Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Hjørring

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Hjørring og omegn

Giv dit barn et fagligt boost

Har dit barn brug for lektiehjælp i Hjørring? Så tilbyder MentorDanmark topprofessionel lektiehjælp i hele Hjørring, sådan at dit barn altid kan få hjælp, uanset om I bor midt i Hjørring, i Bagterp eller Skelbæk. Bor I i en by lidt uden for Hjørring som for eksempel Hirtshals eller Brønderslev, hjælper vi selvfølgelig også gerne.

Vores lektiehjælp er skræddersyet, og du kan ringe ind på 61 61 77 77 og få en helt uforpligtende samtale om dit barns behov. Så kan vi hjælpe med at finde den rette mentor til dit barn, som matcher fritidsinteresser, faglighed, geografi og personlighed.

Lektiehjælp i alle fag i Hjørring

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Hjørring og omegn

  Den mentor, I får tilbudt, har topkarakterer i det fag, dit barn skal undervises i. Mange af vores mentorer i Hjørring læser til lærer på Professionshøjskolen UCN eller er blandt de allerbedste elever på Hjørring Gymnasium.

  Vi kan garantere fagligheden hos vores mentorer, da de alle har fået testet deres pædagogiske evner inden ansættelse og har 12 og 10 i alle fag, de underviser i. 

  Derudover har de fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så der altid er nye og friske opgaver til lektiehjælpen.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Hjørring

  Mentorerne gør deres bedste for at sikre, at undervisningen foregår på den måde, der fungerer bedst for den enkelte elev. Det vigtigste er dog altid, at undervisningen foregår, så dit barn føler sig tryg og kan koncentrere sig i det rum, hvor undervisningen foregår.

  De fleste familier vælger at få lektiehjælp i deres eget hjem. Nogle vil dog hellere have hjælp uden for hjemmet, hvor LEGO og nips ikke distraherer, og hvor barnet kan fokusere fuldt ud på undervisningen. Hvis I ønsker lektiehjælp uden for hjemmet, kan lektiehjælpen for eksempel være på dit barns skole, eller I kan bruge Hjørring Bibliotek. Skal undervisningen foregå udenfor, kan I også tage en tur rundt om Svanelunden.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer tilpasser ikke kun stedet for undervisningen efter jeres behov - men også tidspunktet. Foretrækker I en fast lektiehjælpsdag hver mandag eller hver torsdag, planlægges det sådan.

  Vil I hellere have fleksibiliteten og muligheden for at planlægge fra uge til uge, kan det også lade sig gøre. Vores mentorer er fleksible og tilpasser sig jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Hjørring til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Mentor er lektiehjælper og rollemodel

  - og hjælper med at motivere dit barn

  Da vores mentorer er unge, som endnu selv sidder på skolebænken, ved de, hvor udfordrende skolen kan være. Samtidig er alle mentorerne superdygtige undervisere, der brænder for de fag, de underviser i. Dit barns mentor bliver en, som barnet kan spejle sig i, sådan at dit barns selvtillid og lyst til læring stiger uge for uge og dag for dag.

  Når mentorerne er unge, foregår undervisningen også i øjenhøjde, så dit barn får flest mulige succesoplevelser i undervisningen. Lektiehjælperen kan derved blive en person, som dit barn føler sig tryg ved og ser op til. Samtidig forbinder dit barn også mentoren med lektiehjælp, og det skaber derfor struktur for barnet, når det altid er den samme mentor, der kommer og hjælper.

  Priser på lektiehjælp i Hjørring

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.