Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Herning

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Herning og omegn

Vores mentorer i Herning vil hjælpe dit barn

Har dit barn brug for faglig støtte? Er et eller flere fag udfordrende for dit barn? Eller er dit barn blevet træt af at gå i skole? Så står vores mentorteam klar til at hjælpe. Vores mentorer bor spredt i hele området, så vi har mulighed for at udbyde lektiehjælp i Herning, uanset om I bor centralt i Herning, Tjørring, Snejbjerg eller Lind.

Vores mentorer kan hjælpe med alle fag i grundskolen og gymnasiet, så uanset geografi og faglige udfordringer har vi den rette mentor til jer.

Lektiehjælp i alle fag i Herning

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Herning og omegn

  Mange af vores dygtige mentorer har deres daglige gang på Herning Gymnasium og er blandt gymnasiets faglige elite. Flere er også studerende på en videregående uddannelse i nærheden f.eks. i Silkeborg. Udover faglighed er mentorerne også udvalgt på baggrund af deres høje pædagogiske færdigheder. 

  Men selvom vores mentorer er superdygtige med 12 og 10 i deres undervisningsfag, står de ikke alene med at finde på sjov og motiverende undervisning – alle vores mentorer har nemlig adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Herning

  Hvis det ikke er muligt at afholde undervisningen hjemme hos jer, eller dit barn bliver distraheret af udsynet til sin computer og seng, kan vi også finde et andet sted.

  Centralt i Herning kan vi anbefale Herning Bibliotek, og i områderne omkring Herning anbefaler vi Kibæk Bibliotek, Biblioteket i Vildbjerg og Biblioteket i Sunds, som alle har faciliteter, der opmuntrer til læring.

  Hvis I ønsker udendørs undervisning, kan dit barn og mentoren tage ud til Løvbakke Dyrehave og måske spotte et dådyr midt i lektielæsningen – eller de kan sætte jer til rette ved Fuglsang Sø og nyde vandet og naturen, samtidig med at skoleopgaverne bliver klaret.


  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  De fleste familier vælger et fast sted og tidspunkt, hvor undervisningen kan finde sted. Som regel vil det være hjemme hos jer to timer ad gangen, på en dag I selv aftaler med jeres mentor. Derved kan dit barn lære i trygge og vante rammer. I kan også planlægge lektiehjælpen fra uge til uge og lægge undervisningen den dag, det passer jer bedst.

  I kan frit vælge hvor og hvornår. Vores mentorer er fleksible og planlægger efter jeres behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Herning til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer er rollemodeller

  - og skaber lyst til læring

  Hos MentorDanmark er det perfekte match vigtigt – fordi god kemi skaber god læring. Derfor sætter vi en ære i at skabe gode match mellem mentor og elev. Det er nemlig ikke kun geografien og fagligheden, der skal passe, men også personligheden. Dit barn får testet sin personlige læringsstil, samtidig med at vi spørger ind til fritidsinteresser. Sådan sikrer vi, at vores mentormatch passer med dit barn på flere parametre.

  Vores erfaring siger os også, at mange unge bliver inspirerede af at spejle sig i andre unge. Når dit barn har mulighed for at spejle sig i en mentor, som brænder for det fag, dit barn har udfordringer med, kan glæden ved faget smitte af på dit barn, og mentor kan derved blive en rollemodel, der øger læringslysten og motivationen hos dit barn.

  Priser på lektiehjælp i Herning

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.