Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Greve

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Greve og omegn

En mentor i Greve står klar til at give skoleglæden tilbage

Kæmper dit barn med et eller flere fag i skolen? Så er MentorDanmark klar til at hjælpe. Vi tilbyder lektiehjælp i hele Greve, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i Greve centrum, Hundige, Karlslunde, Mosede eller Tune. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Vi hjælper i alle fag både i folkeskolen og gymnasiet og kan derfor finde den helt rette mentor til dit barn. For os handler et godt match selvfølgelig om, at faglighed og geografi passer sammen, men også at undervisningen skal passe til dit barns foretrukne læringsstil og interesser.

Lektiehjælp i alle fag i Greve

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Greve og omegn

  Mange af vores mentorer går på de omkringliggende gymnasier som Greve Gymnasium og Solrød Gymnasium eller et gymnasium i Roskilde, men vi har også mentorer, der pendler og går på videregående uddannelser som for eksempel Københavns UniversitetCopenhagen Business School og Danmarks Tekniske Universitet.

  Vores mentorer er topstuderende i de fag, som de underviser i og har fået 12 og 10 i deres undervisningsfag. Fælles for dem alle er, at de har et brændende ønsker om at give deres læringsglæde videre.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Greve

  Vores mentorer kommer som oftest ud i hjemmet og underviser. På den måde sker undervisningen i trygge og stabile rammer. Hvis der er brug for, at lektiehjælpen ikke foregår derhjemme, så har Greve og omegn flere gode muligheder – eksempelvis Greve Bibliotek, Karlslunde Bibliotek og Tune Bibliotek.

  Hvis dit barn har brug for at have udendørsundervisning, kan man tage ned til stranden eller Mosede Havn og lave en ’walk-and-talk’ på engelsk om, hvad I ser på stranden.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Det skal være nemt og ukompliceret at mødes. Vi matcher derfor vores mentorer og elever efter, hvornår det passer jer at afholde undervisning. De fleste familier benytter sig af en fast lektiehjælpsdag, men hvis der er brug for skiftende dage, så kan det også lade sig gøre.

  Vores mentorer vil prøve at få undervisningen til at passe til netop jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Greve til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Privat lektiehjælp af en ung mentor

  Vores lektiehjælp er skabt til unge af unge. De fleste af vores mentorer sidder selv på skolebænken, og undervisningen foregår derfor i øjenhøjde. Mentorerne kender om nogen til de udfordringer, der kan være ved at gå i skole. Dog kender de også til den skoleglæde, som man kan opleve, hvis man lykkes i et fag, som tidligere har været svært. Vores mentorer brænder derfor for at gøre lektiehjælpen så sjov og lærerig som mulig.

  Fordi lektiehjælpen er tilpasset til dit barn, så har mentoren også mulighed for, at lektiehjælpen stemmer overens med dit barns læringsstil. Hvis dit barn er meget auditiv og glad for at lære gennem hørelsen, så kan mentoren måske foreslå en god podcast om eksempelvis biologi. Din mentor kender til flere forskellige læringsstile og kan derfor sikre den mest lærerige undervisning.

  Priser på lektiehjælp i Greve

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.