Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Frederikshavn

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Frederikshavn og omegn

Vores mentorer kan give dit barn skoleglæde

Mangler dit barn lektiehjælp i Frederikshavn? Så har MentorDanmark superdygtige mentorer i hele området, der kan give en hjælpende hånd med lektierne. Uanset om I bor midt i eller i udkanten af Frederikshavn eller et stykke væk i for eksempel Sæby, er vores mentorer klar på at hjælpe.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vores mentorer brænder for at give dit barn en følelse af skoleglæde og lyst til læring.

Vores mentorer kan hjælpe i hele området nær Skanderborg, så uanset om I bor i midten af Skanderborg eller ude i for eksempel Vrold eller Stilling, kan vi skaffe jer en kompetent og engageret mentor. Vores mentorer kan give dit barn skoleglæde, motivation og lyst til læring.

Lektiehjælp i alle fag i Frederikshavn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Frederikshavn og omegn

  Vores engagerende mentorer kommer selv fra området, og mange af dem er elever på Frederikshavn Gymnasium og Frederikshavn Handelsskole eller et gymnasie i Aalborg.

  Her er de blandt de bedste elever på skolen, og de præsterer især i de fag, de underviser i. Hos MentorDanmark skal mentorerne nemlig kunne fremvise et 10- eller 12-tal i alle de fag, de ønsker at undervise i. 

  Udover selv at have høje faglige evner har vores mentorer også adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så de altid har inspiration til ny og motiverende undervisning klar ved hånden.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Frederikshavn

  Nogle familier vælger at afholde undervisningen andetsteds, for at der er færre LEGO-klodser og mobiltelefoner, der kravler ind og forstyrrer undervisningen. Et oplagt sted uden for hjemmet er det lokale bibliotek som for eksempel Frederikshavn Bibliotek, hvis I bor i byen. Bor I uden for byen, kan undervisningen også sagtens finde sted på Skagen Bibliotek eller Sæby Bibliotek.

  Ønsker du, at undervisningen skal foregå udendørs, er der gode muligheder for at sætte sig ved kysten og for eksempel tale om de fine omgivelser på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Mange af vores mentorer har også selv forslag til, hvor I kan sætte jer og lave lektier.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi har gode erfaringer med, at familien vælger en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer hjem til eleven og underviser, som regel i to timer ad gangen. Det giver faste rutiner og gennemsigtighed for jeres barn, samtidig med at der er god tid til at fordybe sig ordentligt i lektierne.

  Vi tilpasser undervisningen og lektiehjælpen efter jeres behov, så både tidspunkt og sted passer med jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Frederikshavn til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer elsker deres fag

  - og begejstringen smitter af på dit barn

  Hos MentorDanmark er lektiehjælpen altid en-til-en. Det skaber tryghed, at dit barn ikke skal forholde sig til larm eller pres fra klassekammerater, men bare kan koncentrere sig sammen med en anden ung. Samtidig skaber det de optimale rammer for at skræddersy undervisningen til dit barns individuelle måde at lære på.

  At vores mentorer er unge, har flere fordele. De kender selv de daglige rutiner og udfordringer i livet som skole- eller gymnasieelev, og pensum husker de også. Samtidig skaber det en nærhed og fælles referenceramme, når mentorens og elevens alder er tæt på hinanden. Vi har også erfaret os, at unge med faglige udfordringer spejler sig i andre unge, og dermed kan noget af mentors kærlighed til det fag, de underviser i, smitte af på dit barn.

  Priser på lektiehjælp i Frederikshaven

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.