Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Egå

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Egå og omegn

Vores mentorer giver motivation og skoleglæde

Bor du i Egå og har et barn, der har brug for hjælp til lektierne? Så er du havnet det rette sted. Hos MentorDanmark tilbyder vi nemlig privat lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet.

Uanset om dit barn har brug for hjælp til dansk, engelsk, matematik eller et andet fag, har vi en fagligt dygtig og pædagogisk mentor, der står klar til at hjælpe. Vi er en del af Gyldendal, så vi har adgang til de nyeste og bedste fagmaterialer, hvilket sikrer en høj kvalitet i undervisningen. Alle mentorer er desuden topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag.

Lektiehjælp i alle fag i Egå

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Egå og omegn

  Hos MentorDanmark har vi landets landets dygtigste undervisere, og de er klar til at hjælpe dit barn med skoleglæde, motivation og faglige udfordringer. 

  Stort set alle vores mentorer i Egå er selv studerende på en af de omkringliggende skoler som Egå Gymnasium eller en anden i området. Rigtig mange studerer på Aarhus BSS eller Aarhus Universitet og er i gang med psykologi, matematik, økonomi, medicin eller lignende. 

  Fælles for alle vores mentorer er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge og give deres læringsglæde videre. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Egå

  Vores mentorer planlægger undervisningen efter jeres ønsker og behov. Vi hører fra mange af vores familier, at det kan være svært at finde tid til både at nå lektierne, komme afsted på arbejde og skole, nå fritidsaktiviteter og se venner og familie. Derfor er vores mentorer fleksible med planlægningen og kan komme hjem til jer og undervise, men det kan også være, at I foretrækker en hyggelig café eller bibliotek i nærheden såsom Egå Bibliotek.

  Lidt afveksling og en gåtur i grønne områder kan også føre til mere kreativitet og nysgerrighed og forvandle trælse timer med lektierne til sjov, glæde og motivation. Det kan være, at en gåtur ved Risskov Strandpark eller Marselisborg Dyrehave giver anledning til at øve tabeller eller tale engelsk.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen i Egå planlægges efter jeres ønsker, interesser og behov. Mange familier foretrækker en fast eftermiddag om ugen til lektiehjælpen, mens andre foretrækker lektiehjælp om aftenen hver mandag eller onsdag. Det kan også være, at man har brug for mere fleksibilitet og planlægge lektiehjælpen fra uge til uge.

  Nogle gange kan der også opstå perioder, hvor der mere intensivt er brug for lektiehjælp, og det kan vi selvfølgelig planlægge efter. Hos MentorDanmark er det også muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Egå til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Identifikation og spejling

  Alle vores mentorer er unge, og det er ikke tilfældigt. Vi ved nemlig, at den begrænsede aldersforskel gør det muligt for eleverne at spejle sig og identificere sig med sin mentor. Den tætte relation skaber tryghed, nærvær og tillid og giver ofte barnet modet til at stille spørgsmål og undre sig, selv når opgaverne er udfordrende.

  Lektiehjælpen hos MentorDanmark foregår altid én-til-én, så der er rig mulighed for at besvare spørgsmål, løse opgaver, øve og fordybe sig. Vi sørger altid for at lave et skræddersyet forløb og tilpasser undervisningen ned til mindste detaljer, så der er taget hensyn til fritidsinteresser og fagligt niveau.

  Priser på lektiehjælp i Egå

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.