Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Charlottenlund

Få lektiehjælp og undervisning med en fagligt dygtig mentor og rollemodel, der giver lyst til læring og gør lektierne sjove for dit barn.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Charlottenlund og omegn

Vores mentorer gør lektiehjælp sjovt

Mangler dit barn et ekstra skub i motivationen til skolearbejdet? Eller synes du, at dit barn har brug for et fagligt boost i ét eller flere fag? Så kan vi hjælpe jer med en dygtig mentor, der tilbyder lektiehjælp.

Vi har topkvalificerede mentorer i Charlottenlund og omegn, der er klar til at hjælpe med at booste fagligheden og genvinde motivationen på en sjov og kreativ måde. Uanset om dit barn går i grundskolen eller gymnasiet, kan vi matche den rette mentor ud fra interesse, kemi og jeres behov.

Lektiehjælp i alle fag i Charlottenlund

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Charlottenlund og omegn

  Stort set alle vores mentorer i Charlottenlund er selv studerende på et af de omkringliggende gymnasier som Ordrup Gymnasium eller Øregård Gymnasium eller videregående uddannelser inde i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet.

  Alle vores mentorer har fået topkarakterer - 12 og 10 - i de fag, som de underviser i, og mentorerne kan undervise i alle fag i både grundskolen og gymnasiet. Derudover har de adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så de har mulighed for at skabe inspirerende og alsidig undervisning for dit barn. 

  Vores mentorer har ikke kun en dyb forståelse for det faglige, de er også passionerede om at inspirere og styrke børns læring.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Charlottenlund

  Mange familier foretrækker, at lektiehjælpen foregår i kendte rammer derhjemme, så der er fokus på koncentration og fordybelse.

  Det er selvfølgelig også muligt at flytte lektiehjælpen ud i byen og i et studievenligt miljø. Det kan være, at kreativiteten og læringen kan blomstre ved Charlottenlund Fort eller i Bernstoffsparken, hvor der kan tælles træer og øves tabeller. Det er altid muligt at ringe ind til fagvejledningen og få gode råd og forslag til, hvor der er optimale faciliteter på lektiehjælp.

  I kan selvfølgelig også få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For mange forældre er det ofte en udfordring at jonglere mellem arbejde, familieliv og samtidig sikre, at deres børn passer sit skolearbejde og er glad for at gå i skole. Hos MentorDanmark forstår vi at hjælpe med det. Vi ved, at mange har en travl hverdag, og det fungerer bedst at planlægge lektiehjælpen fra uge til uge, mens andre familier foretrækker at have en fast lektiehjælpsdag.

  Vores mentorer er fleksible og tilpasser sig jeres behov og ønsker.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Charlottenlund til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Personlig undervisning

  Vores mentorer genfinder skoleglæde

  Alle vores mentorer er unge, hvilket giver mulighed for en nær relation mellem dit barn og mentor sammenlignet det sædvanlige forhold mellem lærer og elev. Denne nærhed skaber en følelse af tryghed og sikkerhed i undervisningen for dit barn, hvilket giver modet til at stille spørgsmål, selv når opgaverne virker udfordrende og komplekse.

  Lektiehjælpen foregår udelukkende én-til-én, så der er rigelig tid til at besvare alle de spørgsmål, dit barn måtte have. Vores mission er at skabe skræddersyet lektiehjælp, så vi tilpasser lektiehjælpen til den enkelte elev ned til mindste detaljer som fritidsinteresser, faglige niveau med mere.

  Priser på lektiehjælp i Charlottenlund

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.