Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Ballerup

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Ballerup og omegn

Faglig støtte og en rollemodel

Har dit barn brug for at genfinde skoleglæden og lysten til at lære? Hos MentorDanmark brænder vi for at hjælpe dit barn med de faglige udfordringer gennem lektiehjælp, hvad end der er tale om brøker, engelske gloser eller noget helt tredje.

Vores mentorer er meget bevidste om, at ikke to børn er ens, og vi tilpasser derfor forløbet efter den enkelte elevs behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Uanset om dit barn har svært ved et eller to fag, mangler motivationen eller ønsker at blive udfordret, så har vi en mentor, der er klar til at hjælpe lige netop jer.

Vores mentorer brænder for at gøre en forskel, og de ser det som mere end bare et arbejde; det handler nemlig om noget meget essentielt – skoleglæde og lysten til at lære.

Lektiehjælp i alle fag i Ballerup

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Ballerup og omegn

  Hos os er ingen udfordring hverken for stor eller for lille, idet vores mentorteam består af en bred vifte af topstuderende med forskellige interesseområder og faglige kompetencer. 

  Vi har udvalgt de dygtigste gymnasieelever fra gymnasierne i Ballerup, hvortil vi også har en del studerende på de mange videregående uddannelser i København på for eksempel Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

  Fælles for alle vores mentorer er, at de har fået 10 og 12 i deres undervisningsfag, og så har de fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Restudy, Systime og Gyldendal. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Ballerup

  Undervisningen vil typisk foregå i hjemmet i Ballerup, men lektiehjælpen kan også flyttes uden for hjemmet. Hvis dit barn har brug for ro til at fordybe sig, kan man rykke undervisningen til Ballerup Bibliotek, som har mange fine faciliteter. Hvis dit barn derimod har brug for fysiske undervisningsgange og luft under vingerne, så kan undervisningen foregå udendørs – for eksempel i Måløv Bypark eller Damgårdsparken.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er fleksible, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal foregå, og det er op til jer, hvornår det passer ind i jeres hverdag. For nogle er det rarest at have en fast dag i ugen, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

  Hvor og hvornår skal lektiehjælpen foregå? Det er helt op til jer. Vores mentorer er fleksible.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Ballerup til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Undervisning i øjenhøjde

  Ung-til-ung-undervisning

  Vores en-til-en-undervisning er et skræddersyet koncept, og det er vi meget stolte af. Vi tilpasser et mentorforløb ud fra dit barns faglige udfordringer og interesser. Aldersforskellen mellem mentor og elev er ikke så stor, og det skyldes vores ung-til-ung-koncept. Det er med til at sikre, at elev og mentor kan relatere til hinanden, og undervisningen foregår derfor i øjenhøjde. Mentor ved, hvilke udfordringer et barn og et ungt menneske kan støde på, og en mentor fungerer derfor også som støtte og rollemodel.

  Den skræddersyede undervisning er unik, fordi mentor er autoritær og relaterbar på en og samme tid. Det ser vi som en fordel, når mentor og elev skal i gang med et mentorforløb. Når den unge mentor træder ind i hjemmet, kan mentoren skabe en helt anden stemning, end forældrene kan. Dertil har den unge mentor også fag, pensum og metoder i frisk erindring.

  Priser på lektiehjælp i Ballerup

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.