Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Bagsværd

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Bagsværd og omegn

Vores mentorer giver motivation og skoleglæde

Får dit barn ondt i maven, når der står MAT på skoleskemaet? Eller er der udfordringer ved køkkenbordet om lektier, når det drejer sig om de sproglige fag som tysk, engelsk eller fransk? Så fortvivl ikke. Vi har en rollemodel og mentor i Bagsværd, der kan hjælpe dit barn.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vi hjælper hvert år mange familier med øget motivation og skoleglæde. Vi ved nemlig, at når man har tag om det faglige, bliver det sjovere at gå i skole. Som en del af Gyldendal får alle vores mentorer adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, hvilket sikrer undervisningen af højeste standard og kvalitet.

Lektiehjælp i alle fag i Bagsværd

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Bagsværd og omegn

  Hos MentorDanmark finder I landets dygtigste undervisere, og de er klar til at hjælpe dit barn med skoleglæde, motivation og faglige udfordringer. 

  Stort set alle vores mentorer i Bagsværd er selv studerende på en af de omkringliggende skoler som Bagsværd Kostskole og andre skoler i området. Mange af vores mentorer studerer også på en videregående uddannelse i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet.

  Alle vores mentorer er topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så er de alle screenet for deres pædagogiske og sociale kompetencer. De gennemgår alle uddannelsen i MentorAkademiet og bliver klædt på til alt fra ordblindhed, ADHD, motivation m.m. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Bagsværd

  Med lektiehjælp fra MentorDanmark får dit barn et fleksibelt lektiehjælpsforløb, der er tilpasset efter jeres ønsker og behov. I aftaler både tid og sted med jeres mentor, og hvis I ønsker, at lektiehjælpen skal foregå i hjemmet, sørger vi for det. Det kan også være, at I foretrækker, at lektiehjælpen skal foregå i grønne områder eller på en hyggelig café eller bibliotek i nærheden.

  Bagsværd Sø danner smukke rammer for samtaler på engelsk, eller måske tabellerne kan øves, mens man går rundt om søen. Bibliografen er også et godt bud på, hvor man kan mødes og fordybe sig i lektierne og undervisningen. Vi hører fra mange familier, at de svære ting pludselig giver mening, når man kommer lidt væk fra skærme, bøger og de vante rammer.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen i Bagsværd planlægges efter jeres ønsker, interesser og behov. Mange familier foretrækker en fast eftermiddag om ugen til lektiehjælpen, andre foretrækker lektiehjælp om aftenen hver mandag eller onsdag, mens andre foretrækker mere fleksibilitet og frihed omkring planlægningen og vil planlægge fra uge til uge.

  Det kan også være, at der er perioder, hvor der mere intensivt er brug for lektiehjælp, og så kan det selvfølgelig planlægges. Hos MentorDanmark er det også muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Bagsværd til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Identifikation og spejling

  Vores mentorer er selv unge mennesker, hvilket gør det nemt at danne en tæt relation mellem mentor og mentee. Den tætte relation skaber tryghed, tillid og nærvær og giver barnet lysten og modet til at stille spørgsmål, undre sig og være nysgerrig, selv når opgaverne er svære og komplicerede.

  Vores lektiehjælp er baseret på én-til-én-undervisning, så der er rigeligt med tid til at besvare spørgsmålene og løse opgaver. Vi sørger altid for at lave et skræddersyet forløb og tilpasser undervisningen ned til mindste detaljer, så der er taget hensyn til fritidsinteresser og fagligt niveau.

  Priser på lektiehjælp i Bagsværd

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.