Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor
Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Lektiehjælp i Assens

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Assens og omegn

En sjov form for undervisning men en mentor

Har dit barn brug for et fagligt boost i et eller flere fag? Hos MentorDanmark tilbyder vi privat, skræddersyet lektiehjælp efter dit barns behov. Vi mener, at det skal være sjovt at lære, og vores mentorer målretter derfor altid undervisningen efter den enkeltes interesser og personlighed. Vi har mentorer i hele landet, og vi står klar til at hjælpe jer, uanset om I bor i Assens, Lundager, Ebberup eller noget fjerde.

Alle mentorerne elsker deres fag, og de har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. De har desuden adgang til et væld af materiale fra Gyldendal, som kan inddrages i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Assens

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Assens og omegn

  Vi har mentorer i hele landet, og de er alle topstuderende med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. En stor del af dem har en hverdag på en videregående uddannelse i Odense, men vi har også erhvervet de bedste gymnasieelever fra Vestfyns Gymnasium og Det Blå Gymnasium. Så uanset hvor i Assens I bor, kan vi finde en mentor til jer. 

  Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Assens

  Undervisningen foregår ofte hjemme hos jer i Assens, da det skaber stabilitet og genkendelighed for eleverne. Men nogle familier foretrækker undervisning væk fra hjemmet, og det er selvfølgelig også muligt. Jeres mentor kender nærområdet godt og vil i den forbindelse have en masse gode idéer til, hvor undervisningen kan foregå.

  Det kan blandt andet være på Assens Bibliotekerne, hvor der er god mulighed for at forsvinde væk i en novelle i dansk. I kan også tage et smut forbi Assens Marina og få en snak om, hvad I ser, på engelsk. Der er mange måder at undervise på, og hos MentorDanmark går vi ind for en alternativ og sjov undervisning målrettet dit barns behov – fordi man godt kan lære og have det sjovt på én og samme tid.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Vores mentorer i Assens og omegn er meget fleksible, når det kommer til hvor og hvornår, lektiehjælpen skal foregå. De fleste familier foretrækker, at mentor kommer en fast dag i ugen; en fast lektiehjælpsdag. Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og det er derfor også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det er det, I ønsker. Det aftaler I nærmere om med jeres mentor til det første møde.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Assens til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  Lektiehjælp i øjenhøjde

  Hos os yder vi en-til-en-undervisning, og der er mulighed for at dykke ned i lige dét, dit barn har brug for. Undervisningsformen gør, at der naturligt vil opstå en nær relation mentor og elev imellem. Og det er netop relationen, som gør, at mentorerne er mere end bare en lektiehjælper. De fungerer også som en faglig og personlig støtte og som en form for ven.

  Det skyldes også vores ung-til-ung-koncept. Vores mentorer er mellem 17-30 år, og aldersforskellen mellem mentor og mentee vil derfor ikke være så stor. Det ser vi som en styrke, fordi vi har erfaret, at børn og unge med faglige udfordringer har brug for en ligesindet at spejle sig i.

  Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor helt styr på, hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør. De kender til de problematikker, man kan stå over for som barn eller som et ungt menneske, og i den forbindelse agerer de også rollemodel.

  Priser på lektiehjælp i Assens

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.