Elev under lektiehjælp
Elev under lektiehjælp

Lektiehjælp i Albertslund

Har dit barn svært ved et fag eller to? Vi tilbyder privat lektiehjælp i Albertslund med certificerede mentorer, der har fået topkarakterer i deres undervisningsfag.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Albertslund og omegn

En topstuderende vil hjælpe

Vi mener, at det skal være sjovt at lave lektier. Derfor tilbyder vi hos MentorDanmark skræddersyet lektiehjælp i Albertslund - i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Vi har en række dygtige mentorer klar til at hjælpe i Albertslund og omegn, hvis dit barn er særligt udfordret i et eller flere fag.

Vi tager udgangspunkt i dit barns behov, interesser og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse og motivation forvandler hade-fag til glade-fag med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Albertslund

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Albertslund

  Uanset hvor i Albertslund I bor, kan vi finde en mentor til jer. Flere af vores mentorer går på de omkringliggende gymnasier som eksempelvis Vestskoven Gymnasium. Vi har også flere mentorer, der går på videregående uddannelser som Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Københavns Professionshøjskole. Vores mentorer i Albertslund brænder alle for at give deres skoleglæde videre.

  Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derfor er undervisningen sikret et højt fagligt niveau. Vores mentorer er dog også nøje udvalgt på baggrund af deres pædagogiske kompetencer, så lektiehjælpen både fungerer fagligt og socialt.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Albertslund

  Vi tilbyder lektiehjælp med kendskab til jeres nærområde og målretter altid elevens behov. Hvis dit barn f.eks. lærer bedst ved at være aktiv, kan vi foreslå naturperler i området, hvor der er adgang til lærerig undervisning, frisk luft og plads til fysisk udfoldelse. Vores mentorer vil ofte selv komme fra Albertslund, og de har derfor et godt kendskab til området. Derfor ved de også, hvor man skal gå hen, hvis undervisningen ikke skal foregå derhjemme. Her kan man eksempelvis benytte sig af Albertslund Bibliotek, men hvis undervisningen skal foregå i det fri, så kan man tage en tur i Vestskoven eller på Harry Potter-legepladsen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen vil som regel foregå to timer hver uge. Vi forsøger at matche vores mentorer og mentees, så deres skemaer går op. Dermed kan undervisningen forløbe ukompliceret. Ofte vil familierne benytte sig af en fast ’lektiehjælpsdag’, men hvis dit barns skema er mere skiftende, så kan vi også finde ud af det. For os handler det om, at elevens behov og ønsker bliver opfyldt.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Albertslund til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  En relaterbar mentor

  Hos MentorDanmark benytter vi os af ung-til-ung-undervisning. Det betyder, at vores mentorer ofte selv er mellem 17 og 30 år gamle og sidder på skolebænken. Mentorerne er klar over, hvorfor nogle fag kan være svære, da de selv lige er gået igennem det samme. Det gør vores mentorer relaterbare og skaber større motivation hos eleven.

  Udover vores ung-til-ung-koncept, så gør vi også brug af en-til-en-undervisning. I vores lektiehjælp er der derfor tid til at gå i dybden med det, som man ellers ikke altid når i skolen. Derudover ved vores mentorer hurtigt, hvilke undervisningsformer og opgaver, som fungerer, og hvilke som ikke fungerer. Hvis dit barn eksempelvis elsker at spille fodbold, så er det oplagt at lave en fodboldstafet i tysk. Desuden har vores mentorer fri adgang til materialer fra både Restudy, Gyldendal og Systime, så der altid er noget at gå i gang med.

  Priser på lektiehjælp i Albertslund

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.