Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Aabenraa

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Aabenraa og omegn

Sjov og varierende undervisning

Har dit barn brug for mere støtte i skolen? Så kan vores aabenraaske mentorer give al den støtte fagligt og selvtillidsmæssigt, som dit barn har brug for gennem skræddersyet lektiehjælp. Vi har dygtige mentorer i hele Aabenraa og omegn, så du kan være sikker på at få en topkvalificeret lektiehjælper, uanset om du bor i hjertet af Aabenraa, Hostrupskov eller Rødekro.

Vores mentorer har erfaring med at vende skolelede til skoleglæde og har adgang til skolematerialer fra Gyldendal, Systime og Restudy. De kan hjælpe i alle fag i grundskolen og gymnasiet.

Lektiehjælp i alle fag i Aabenraa

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Aabenraa og omegn

  Mange mentorer er til dagligt studerende på ungdomsuddannelser, blandt andet Aabenraa Statsskole og Deutsches Gymnasium Nordschleswig, og de har alle 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Der er også flere, der læser på en videregående uddannelse i nærheden. 

  Fælles for alle vores mentorer er, at de er topstuderende, som ønsker at give børn og unge glæden ved læring og skole tilbage. Alle mentorer har derudover gennemgået uddannelsen i MentorAkademiet, hvor de bliver klædt godt på til at yde den bedste lektiehjælp for dit barn. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Aabenraa

  Som oftest åbner elevens familie deres hjem for, at mentoren kan komme og hjælpe med lektierne der. Det skaber faster rammer og hjælp i kendte omgivelser, når barnet skal fordybe sig i det engelske alfabet, fysikformler eller Molins model. Der kan dog også være omstændigheder, der gør det umuligt eller ufordelagtigt at undervise der – for eksempel hvis dit barn har tendens til let at blive distraheret midt i lektierne.

  I sådanne tilfælde har vi også mulighed for at rykke undervisningen ud af huset – for eksempel på et nærliggende bibliotek. Aabenraa Bibliotek og Rødekro Bibliotek har begge gode faciliteter til topklasses undervisning. Bor I længere sydpå, kan Bov Bibliotek ligeledes anvendes. Er det godt vejr, kan I sætte jer med udsigt mod fjorden og nyde følelsen af solskin og lektier, der bliver løst. Vores mentorer i Aabenraa er lokale og har derfor ofte forslag til endnu flere gode lektiehjælpssteder ude i byen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi sørger altid for, at dit barn får tilknyttet en fast mentor for at skabe en nær relation mellem mentor og dit barn. Undervisningen kan derfor planlægges i samarbejde med mentoren alt efter, hvilket tidspunkt, der passer jer bedst. Mange foretrækker at have en fast dag til lektiehjælp, hvor andre foretrækker varierende dage, der bliver planlagt fra uge til uge.

  Vores mentorer er fleksible, så vi tilpasser lektiehjælpen alt efter, hvor og hvornår det passer bedst i jeres hverdag.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Aabenraa til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Mentor giver dit barn skoleglæden tilbage

  Hos MentorDanmark er langt størstedelen af mentorerne unge, som selv går på ungdoms- eller videregående uddannelser. Det kalder vi ung-til-ung-undervisning, og derigennem skaber vi relationer i øjenhøjde mellem mentor og elev, så undervisningen bliver så tryg som muligt for dit barn.

  Vores undervisning foregår også i et en-til-en-format, som giver god tid til den enkelte. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyet undervisning, og det er netop en-til-en-konceptet, som sikrer muligheden for at skræddersy undervisning. Det vil sige, at al undervisning bliver tilpasset dit barns niveau, behov og foretrukne læringsstil.

  Priser på lektiehjælp i Aabenaa

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.