MentorAwards 2019


En aften fuld af magi og smilende ansigter

MentorAwards er vores awardshow, hvor vi siden 2018 har hyldet alle dem, som har rykket sig personligt og fagligt, og dem som hver dag gør en forskel for børn og unge i hele landet. 

Fra de enkelte mentees, som har grebet handsken og kæmpede sig til personlig og faglig udvikling, over til mentorerne der igennem stort personligt engagement og skarp faglighed skaber skoleglæde for hele landets børn og unge. Ikke mindst hylder vi vores fagvejledere som i hverdagene og weekenden sidder parat til at svare på spørgsmål fra familier og mentorer. 

Her på siden kan du se vinderne fra 2019 samt videoer fra showet. I bunden kan du finde et link til showet fra 2018. Vi håber, videoerne kan vække en begejstring i dig, som de gør i os.

Årets vindere


Mentorer, mentees og medarbejdere, der har ydet en sublim indsats

MentorAwards' nomineringskomité

Nomineringerne nærlæses af vores dedikerede nomineringskomité. Blandt nomineringerne udvælges tre inden for hver kategori, som går videre til stemmerunden - det bliver ingen let opgave, men de glæder sig meget til at læse alle jeres skønne historier.

MentorAwards' sponsorer

For at give vinderne den hyldest, de fortjener, har vi indgået et samarbejde med andre virksomheder, som også brænder for udvikling, læring og gode oplevelser. De sponsorerer præmier til vinderne af MentorAwards 2019, som foruden en beundringsværdig pris også modtager et flot bidrag til skole og oplevelser.

MentorAwards 2018


Vi hyldede dem, der gjorde en forskel

Den 25. august 2018 afholdte vi MentorAwards for at anerkende dem, der dagligt gør en enorm forskel for børn og unges lærelyst og faglige selvtillid. I løbet af aftenen blev medarbejdere og elever kåret i 7 forskellige kategorier; årets solstrålehistorie, årets rollemodel, årets fighter, årets ildsjæl, årets fagvejleder, årets mentee og årets mentor.

Aftenen var i sandhed et skønt samsurium af underholdning, gode fortællinger og fine priser i smukke omgivelser på Nørrebro Teater. Aftenens vært, Christian Fuhlendorff, sørgede for sublim underholdning fra start til slut, og aftenen bød også på overraskelser i form af uforglemmelige optrædener af Andrea Lykke, Per Vers og Christopher.