Mentor og mentee går_3 Mentor og mentee går_3

Få hjælp til kristendom

Vores mentorer brænder for deres fag og for at give lysten til læring videre til dit barn

Kristendomskundskab

Sofie får onlineundervisning

Hvordan er kristendommen opstået, og hvilken betydning har kristendommen for vores samfund i dag? I kristendomskundskab introduceres eleverne til den religiøse dimension, som er med til at give dem en forståelse for forskellige livsopfattelser. I faget arbejder man med de store spørgsmål i livet, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i det hele. Hos MentorDanmark tilbyder vi et skræddersyet lektiehjælpsforløb i kristendomskundskab efter dit barns behov og interesser. 

Kristendom i grundskolen

Kristendomskundskab er et fag i grundskolen, hvor man først og fremmest arbejder med kristendommens grundlæggelse og betydning for mennesket. Eleverne på de ældste klassetrin berører også andre religioner og livsopfattelser, hvilket giver dem et bredere og mere nuanceret syn på verden. Det kan føles som en stor mundfuld, og det kan derfor være rart med en hjælpende hånd til lige det, dit barn synes er svært. 

Vi står klar til at hjælpe, lige gyldigt om det er skabelsesmyten eller mere generel hjælp, der er brug for hjælp til. Hos MentorDanmark tilbyder vi tilpasset forløb efter dit barns behov, og vi har derfor både kortere og længere forløb. Ligegyldigt om der er brug for intens hjælp op til eksamenen, eller om der er brug for en lektiehjælper igennem længere tid, så har vi et forløb til dit barn.

Vi har et ung-til-ung-koncept, idet vores mentorer i kristendomskundskab alle er i alderen 17-30 år. Det vil sige, at aldersforskellen imellem elev og mentor ikke er så stor. Det ser vi som en fordel, fordi den nære relation skaber et trygt rum med plads til både fejl og aha-oplevelser. 

Vores mentorer har selv lige siddet med stoffet på skolebænken, og de har derfor et godt kendskab til kristendomskundskabsfaget og dets pensum. Så uanset hvad, der volder problemerne for dit barn, kan vores mentorer hjælpe lige netop jer.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Skabelsesberetningen
  • Syndefaldsmyten
  • Ritualer (fx dåb, nadver, konfirmation)
  • At skabe overblik over kristendommens skikkelser 
  • At styrke dit barns forståelse for religionens betydning – historisk og nutidigt
  • ... og meget, meget mere!