Kæmper dit barn med stave-/læsevanskeligheder?


Vores mentorer kan skabe skoleglæde og motivation

I mange familier fylder lektielæsningen meget for både barn og forælder – og hvis dit barn tilmed slås med store stave-/læsevanskeligheder og/eller ordblindhed, kan det blive et nærmest uoverskueligt bjerg at bestige.

Som forælder er der mange roller, der skal udfyldes. Forælderen er en opdrager, en moralsk støtte og en faglig og social rollemodel –for blot at nævne et udpluk af de mange forskellige "hatte", en forælder hele tiden tager af og på.

Dit barns kamp med stave-/læsevanskeligheder kan stille store krav til din tålmodighed og dine pædagogiske evner. Det kan nemlig være svært som forælder at skulle stille krav til sit barns faglighed og disciplin og samtidig agere moralsk støtte og opbakning, når lektierne driller.

Danniel Nor får hjælp med sine stave-/læsevanskeligheder

Lektiehjælp kan være en løsning, da dit barn kan få motiverende og skræddersyet lektiehjælp af en udefrakommende. Vores mentorer har gode erfaringer med at tilpasse undervisningen til barnets læringsstil og behov og kan gennem skræddersyet undervisning skabe motivation og skoleglæde.

Vores mentorer fungerer som en rollemodel, der gør læringen sjov og anderledes med undervisningsmetoder, der er tilpasset lige netop dit barn.

Ring til os på 61 61 77 77 eller læg dit nummer, så dit barn kan få en rollemodel, der med motiverende undervisning kan hjælpe med at finde skoleglæden og motivationen.

Når du ringer herind, får du en fagvejleder i røret, som stiller afklarende spørgsmål til dit barns udfordringer med at læse og stave. På baggrund af denne samtale kan vi give vores bud på, hvad der vil være et passende forløb til dit barn. Det er også på baggrund af denne samtale, at vi kan finde den helt rette mentor, der kan matche dit barns behov og udfordringer.

Vi har gode erfaringer med, at vores mentorer kan hjælpe børn og unge med udfordringer af enhver slags, herunder ordblindhed. Vores mentorer bliver nemlig løbende klædt på, så de er opdateret med nye undervisningsmetoder og greb, der kan hjælpe børn og unge med deres faglige udfordringer.

Alle børn fortjener at føle skoleglæde


Ordblindhed skal ikke være en stopklods for dit barn

Ordblindhed er den mest udbredte af alle indlæringsvanskeligheder hos børn og er derfor også et væsentligt fokusområde hos MentorDanmark. Vi har mange gode erfaringer med at hjælpe børn og unge med faglige udfordringer af enhver art. Vores mission er, at alle børn skal føle glæde ved at gå i skole. Derfor er vores mentorer screenet og testet for deres faglige og pædagogiske færdigheder og trænes i at udføre skræddersyet og motiverende undervisning.

Få 2 gratis e-bøger om ordblindhed

Få tilsendt vores gratis e-bøger og tips om ordblindhed og stave-/læsevanskeligheder. Du vil modtage to bøger i alt og en række tips, der kan hjælpe dig med at hjælpe dit barn.

Matthias' ordblindhed gav også udfordringer i matematik


Vores mentorer kan også hjælpe dit barn

Matthias havde udfordringer i matematik, og hans ordblindhed voldte ham især problemer, når det gjaldt tekstopgaverne i matematik. Derfor fandt Matthias' mentor på at præsentere matematikopgaverne på en visuel måde gennem billeder, tegninger og illustrationer.

Ligesom Matthias' mentor har alle vores mentorer flere tips og tricks i ærmet og kan give en sjov og motiverende lektielæsning, der tager udgangspunkt i dit barns udfordringer med at stave og læse.

Matthias' ordblindhed gav ham også udfordringer i matematik

"Det er nemmere at forstå, når man får det hele forklaret visuelt."

- Matthias, 8. klasse

Jeg kan godt lide at få det forklaret med eksempelvis terninger. Det er nemmere at forstå, når man får forklaret det visuelt.

-Matthias, 8. klasse

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Nordens største
udbyder af lektiehjælp

Vi er Nordens foretrukne lektiehjælpsvirksomhed og med god grund. Vores mentorer brænder for at skabe lyst til læring og har de seneste år gjort en forskel for mere end 25.000 familier. Vi er landsdækkende og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter