Bliv klar til skolestart! Book en mentor

Onlineundervisning


Skræddersyet og fleksibel onlineforløb til alle klassetrin

Med et onlineforløb kan I få undervisning i trygge rammer uden at skulle forlade jeres hjem. Vores onlineforløb kan bruges af alle – det vil sige alle klassetrin og i alle fag. Vores mentorer er godt klædt på til opgaven og har gode erfaringer med at undervise online. Dermed er I sikret god og inspirerende undervisning med en engageret mentor, der tilpasser undervisningen efter den enkeltes behov og læringsstil.

Forløbet foregår på en online platform, hvor I kan dele jeres skærme, se hinanden, tale og skrive sammen. Har I spørgsmål til, hvordan vores onlineforløb fungerer? Så er I altid velkommen til at kontakte os på 61 61 77 77 eller lægge jeres nummer her og få et uforpligtende kald.

Med et onlineforløb kan I få undervisning i trygge rammer uden at skulle forlade jeres hjem. Vores onlineforløb kan bruges af alle – det vil sige alle klassetrin og i alle fag. Vores mentorer er godt klædt på til opgaven og har gode erfaringer med at undervise online. Dermed er I sikret god og inspirerende undervisning med en engageret mentor, der tilpasser undervisningen efter den enkeltes behov og læringsstil.

Forløbet foregår på en online platform, hvor mentoren kan dele sin skærm, så man kan se hinanden, tale og skrive sammen. Har du spørgsmål til, hvordan vores onlineforløb fungerer? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 61 61 77 77 eller lægge dit nummer ved at trykke på den grønne knap.

Sådan fungerer et onlineforløb


Et trygt læringsrum som ramme for jeres lektiehjælp

Med et onlineforløb er I garanteret fleksibel undervisning med en mentor. Platformen er både brugervenlig og rummer mange forskellige muligheder, som gør jeres forløb sjovt, afvekslende og lærerigt. For eksempel byder vores online platform på en tavle, hvor mentor kan tegne, skrive og tilføje figurer. Derudover indeholder det online læringsrum en vinkelmåler og lineal, og mentor har mulighed for at bruge en pegepind, så mentee hele tiden kan følge med på skærmen.

Når I starter et onlineforløb, vil jeres mentor invitere jer til et online læringsrum. I har blot brug for adgang til nettet, en mail og et webcam. I rummet er det muligt at se og høre hinanden, så mentor og mentee kan skabe en tæt relation og et trygt læringsrum. På platformen kan I dele og gemme noter, filer og opgaver, som altid kan tages frem. Mentoren vil planlægge onlineforløbet efter jeres behov, fx med udgangspunkt i et specifikt fag, lektier eller en aflevering.

  • Skræddersyet og fleksibel undervisning
  • Lektiehjælp uden I skal bevæge jer uden for hjemmet
  • Undervisning til alle klassetrin og i alle fag
  • Effektivt redskab til at dele og gemme noter og lign.
  • Brugervenlig platform
Skræddersyet og fleksibel onlineundervisning

Onlineundervisning hjalp Thor


Thor havde kun 2 uger til at læse op til reeksamen

Thor fik onlineundervisning

Da Thor dumpede sin eksamen i matematik på teknisk skole, var drømmen om at blive flytekniker ved at styre mod afgrunden. At bestå matematikeksamenen var nemlig adgangsgivende for, at Thor kunne komme videre med sit drømmestudie som flytekniker.

Han havde blot 2 uger til at læse hele pensum op, inden han skulle til reeksamen i matematik. Forløbet blev en kombination af online og fysiske møder, og det sikrede et fleksibelt, varieret og spændende forløb.

Det blev et intenst forløb, hvor onlineundervisningens muligheder virkelig kom til sin ret. Når Thor uploadede de opgaver, han havde regnet ud, gav Kasper ham feedback ved brug af de forskellige features på onlineplatformen. Thor kunne dermed følge med i Kaspers mundtlige forklaringer, samtidig med at han så Kasper skrive formlen på den skærm, de begge kunne se.

Er du blevet nysgerrig efter at høre, om Thor bestod sin eksamen? Så læs hele historien lige her.

Det var lige som at mødes – bare over computer. Jeg kunne spørge om de samme ting igen og igen. Stille alle de dumme spørgsmål.

-Thor