MentorDanmark køber landets største video-undervisningsportal

MentorDanmark har fra d. 7. december 2021 overtaget Restudy ApS, som er landets største videobaserede undervisningsportal med over 2.000 videoforløb og 345.000 brugere.

Danmarks største lektiehjælpsvirksomhed MentorDanmark køber undervisningsportalen Restudy for yderligere at styrke sin position på markedet. Det skyldes virksomhedens stærke kompetencer indenfor videobaserede undervisningsforløb. Det forklarer Nicklas Kany, administrerende direktør hos MentorDanmark.

Video-baseret undervisning vinder frem i hele verden for tiden - og Restudys kæmpe videodatabase samt mangeårige erfaring på området giver MentorDanmark unikke muligheder for at nå ud til endnu flere børn og unge. Vi kommer til at bygge videre på det fundament, som Restudy flot har bygget op over 12 år med Søren Svinth Vandel i spidsen, som i øvrigt fortsætter hos Restudy. Vi er stolte og glade for opkøbet, og ser frem til en spændende rejse sammen – Nicklas Kany, adm. direktør, MentorDanmark

I professionelle filmstudier i Herning har en lang række karismatiske gymnasielærere, folkeskolelærere og filmfolk produceret undervisningsvideoer i alle fag siden 2009, som for tusindvis af skoleelever har fungeret som et slags virtuelt klasseværelse, primært på udskoling- og ungdomsuddannelsesniveau. Det er blevet brugt af lærere landet over som ”flipped classroom” og af eleverne til repetition, ved fravær, lektielæsning, eksamensforberedelse og ved dagligt skolearbejde.

Restudy studie

Restudy er overbeviste om, at det nye ejerskab kan sikre endnu flere elever kvalitetsundervisning.

Vi har hos Restudy altid haft den mission at hjælpe flest mulige elever med kvalitetsundervisning, hovedsageligt som supplement til den undervisning, de modtager i skolen. Med opkøbet fra MentorDanmark er vi i dag kommet det et skridt nærmere. MentorDanmark er allerede markedsførende indenfor privat lektiehjælp, og sammen tror jeg, vi kan opnå nogle af de mål, vi deler for det danske uddannelsessystem. MentorDanmark består af yderst kompetente mennesker, og jeg glæder mig meget til samarbejdet siger Søren Vandel, stifter og salgschef, Restudy.

MentorDanmark køber hele Restudy ApS, og Søren Vandel fortsætter som salgschef hos Restudy under MentorDanmark.

MentorDanmark er den største aktør i Norden inden for privat lektiehjælp i hjemmet og har 4.000 ansatte mentorer i Danmark og Norge. MentorDanmark har de seneste år lanceret nye undervisningskoncepter til tal- og ordblinde i læringscentre i København og Århus og iværksat en lang række projekter for udsatte børn og unge i samarbejde med landets kommuner og fonde. MentorDanmark har vundet priser som Entrepreneur of the Year, Årets væksteventyr fra Ivækstprisen og Innovationsprisen fra Københavns Kommune. MentorDanmark er ejet af Gyldendal og stifterne Nicklas Kany og Chresten Koed.

For yderligere kommentarer kontakt:

Nicklas Kany, adm. direktør, MentorDanmark ApS

Tlf. 31215665 / nk@mentordanmark.dk

Læs mere om Restudy

Logo for MentorDanmark
Logo for restudy
ReStudy får du med, når du køber eksamenshjælp

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.