Sådan forholder vi os til COVID-19 Læs mere her

Få en lektiehjælper til dit barn


Få effektiv lektiehjælp af en personlig lektiehjælper

Slås dit barn med et fag eller to, og har du svært ved at finde ud af, hvordan du skal hjælpe dit barn videre? Så bør du overveje at få en lektiehjælper til dit barn. En lektiehjælper kan give dit barn skræddersyet lektiehjælp og skabe lyst til læring. Vi kalder vores lektiehjælpere for mentorer, fordi de også fungerer som rollemodeller.

Vores lektiehjælpere er alle topstuderende, som er testet og trænet i at tilpasse lektiehjælpen til den enkelte elev. Lektiehjælperen er fleksibel og vil planlægge lektiehjælpen efter jeres program. Vores lektiehjælpere kan hjælpe i alle fag og både på grundskole- og gymnasieniveau. Hvis du vil læse mere om de enkelte fag, så klik her.

En lektiehjælper til dit barn

Andres erfaringer


98,6 % vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Lektiehjælperen tilpasser lektiehjælpen til dit barn


Ved du, hvilken læringsstil dit barn har?

Vores pædagogiske grundlag bygger på, at alle lærer forskelligt. Derfor bygger vores lektiehjælpere undervisningen op efter det enkelte barns behov og læringsstil. Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag ved at klikke lige her.

Hvis dit barn eksempelvis lærer bedst ved at få fingrene i stoffet, så vil vores lektiehjælpere fx inddrage puslespil, fluesmækkere eller Mariekiks i undervisningen. Dét kalder vi skræddersyet lektiehjælp, og grundtanken er, at dit barn skal have det sjovt, mens han/hun lærer.

Det vil være den samme lektiehjælper, der underviser dit barn hver gang – det giver tryghed. Det er nemlig alfa og omega, at dit barn er trygt, når han/hun skal lære. Derfor kommer vores lektiehjælpere også hjem til jer, så dit barn kan lære i trygge og vante omgivelser.

Det er vores erfaring, at barnets læringskurve stiger helt eksponentielt, når de rette forudsætninger er på plads. Forudsætninger såsom faglighed, tryghed og fleksibilitet. Forudsætninger som vores lektiehjælpere kan opfylde.

En lektiehjælper til dit barn


Lektiehjælp med en erfaren lektiehjælper

Er du overbevist om, at en lektiehjælper vil være den helt rette løsning til dit barn? Så kan du lægge dit nummer og blive ringet op helt uforpligtende af en af vores dygtige fagvejledere.

Fagvejlederen vil spørge ind til dit barns faglige udfordringer, interesser og personlighed, så vi kan finde den lektiehjælper, der passer bedst muligt til dit barn.