Dyrehaven
Dyrehaven

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Gentofte

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor og elev laver lektier

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Gentofte og omegn

- en dygtig mentor står klar til at hjælpe

Kunne dit barn bruge en hjælpende hånd i et specifikt fag? Eller er det svært for dit barn at finde motivationen til lektielæsningen generelt? Uagtet hvilken udfordring dit barn oplever, kan en af vores mentorer i Gentofte være en god støtte til dit barn.

Formen for vores lektiehjælp er altid inspirerende og engagerende med udgangspunkt i netop dit barns læringsstil, og målet er altid det samme; faglig selvtillid. Med faglig selvtillid kommer glæden ved at lære og motivation til at fortsætte med at dygtiggøre sig.

Lektiehjælp i alle fag i Gentofte

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Gentofte

  Uanset hvor i Gentofte I bor, kan vi finde en mentor til jer.

  Størstedelen af vores mentorer bor i og omkring Gentofte og København. De er dedikerede studerende på videregående uddannelser, størstedelen fra Københavns UniversitetCopenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universite. Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Gentofte.

  Når mentorerne bliver udvalgt, skal de altid fremvise topkarakterer i samtlige fag, de ønsker at undervise i, og vi tester deres pædagogiske færdigheder. På den måde sikrer vi, at kun de mest kvalificerede kandidater bliver en del af vores mentorteam. Alle har de dog en vigtig fællesnævner: De brænder for at få deres elever til at lykkes.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Gentofte

  Ofte foregår undervisningen hjemme hos familien selv. Det er dog op til den enkelte at vurdere, om lektiehjælpen skal foregå ude eller hjemme. For nogle er det mest praktisk, at mentoren møder op på hjemmeadressen, ligesom nogle elever føler, at hjemmet skaber et trygt læringsmiljø. Uanset om I ønsker, at lektiehjælpen skal finde sted i eller uden for hjemmet, tager vi selvfølgelig højde for dette, når den helt rette mentor skal vælges. Hvis det er mest attraktivt for jer, at lektielæsningen foregår ude af hjemmet, kan I orientere jer på Gentofte Bibliotekernes hjemmeside, hvor I finder et samlet overblik over bydelsbibliotekerne. Blandt andet har Gentofte Hovedbibliotek og Gentoftegade Bibliotek faciliteter til fri afbenyttelse i forbindelse med lektielæsning.

  Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Undervisningen foregår typisk én gang om ugen med en varighed på to timer. Detaljer og planlægning foregår mellem jer og mentor, så forløbet opnår den fleksibilitet, I måtte have behov for. Vi har god erfaring med, at elev og mentor aftaler en fast ”lektiehjælpsdag”, da flest børn og unge befinder sig godt med en planlagt, forudsigelig struktur for undervisningen. Lektiehjælpen i Gentofte er fleksibel og altid målrettet elevens behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Gentofte til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Elev spejler sig i mentor

  Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

  Identifikation bliver til motivation

  MentorDanmarks en-til-en-undervisning er et skræddersyet koncept, som vi er særligt stolte af. Vi ser det som en fordel, at aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor, for det gør, at undervisningen er i øjenhøjde. Mentoren ved, hvilke udfordringer man kan støde på som barn og som ung. Om mentoren er 17 eller 30 ændrer ikke på vores krav; faglighed og pædagogik skal altid være i særklasse.

  Ung-til-ung-undervisning er unik i den forstand, at mentor både har autoritet og er relaterbar. Det hænder sommetider, at børn og unge kan have vanskeligheder med at lave lektier med forælderen, og dermed ender lektielæsningen med en negativ oplevelse. Måske er det noget, I kender? Når et ungt menneske træder ind ad døren, bliver der skabt en helt anden autoritet, end den forælderen er i stand til at opnå, når det gælder lektielæsningen. Den unge mentor har samtidig fag, pensum og metoder i frisk erindring.

  Glade for vendespil_2

  Det rigtige match

  Nærvær og kemi danner fundamentet

  Vi sætter en ære i at vælge den bedst tænkelige mentor til hvert barn. Derfor er vi optagede af at lære dit barn at kende. Når vi ved mere om barnets hobbyer, personlighed og sociale behov, skaber vi det perfekte match ud fra vores indgående kendskab til mentorerne.

  Lektiehjælpen skal være ukompliceret og ligetil. Det bliver den, når mentor og dit barn deler interesser, så lektiehjælpen foregår i øjenhøjde. Vores erfaring er, at nærhed skaber nærvær. Og nærvær er et af de allervigtigste skridt på vejen til tillid, tryghed og en solid læringsproces.

  Priser på lektiehjælp i Gentofte

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.