Vikarland151 Vikarland151

Få Danmarks bedste lærervikarer

Slut med film i vikartimerne. Med Vikarland får du kvalitetssikrede vikarer

Vikarkurser

- udviklet af dygtige eksperter

Vikarlands kurser med tilhørende quizzer er med til at opkvalificere dine vikarer, så de er forberedte på opgaven, som venter dem. Alle vikarer begynder som ”Grøn vikar” og efter at have færdiggjort alle seks kurser, ender de som ”Elite vikar”. Hvis minimum 3 af skolens egne vikarer har bestået alle kurser, vil skolen opnå status af ”Elitevikar-skole”.

Kurserne på Vikarland:

  • Didaktik
  • Faglig formidling
  • Klasseledelse
  • Konflikthåndtering
  • Motivation
  • Relationskompetence

Adgang til Vikarlands kurser koster 4.995 kr. for et skoleår per skole.

Kontakt os her

En GRATIS vikardatabase

Find din næste vikar

Hvis du opretter en skoleprofil på Vikarland, får du gratis adgang til vores vikardatabase med over 4.000 ledige vikarer. Det er muligt at filtrere i din søgning fx ift. afstand og faglighed, så du med få klik kan finde den perfekte vikar til at udfylde dit vikariat.

Som skole har du også adgang til vikarernes CV, eksamensbevis, skema og meget mere. Desuden ligger vikarernes kontaktoplysninger klar, så du kan kontakte vikarerne enten direkte over Vikarlands mailfunktion eller egen mail og telefonnummer.

Bliv kontaktet her

En propfyldt materialebank

Materiale lige ved hånden

Materialebankens indhold på Vikarland er skabt af Gyldendal specielt til vikarundervisning. På materialebanken kan man sortere på tværs af 11 klassetrin, 14 forskellige fag og 7 former for aktiviteter. Samlet indeholder materialebanken over 400 forskellige aktiviteter med tilhørende vikarvejledninger, som gør det muligt at skabe lærerig undervisning, selv hvis forberedelsestiden er kort. Uanset om en vikar skal bruge en aktivitet i dansk, matematik, fransk, madkundskab eller noget helt femte, er der derfor altid materiale lige ved hånden.

Materialebanken gør det nemt for vikaren at danne sig et overblik over, hvilke materialer som er de helt rigtige. Vikarerne kan selv dykke ned i materialerne, men man kan som lærer også finde relevant materiale og sende det til den pågældende vikar over skolens eget skoleintra.

Adgang til Vikarlands materialebank koster 2.495 kr. for et skoleår per skole.

Få adgang til materialer

Få adgang i dag 

Hvis du har spørgsmål eller allerede ved, at du er klar på at bruge Vikarland, så indtast dine oplysninger i formularen. Så vender vi tilbage lynhurtigt.