Sender...

{{ errorMsg }}

Ok

Tak for din ansøgning!

Du er nu et skridt nærmere at blive mentor

Vi er så glade for, at du har lyst til at være en del af MentorDanmark, hvor vi hver dag gør en forskel for børn og unge landet over.

Du vil få en bekræftelsesmail inden for 5-10 minutter, hvori du finder yderligere information om din ansøgning og hele processen.

Bliv mentor

Om dig

Adresse

Fagprofil

Sæt hak ud for de fag/niveauer du gerne vil undervise i

Fag Grundskole Ungdomsudd. 0.-6. 7.-10. C B A
Vælg mindst 1 fag / niveau

Din ansøgning er nu klar til at blive sendt!

Du har nu udfyldt alt det, du behøver for at kunne sende din ansøgning afsted – wuhu! Hvis du har tid, kan du udfylde de sidste felter om din gymnasietype, eksamensbevis m.m. ved at trykke herunder. Dette kan du også sagtens tilføje senere.

Jeg vil gerne udfylde det sidste

Stærkt! Udfyld de felter, du kan

Beskriv dig selv på 5-10 linjer. Vi er interesseret i at høre om din baggrund, dine interesser, og hvad du kan bidrage med i jobbet som mentor.

x
Du giver hermed samtykke til, at oplysninger, du har givet om dig selv, kan registreres af MentorDanmark, idet registreringen er nødvendig for vurdering af ansøgningen til mentorrollen hos MentorDanmark. Du er bekendt med, at samtykket til enhver tid kan tilbagekaldes, hvorved MentorDanmark forpligtes til at slette oplysningerne om dig. Du meddeler tillige samtykke til, at MentorDanmark kan foretage registrering af disse oplysninger. Hvis du tilknyttes som mentor, gemmer vi dine oplysninger i løbet af hele din tilknytning hos MentorDanmark, hvorimod vi straks sletter alle data og personoplysninger, såfremt du får afslag på din ansøgning efter screening eller efter samtale. Oplysningerne vil udelukkende være tilgængelige for MentorDanmarks HR- og rekrutteringsafdeling.