Tiger i vand Tiger i vand

MentorDanmark søger mentorer til undervisning i Zoologisk Have

Som ZooMentor får du verdens sjoveste arbejdsplads, hvor du i ZOO inspirerer en masse børn og unge gennem sjov undervisning

MentorDanmark søger mentorer til undervisning i Zoologisk Have

Brænder du for undervisning, og er du frisk på skiftende vejrforhold fra Tropehusets varme og fugtige miljø til Den Arktiske Rings kulde og goldhed? Så er du måske vores nye ZooMentor i MentorDanmarks nye satsning, MentorZoo.

Det helt nye ben i MentorDanmarks gruppeundervisningsunivers, MentorZoo, har opstart i februar 2022. Her tilbyder vi gruppeundervisning for børn i dansk, engelsk og matematik i Københavns Zoologiske Have. Undervisningen vil foregå på hold á 6-8 elever. MentorZoo skal være med til at gøre læring sjovt for børn, der enten har mistet modet i et fag, eller for børn, der lærer bedst ved bevægelse eller ved at få jord under neglene. MentorZoo vil for børnene være som at gå til enhver anden fritidsaktivitet, men her vil vi bryste os af et fagligt islæt og enestående omgivelser.

Som ZooMentor får du et meningsfyldt arbejde, hvor du hjælper børn med at få faglige succesoplevelser, der gør dem trygge i det fag, som tidligere kunne volde lidt problemer. Du er selv vild med at undervise, og måske har du en særlig interesse for dyr og både mod og lyst til at kombinere disse to ting i samspillet med børnene.

Vi forventer, at du har lyst til at afprøve og udvikle forskellige pædagogiske kompetencer, og at du hver dag går ind til opgaven med ambitionen om at gøre det bedre end dagen forinden. Du vil blive klædt på til rollen gennem uddannelse og løbende mikrokurser i bl.a. klasseledelse, der gør dig til en endnu bedre underviser.

En dag i MentorZoo
På en dag som ZooMentor, vil du have undervisning med 6-8 elever i 2 timer i enten dansk, engelsk eller matematik. Inden undervisningen forventes det, at du har sat dig ind i undervisningsplanen, som er udarbejdet af vores faglige ledere og du har gjort dig tanker om det materiale, som er klargjort. Du vil have kontakt med ZOOs personale og der vil altid være mulighed for sparring og supervisering med din faglige leder fra MentorDanmark. Undervisningen foregår i Københavns Zoologiske have, både rundt i Haven og i deres lokaler – her er der rig mulighed for at afholde spændende og anderledes undervisning.

Vi tilbyder

  • Et fleksibelt studiejob.
  • Oplæring i rollen som underviser og i brugen af ZOOs undervisningslokaler.
  • Sparring med ZOOs personale og vores faglige ledere.
  • Fællesskab med kontorpersonalet og dine ZooMentor-kollegaer.

Vi forventer

  • Du har interesse for og lyst til at arbejde blandt mange forskellige slags dyr såsom krybdyr, pattedyr mfl. som bor i Zoologiske Have.
  • Du er motiveret og har gerne erfaring med at lære fra dig.
  • Du har gode pædagogiske evner.
  • Du trives i at være ude i alt slags vejr.

INTERESSERET?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Cathrine på crh@mentordanmark.dk.
Vi indkalder løbende til samtaler.