Priser


En god investering i dit barns fremtid

20

TIMER

10 timer

20 timer

20 timer

5.999,-

  • Skræddersyet sommerboost
  • Fleksibel planlægning
  • Tilfredshedsgaranti
Hør mentees fortælle om deres udbytte af et mentorforløb

Bemærk: I sommerferien oplever vi stor efterspørgsel på forløb, mens mange af vores mentorer er på ferie. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os i god tid, hvis du overvejer en mentor. Ring til os på 6161 7777 og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Læs vilkår for sommerpakke her.

Mere end blot et fagligt boost


Vi sikrer en god oplevelse hele vejen rundt

Personlig fagvejledning


En personlig fagvejleder følger med og følger op

Vi sætter en ære i at kende hver enkelt barns behov og udfordringer, så vi kan håndplukke den rette mentor til at varetage forløbet. Derfor spørger vores dygtige fagvejledere ind til barnets faglige standpunkt og trivsel i skolen ved forløbets start og følger derefter med fra sidelinjen, indtil jeres afsluttende feedback. I tilknyttes en personlig fagvejleder, der løbende kontakter jer for at høre om jeres oplevelser med mentoren og forløbet.

En personlig fagvejleder følger med og følger op

Læringsstilstest


Bliv klogere på dit barns læring

Alle mennesker lærer forskelligt. Vores erfaring er, at bevidstheden om det enkelte barns læringsstil er en nøgle til at målrette undervisningen, så barnet udvikler sig mest muligt. Derfor opfordrer vi til, at du sætter dig sammen med dit barn og tager vores lille læringsstilstest forud for et sommerboost. Mentor får testens resultater og kan tilrettelægge forløbet derefter. Læringsstilstesten findes i vores app.

Bevidstheden om det enkelte barns læringsstil er nøglen til målrettet undervisning

Følg med på vores app


Læs rapporter, og se barnets udvikling

Du kan følge barnets progression via vores app. Her kan du læse de rapporter, mentor skriver efter hver undervisningsgang, du kan læse mentors plan for den kommende undervisningsgang og se visuelle fremstillinger af barnets faglige udvikling og motivation. Dit barn kan også have glæde af at følge med på app’en og reflektere over sin læringsproces. Forskning viser nemlig, at børn lærer mest, når deres læring er synlig.

Du kan følge dit barns udvikling via vores app

Certificerede mentorer


Topstuderende med pædagogiske færdigheder

Vores mentorer er topstuderende, som har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Derfor er fagligheden i top. Men det hjælper ikke meget at have stor viden, hvis man ikke kan lære fra sig. Derfor er mentorernes pædagogiske evner også testet, og de gennemgår løbende uddannelse, som sikrer dit barn lektiehjælp af højeste kvalitet. Vi giver dit barn et sommerboost af læring, der kan give en skolestart fuld af gåpåmod og ny energi.

Vores mentorer er topstuderende med pædagogiske færdigheder