Vi tilbyder fysisk undervisning efter samråd med myndighederne Se vores FAQ

Til virksomheder


Undervisning der sikrer jeres medarbejder en god start

Som virksomhed er det afgørende, at nye medarbejdere får en god start på jobbet. Hos MentorDanmark yder vores mentorer undervisning, der sikrer jeres medarbejder en hurtig og naturlig tilvænning til det danske sprog og kultur. Som ny i Danmark oplever jeres medarbejder en masse nye indtryk. 

At mestre det danske sprog er en afgørende faktor for at falde til og yde det maksimale i et nyt job. Vi er Danmarks mest populære lektiehjælp, og vi yder sprogundervisning til jeres medarbejdere og deres familier. Vi yder kvalitetssikret undervisning, hvor og hvornår det passer den enkelte medarbejder, så fraværet på arbejdet minimeres.

Undervisningen ydes af danske topstuderende, primært fra universitetet, og de er alle screenet og testet for faglige og pædagogiske færdigheder. Vores mentorer deltager jævnligt på workshops for at sikre en kontinuerlig kvalitet i undervisningen.

Skal vi hjælpe din virksomhed?
Vores mentorer står klar til at hjælpe jeres nye medarbejder med at få en god start på jobbet. For mere information, kontakt os på                 61 61 77 77. Vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og finde den helt rette mentor til jer.