Til virksomheder


Undervisning der sikrer jeres medarbejder en god start

Som virksomhed er det afgørende, at nye medarbejdere får en god start på jobbet. Hos MentorDanmark yder vores mentorer undervisning, der sikrer jeres medarbejder en hurtig og naturlig tilvænning til det danske sprog og kultur. Som ny i Danmark oplever jeres medarbejder en masse nye indtryk. 

At mestre det danske sprog er en afgørende faktor for at falde til og yde det maksimale i et nyt job. Vi er Danmarks mest populære lektiehjælp, og vi yder sprogundervisning til jeres medarbejdere og deres familier. Vi yder kvalitetssikret undervisning, hvor og hvornår det passer den enkelte medarbejder, så fraværet på arbejdet minimeres.

Undervisningen ydes af danske topstuderende, primært fra universitetet, og de er alle screenet og testet for faglige og pædagogiske færdigheder. Vores mentorer deltager jævnligt på workshops for at sikre en kontinuerlig kvalitet i undervisningen.

Skal vi hjælpe din virksomhed?
Vores mentorer står klar til at hjælpe jeres nye medarbejder med at få en god start på jobbet. For mere information, kontakt os på                 61 61 77 77. Vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og finde den helt rette mentor til jer.

Kom i gang her

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Nordens største
udbyder af lektiehjælp

Vi er Nordens foretrukne lektiehjælpsvirksomhed og med god grund. Vores mentorer brænder for at skabe lyst til læring og har de seneste år gjort en forskel for mere end 25.000 familier. Vi er landsdækkende og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter