Sådan foregår det

Phone icon

1. Behovsafklaring

Vi lytter til jeres behov, og sammen med en fagvejleder finder vi den løsning, der passer jer bedst.

Two siluets icon

2. Det rette match

Vi finder den rette mentor til jeres barn med afsæt i fagligt niveau, pædagogiske evner og personlighed.

Books icon

3. Magien kan begynde

Vi afholder en forløbstime i hjemmet, hvor vi sammen lægger en plan for forløbet. Herefter kan vi begynde.

Kom godt i gang
Overvejer du lektiehjælp? Vi tilbyder en GRATIS og uforpligtende forløbstime.
Hør om mulighederne i dit område.

Bliv kontaktet inden for 24 timer
Bliv ringet op
Få tips og tricks til en bedre skolegang
Ja tak! Jeg er:

Tilmeld nyhedsbrev

Vi brænder for

Omtalt her:
logo af berlingske tidende
logo af tv2 gomorgen danmark
logo af tv2
logo af magasinet femina
logo af politiken
logo af metro xpress
logo af dr
Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål, som forældre oftest stiller os. Mangler du herefter svar på yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 61 61 77 77.

Hvad er en mentor hos MentorDanmark?

Vores mentorer er unge topstuderende, som både har et højt fagligt niveau, pædagogiske evner og lyst til at lære fra sig. Mentorerne er over 17 år og går typisk på universitet eller gymnasiet.Vi tester mentorerne både fagligt og pædagogisk. En ting er nemlig at være god til et fag, men det er også vigtigt, at de kan formidle det videre. Mentorerne kommer desuden løbende på workshop i blandt andet læringsstile og formidling med vores læringsstilsekspert, Svend-Erik Schmidt. Det gør, at de er godt klædt på til at kunne skræddersy undervisningen til den enkelte elevs læringsstil.

Hvad er læringsstile, og hvorfor er de brugbare?

En læringsstil er måden, hvorpå et menneske bedst optager ny læring. Man taler typisk om fire forskellige læringsstile: At se, høre, røre eller gøre. Vi har alle en læringsstil, vi foretrækker, men de fleste mennesker har samtidig træk fra en eller flere af de andre læringsstile. For eksempel:
– Se-børn er god til at forstå og huske ting, de har læst i en bog – særligt hvis den har illustrationer. Til gengæld bryder de sig ikke om lange, mundtlige forklaringer.
– Høre-børn foretrækker mundtlig information og lydbøger, når de skal lære nyt stof. De er gode til at fortælle, diskutere og fremlægge.
– Røre-børn koncentrerer sig bedst, når de bruger sine hænder, så man ser dem ofte tegne, mens de lytter. De keder sig, hvis læreren taler for meget, men kan godt lide at arbejde ved en computer eller med konkrete materialer.
– Gøre-børn kan lide at eksperimentere og bruge flere af sine sanser. De er gode til at bygge og modellere, og deres indlæring er bedst, når den kobles til fysisk aktivitet, for eksempel et rollespil.

Hos MentorDanmark har vi inddraget læringsstile i vores pædagogiske grundlag for at kunne hjælpe hver enkelt elev med at lære på den måde, der fungerer bedst. Alle elever har mulighed for at tage en læringsstilstest på vores platform MinMentor inden forløbets start. Mentoren vil herefter skræddersy undervisningen, så den passer til elevens læringsstil. Forskning viser, at den bedste indlæring af nyt stof opnås, hvis eleven først undervises ud fra sin første foretrukne læringsstil og derefter får undervisningen gentaget ud fra sin anden foretrukne læringsstil. At undervise efter elevens læringsstil er en lille ændring, der giver store resultater.

Hvor foregår mentorundervisningen?

Som udgangspunkt kommer vores mentor hjem til familien. Dermed kan barnet blive hjulpet i trygge rammer og har ingen transporttid. For ældre elever er det også en mulighed at mødes med mentor på for eksempel et bibliotek, studiested eller lignende.

Hvordan fungerer et klippekort?

Vi tilbyder klippekort på hhv. 20, 40, 60 og 80 timer. Hver undervisningsgang varer typisk to timer, så der er altså til 10, 20, 30 og 40 undervisningsgange på klippekortene. Timeprisen bliver mindre, jo flere timer man køber. Rabatten træder dog først i kraft, hvis man benytter alle de købte timer. Har man for eksempel købt et klippekort på 40 timer, men vælger at afbryde forløbet efter for eksempel 25 timer, betaler man altså den timepris, der gælder for 20 timer. Benytter man alle 40 timer, betaler man timeprisen for 40 timer.

Skal man betale hele beløbet på én gang?

Ikke nødvendigvis. Hvis man ønsker det, kan vi dele beløbet op i afdrag: Ved 20 timer kan beløbet betales over 3 måneder, ved 40 timer over 6 måneder, ved 60 timer over 9 måneder og ved 80 timer over 12 måneder. Vores afdragsordninger har et administrationsgebyr på 29 kr. pr. afdrag.

Hvad får man for pengene?

Prisen inkluderer en tilknyttet mentor, som yder lektiehjælpen i familiens hjem, samt mentorens transporttid fra sit hjem til familiens, dog kun op til 30 minutter med offentlig transport. For et mindre transporttillæg kan transporttiden udvides. Desuden er inkluderet læringsstilstest og adgang til MinMentor, hvor familien kan følge med i barnets forløb via smartphone, tablet og computer. Man kan få en ny mentor uden beregning, hvis man mod forventning ikke er tilfreds med sin nuværende.Når du starter et mentorforløb, udarbejder din fagvejleder en personlig og skræddersyet behovsanalyse. Behovsanalysen er med udgangspunkt i barnets faglige udfordringer, personlighed, motivation og ønskede mål og fremsætter en anbefaling, der vil skabe lyst til læring.

Hvilket materiale bruges i undervisningen?

Vores mentorer kan, hvis familien ønsker det, medbringe materiale til undervisningen. Den forberedelsestid, de bruger på det, får de honorar for, og den registreres på familiens klippekort. Ellers tager mentoren udgangspunkt i de lektier og det materiale, eleven arbejder med i skolen.
Hvordan kommer man i gang?

Først og fremmest ringer en af vores fagvejledere for at høre nærmere til familiens behov. Det gælder både faglige og personlige udfordringer, barnet måtte have med et eller flere fag. Fagvejlederen spørger også til hvilke særlige behov, vi skal være opmærksomme på lige netop ved dette barn, og til barnets interesser. Ud fra samtalen udarbejder fagvejlederen en behovsanalyse på eleven, som efter samtalen vil blive sendt til familien. Samtalen og behovsanalysen er de oplysninger, fagvejlederen arbejder ud fra, når han/hun skal tilknytte den mentor, der passer allerbedst til det enkelte barn.Når der er fundet et godt match, vil den pågældende mentor ringe familien op for at aftale et tidspunkt for den indledende forløbstime. Efter forløbstimen kan det endelige forløb gå i gang.

Hvad er en forløbstime?

Første møde mellem familien og mentoren foregår til en indledende, gratis forløbstime. Den er til for, at familien sammen med mentoren kan forventningsafstemme forløbet og kan få talt om de praktiske forhold, barnets læringsstil og faglige udfordringer. Det er også vigtigt, at barnet mærker efter, om kemien med mentoren er god. Når forløbstimen er afholdt, kontakter fagvejlederen familien igen for at evaluere på forløbstimen. Hvis familien er usikker på, om mentoren er den rette for barnet, er der mulighed for at tale med fagvejlederen, som vil hjælpe med at vurdere, om der skal tilknyttes en ny mentor. Når forløbstimen har levet op til familiens forventninger, sættes et klippekort op og derefter går mentorforløbet i gang.

Hvad betyder tilfredsgaranti?

MentorDanmark yder tilfredshedsgaranti. Det betyder, at man kan få en ny mentor uden beregning, hvis man ikke er tilfreds med den nuværende. Vores fagvejledere er altid til rådighed, hvis man er i tvivl eller har spørgsmål til sit mentorforløb.

Se vores vilkår her.

Kom i gang her
  • Personlig lektiehjælp i hjemmet
  • Test af dit barns læringsstil
  • Skriftlig rapport efter hver session
  • Løbende målsætning og motivation
  • Certificerede undervisere
Bliv ringet op inden 24 timer
Bliv kontaktet

Vi gemmer kun dit nummer, hvis du oprettes som kunde.

Vores mentorer

Fagligheden skal naturligvis være i top. Derfor har alle vores mentorer topkarakterer, men det er lige så vigtigt at være god til at lære fra sig. Alle vores mentorer er screenet og testet for både faglige og pædagogiske evner. Vi udvælger kun de bedste. Herefter gennemgår alle vores interne uddannelse, som sikrer dit barn lektiehjælp af højeste kvalitet.

Vi matcher jeres nye mentor ud fra faglighed, pædagogik, personlighed, geografi, erfaring og fritidsinteresser. Det er den samme underviser hver gang. Det giver tryghed. Vi har 3.000 undervisere i Skandinavien og har derfor rigtig gode muligheder for at finde den helt rette mentor, der matcher jeres behov.

Vores screeningsproces
3 gode grunde til at vælge MentorDanmark
Skal vi også hjælpe dig? Udfyld felterne og vi kontakter dig inden for 24 timer. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Vilkår - Folkeskolen

Forløb: Hvert undervisningssession består af minimum to timers undervisning (hele timer)

Flere ad gangen: Vi underviser op til tre elever uden merpris.Uddbyning af priser

20 timer: 5.980,- eller 1994,- i 3 mdr. (3 måneders lektieforløb)

40 timer: 11.160,- eller 1860,- i 6 mdr. (6 måneders lektieforløb)

80 timer: 19.920,- eller 1660,- i 12 mdr. (12 måneders lektieforløb)

Bemærk: Alle afdragsordninger er helt uden pålagte renter eller andre meromkostninger.

Forberedelse: Hvis forberedelse kræves, trækkes dette blot fra.

Kvalitetssikring: Se hvad der skal til for at blive mentor her

Transporttillæg: Der kan forekomme transporttillæg, hvis mentoren har mere end 30 minutter frem til destinationen.

Ingen binding: Der er ingen binding ved køb af timer - dog frafalder mængderabatten, hvis forløbet afbrydes undervejs. (Tillægstimer: 359,-)

Gyldighedsperiode: Alle forløb gælder 12 mdr fra forløbets start.

Tilfredshedsgaranti: Hvis man ønsker en ny underviser, så udskiftes vedkommende uden beregning.