Caroline vil have, at undervisning skal være en god oplevelse

Caroline blev en del af vores mentor-team for godt en måned siden, og hun har allerede gjort en forskel for flere børn og unge med sin anderledes og motiverende undervisningsstil. 

Carolines undervisningstimer står nemlig på alt fra lærerige vendespil til boostende hoppe-pauser! Caroline fortæller:

"For mig er det vigtigt, at undervisningen også er sjov for mine mentees, og at de ikke anser vores tid sammen som en sur pligt. Derfor er jeg glad for at holde hoppe-pauser med mine mentees, da det hjælper på koncentrationen, og de får det afbræk, de har brug for - og det, kan jeg mærke, motiverer dem!"

Det er også utroligt vigtigt for Caroline, at samspillet er i top. Hun fortæller:

"Når jeg opstarter mine forløb, lægger jeg vægt på at opbygge en gensidig respekt mellem min mentee og jeg. Det er rigtig vigtigt for mig, at der er en god stemning, og at vi nyder vores timer sammen. Det, tror jeg også, er grunden til, at mine mentees så hurtigt har følt sig trygge i mit selskab. På den måde har udviklet sig utroligt hurtigt - og faktisk også har haft det sjovt imens!"

Og man må sige, at hendes metode virker! Carolines mentees er nemlig så glade for hende, og familierne fortæller, at de glæder sig helt utroligt til Carolines besøg. Derfor fik Caroline også foræret en hjemmelavet nøglering af en af sine mentees allerede efter deres første undervisningsgang! 

Vi spurgte Caroline, hvad hendes bedste oplevelse som mentor hidtil har været:

"En af mine mentees havde længe kæmpet med engelsk og kunne bare ikke knække koden. Vi begyndte at bruge vendespil i timerne, og det fungerede bare for hende. Hun udviklede sig helt vildt og er blevet så dygtig allerede på en lille måneds tid. Det er så vildt og fedt at se, hvor stor en effekt de små ting kan gøre!"

Vi er glade for at have dig med ombord, Caroline! Og det er vi sikre på, at dine mentees også er!

Andrea Breum, kommunikationsmedarbejder

Andrea er studentermedarbejder i kommunikationsafdelingen. Hun har fokus på at skabe relevant og givende læsestof til elever og forældre.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.