Caroline vil have, at undervisning skal være en god oplevelse

Caroline blev en del af vores mentor-team for godt en måned siden, og hun har allerede gjort en forskel for flere børn og unge med sin anderledes og motiverende undervisningsstil. 

Carolines undervisningstimer står nemlig på alt fra lærerige vendespil til boostende hoppe-pauser! Caroline fortæller:

"For mig er det vigtigt, at undervisningen også er sjov for mine mentees, og at de ikke anser vores tid sammen som en sur pligt. Derfor er jeg glad for at holde hoppe-pauser med mine mentees, da det hjælper på koncentrationen, og de får det afbræk, de har brug for - og det, kan jeg mærke, motiverer dem!"

Det er også utroligt vigtigt for Caroline, at samspillet er i top. Hun fortæller:

"Når jeg opstarter mine forløb, lægger jeg vægt på at opbygge en gensidig respekt mellem min mentee og jeg. Det er rigtig vigtigt for mig, at der er en god stemning, og at vi nyder vores timer sammen. Det, tror jeg også, er grunden til, at mine mentees så hurtigt har følt sig trygge i mit selskab. På den måde har udviklet sig utroligt hurtigt - og faktisk også har haft det sjovt imens!"

Og man må sige, at hendes metode virker! Carolines mentees er nemlig så glade for hende, og familierne fortæller, at de glæder sig helt utroligt til Carolines besøg. Derfor fik Caroline også foræret en hjemmelavet nøglering af en af sine mentees allerede efter deres første undervisningsgang! 

Vi spurgte Caroline, hvad hendes bedste oplevelse som mentor hidtil har været:

"En af mine mentees havde længe kæmpet med engelsk og kunne bare ikke knække koden. Vi begyndte at bruge vendespil i timerne, og det fungerede bare for hende. Hun udviklede sig helt vildt og er blevet så dygtig allerede på en lille måneds tid. Det er så vildt og fedt at se, hvor stor en effekt de små ting kan gøre!"

Vi er glade for at have dig med ombord, Caroline! Og det er vi sikre på, at dine mentees også er!

ABR_Andrea

Andrea Breum, kommunikationsmedarbejder

Andrea er studentermedarbejder i kommunikationsafdelingen. Hun har fokus på at skabe relevant og givende læsestof til elever og forældre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Skriv dig op og få de nyeste blogindlæg på mail. I den første mail du får, kan du vælge de emner, som interesserer lige netop dig.

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Nordens største
udbyder af lektiehjælp

Vi er Nordens foretrukne lektiehjælpsvirksomhed og med god grund. Vores mentorer brænder for at skabe lyst til læring og har de seneste år gjort en forskel for mere end 25.000 familier. Vi er landsdækkende og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter