Månedens Solstrålehistorie - Det store spring

Vi elsker solstrålehistorier – og derfor hylder vi en hver måned!

Denne måned hylder vi den gode eksamensoplevelse, og vi har talt med Mathilde, som har været rigtig glad for sit mentorforløb med Mille. Mentorforløbet gav hende nemlig mere ro i maven til eksamenen, og så er hun begyndt at tro på sig selv.

Mathilde går på HF, og i sidste måned var hun til kemieksamen. Kemi var ikke ligefrem Mathildes yndlingsfag, men hun fik hjælp af mentoren, Mille, som har været en stor støtte igennem hele forløbet. Mathilde fortæller:

”Hvis jeg ikke havde haft Mille, så tror jeg ikke, at jeg ville have bestået.”

Mathilde kan mærke en kæmpe forskel, og hun fortæller, at hun slet ikke var lige så nervøs til denne eksamen, som hun har været til tidligere eksamener. Hun og Mille har terpet og øvet hvert spørgsmål, indtil Mathilde følte sig tryg og forberedt til at gå til eksamen. Mathilde fortæller, at Mille har været en kæmpe hjælp, og at hun har hjulpet Mathilde til at få mere selvtillid. 

Det kan Mathildes mor, Anita, også nikke genkendende til: 

”Det er en helt anden pige, vi har fået. Mathilde er begyndt at tro på sig selv og at tro på, at ting kan lykkes, når man arbejder for det.”

Ifølge Mathildes mor har Mille hjulpet med til, at Mathilde har rykket sig helt vildt, og hun kan slet ikke rose hende nok:

”Mille har været et mega godt match til Mathilde. Personligheden og kemien har bare passet sammen. Jeg vil sige, at det er det perfekte match, og jeg har slet ikke ord nok til at rose Mille og den udvikling, Mathilde har oplevet.”

Mathilde er enig i, at Mille har været et super godt match:

”Hun har været fantastisk. Det har været rart, at Mille ikke har været sådan ’Fra klokken det til klokken det, der skal vi bare lave kemi’. Vi har også haft tid til at snakke om andre ting og så bagefter gå tilbage og være seriøse igen.”

Og det hårde arbejde har virkelig kunne betale sig. Mathildes mor fortæller, at det var en glad og lettet Mathilde, der kom ud fra sin eksamen:

”Med kemi startede Mathilde helt fra scratch og gik op og lavede et 4-tal i kemi til eksamenen. Det er så flot, og man kan virkelig mærke, at Mathilde er både stolt og lettet. Hun er begyndt at tænke ’Det her skal jeg nok klare’.”

Udover at Mille har hjulpet med til, at Mathilde fik en god eksamensoplevelse, så har mentorforløbet også gjort, at Mathilde tør sige mere i klassen. Mathilde er begyndt at tro på sig selv, og at hun godt kan. Hun har fået større motivation til at gennemføre sin HF, og Mathilde tror nu på, at et af hendes store ønsker kan blive til virkelighed – nemlig at huen kommer i hus.

Tillykke med eksamenen og kæmpe skulderklap til Mathilde, der kunne gå på en velfortjent sommerferie!

Pernille, kommunikationsmedarbejder
Pernille er studentermedarbejder i kommunikationsafdelingen. Hun har fokus på at skabe relevant og givende læsestof til elever og forældre.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.