Om MentorDanmark


En vækstvirksomhed med store ambitioner

MentorDanmark er landets største og eneste landsdækkende lektiehjælpsvirksomhed med mere end 3.000 undervisere. MentorDanmark blev stiftet af Nicklas Kany i 2013 og vandt i 2014 Ivækstprisen for ”Årets væksteventyrer”, samt juryprisen EY’s ”Entrepreneur Of The Year” ved landskåringen i 2015. Senest blev virksomheden nordisk vinder af ”People’s Choice” prisen ved Nordic Startup Awards 2017 og Københavns Erhvervspris i 2018.

Med en brændende passion for motiverende undervisning og børns ret til en god skolegang er missionen klar: alle børn skal hver dag føle samme glæde som ved første skoledag. Landets dygtigste topstuderende hjælper elever fra folkeskolen og gymnasiet med deres faglige udfordringer. Alle vores undervisere er screenet og testet for deres personlige, faglige og pædagogiske kompetencer, inden de bliver mentorer, og de uddannes løbende for at sikre høj kvalitet.

Stifterens ord


Vi vil være verdensmestre i lektiehjælp

"Jeg fandt min passion for undervisning, da jeg arbejdede som lærervikar ved siden af økonomistudiet på universitetet. Her brugte jeg timevis på at forberede mig og kunne mærke, at min måde at undervise på vitterligt gjorde en forskel. Jeg brændte for at styrke børn og unges faglige selvtillid, og det blev startskuddet til opstarten af mit eget lektiefirma – men det skulle være mere end blot et lektiefirma. En underviser hos mig skulle fungere som en rollemodel og en mentor. Derfor blev firmaet døbt MentorDanmark. Det skulle være skræddersyet lektiehjælp i hjemmet – med fokus på det enkelte barns behov og læringsstil.

I dag er kvaliteten i undervisningen fortsat vores højeste prioritet. Derfor skal alle vores undervisere være topstuderende, dygtige formidlere og screenes for deres faglige og pædagogiske evner. Vi finder talenterne med en brændende passion for deres fag. De allerbedste bliver udvalgt og trænet i at skabe motivation og glæde i undervisningen, så passionen smitter og vækkes hos eleven. Alle vores undervisere sætter en ære i at påtage sig mentorrollen og gøre en forskel ved hver eneste undervisningstime. Vi vil nemlig være verdensmestre i lektiehjælp! 

Selvom lektiehjælpen skal være sjov, skal den også være effektiv og struktureret. Derfor har alle familier adgang til en unik mobil app, som giver mulighed for at følge med i undervisningsaftaler, progression og feedback fra mentoren. På den måde, kan du som forælder løbende følge dit barns udvikling på sidelinjen. 

MentorDanmark er vokset ved anbefalinger fra familie til familie. Det er vi stolte af og forsøger hele tiden at gøre det lidt bedre."

Nicklas Kany
Stifter af MentorDanmark

Mød teamet


Sammen gør vi en forskel

Fagvejledning

Direktion og ledelse

HR og rekruttering

Marketing

IT

Regnskab

Vi har vundet


Vi er meget stolte af den flotte anerkendelse

Partnere


og kommuner der benytter sig af os

Kom i gang her

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter