Vi kontaktede MentorDanmark

Den første kontakt med MentorDanmark er en uforpligtende snak med en fagvejleder. Vi har åbent både hverdage, aftener og weekender, så du eksempelvis har mulighed for at ringe i frokostpausen, i løbet af weekenden, eller når børnene er puttet om aftenen. 

Som Sigurds forældre fortæller i videoen, vil vi spørge ind til dit barns behov og udfordringer, og du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Løbende kontakt med fagvejleder

I får en personlig fagvejleder tilknyttet, som løbende vil følge op på jeres forløb for at høre, hvordan det går, og om der skal laves justeringer af forløbet, sådan at forløbet kører på skinner. Vi sørger for, at I er trygge, og vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Vi vil løbende spørge ind til dit barns udvikling for at sikre os, at I får det ud af forløbet, som vi har aftalt. Derfor evaluerer vi også sammen, når forløbet er slut, så vi ved, om der er noget, der skulle være anderledes.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 61 61 77 77, hvis du har spørgsmål.

Jeg er begyndt at få højere karakterer

Det var lidt af en mavepuster for Sigurd, da han i 8. klasse fik at vide, at han ikke ville blive erklæret uddannelsesparat. Mavepusteren fik familien til at handle, og som du kan høre i videoen er meget sket. Men der er ikke kun sket noget i matematik.

”Jeg har oplevet, at jeg er blevet lyttet til, og at der er blevet taget hånd om hele processen” – Maria, mor til Sigurd

Elev får lektiehjælp

Da forløbet har været i gang et stykke tid, spørger Sigurds mor, hvad han tænker om forløbet og sin mentor, og hun får følgende svar fra Sigurd: ”Med Elmer der er jeg ikke bange for at spørge ham flere gange. Hvis ikke jeg forstår det, så bliver jeg bare ved med at sige, at jeg ikke har forstået, indtil Elmer har forklaret det på en måde, så det fiser ind.”

matematik billede matematik billede matematik billede

Vi har det sjovt sammen, og jeg vil gerne høre efter

Allerede tidligt i sit skoleliv havde Sigurd svært ved at koncentrere sig og høre efter, og det har betydet, at han er kommet bagefter i matematik. Sigurd rodede rundt i regneregler og metoder, men efter han er begyndt at få hjælp af sin mentor Elmer, har han fundet en gejst for matematik. Det skyldes blandt andet drengenes kemi. Hør selv Sigurd fortælle om sin udvikling i videoen.

Ønsker I hjælp som Sigurd?