Fedt du er interesseret i MentorDanmark!


Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er klar til at hjælpe dig

Du er garanteret her fordi, du har lyttet til Lola & Morten. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om vores  faglige tilbud til børn og unge. Vi har eksisteret siden 2013 og startede som et lektiehjælpsfirma. Det er vi stadig, men vi er også meget mere. LæseHeltene lancerede vi i 2020 med et mål om hjælpe børn og unge med ordblindhed og stærke læsevanskeligheder.

Herunder kan du finde mere information.

Andres erfaringer


Det siger folk om vores forløb

Det siger folk om vores forløb


Nanna går i 8. klasse og får skræddersyet lektiehjælp i tysk og matematik. Hun blev matchet med mentor Sofie, og gennem forløbet har Nanna ikke ”blot” rykket sig fagligt, hun har også oplevet en kæmpe personlig udvikling.

Lige fra start har de to piger bare klikket, og det sætter mor Tanja nogle ord på her: ”Fantastisk match. Når Sofie kommer, er det som om, det er et familiemedlem, der træder ind ad døren. Man kan ikke andet end holde af hende – især fordi hun gør noget godt, for den man elsker allermest.”

Mor Tanja kalder også mentor Sofie for deres ’lifesaver’. Vil du finde ud af hvorfor?

Så læs hele historien her!

"Anton voksede en halv meter"

”Det er en kæmpe succes, at Anton ikke længere forbinder læsebogen med ondt i maven. Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget man kan rykke på så kort tid. Det havde vi ikke i den vildeste fantasi forestillet os.”

Anton går i 2. klasse og er i gang med et læseforløb hos LæseHeltene. Antons mor Kathrine fortæller, at det var en kæmpe diskussion, hver gang læsebogen kom frem, og derfor lavede hun en desperat google-søgning for at finde den bedste hjælp til sin søn.

Hvis du vil læse om familiens oplevelse med LæseHeltene, og hvordan Anton knækkede koden til at læse.

Læs historien her.