Lektiehjaelp-i-Silkeborg

Skræddersyet lektiehjælp i Silkeborg

Lektiehjælp i Silkeborg

Lektiehjælp. Elev og mentor smiler

Kunne dit barn bruge lidt ekstra hjælp og støtte til lektierne? I MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i hele Silkeborg. Dit barn får en fast mentor tilknyttet baseret på faglighed, geografi, personlighed og hobbyer. Lektiehjælpen foregår som udgangspunkt hjemme hos jer. Vores erfaring er nemlig, at det skaber tryghed og dermed også de bedste resultater. 

Tidspunktet bliver fastlagt, så det passer ind i jeres kalender – og hvis der dukker noget op, er vi altid fleksible med at rykke sted og tid. Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette mentor.

Andres erfaringer med lektiehjælp

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

En rollemodel for dit barn

I MentorDanmark går vi altid efter de mest kompetente profiler, når vi skal finde en mentor til dit barn. Faglighed danner fundamentet for, om man kan få en plads på vores hold af mentorer, så det er absolut kun topstuderende, der underviser og giver lektiehjælp. Men karakterbladet er ikke adgangsgivende i sig selv. Alle vores mentorer skal selvfølgelig også besidde pædagogiske færdigheder og leve op til vores pædagogiske grundlag. Med en mentor får dit barn mere end blot en dygtig og pædagogisk underviser. Dit barn får en at se op til og spejle sig i – en rollemodel.

Når aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor, opstår der en anden dynamik og relation, hvor undervisningen er mere i øjenhøjde. Vi ser derfor ofte, at mentors glæde ved at lære smitter af på barnet. Mentor fungerer dermed både som faglig, kompetent underviser og som betroet "studiekammerat", der kan relatere til de ting, der sker i skolen – både i timen og frikvarteret.

Alle fag bliver dækket

Fagvejledningen sikrer topkvalitet

Alle børn fortjener at føle skoleglæde. Det er vores målsætning på tværs af MentorDanmark. Når et mentorforløb skal starte op, er første skridt på vejen at tage kontakt til en af vores dygtige fagvejledere. De er eksperter i at behovsafdække og kender til de udfordringer, som børn kan opleve i forbindelse med skolen.

Uanset om det er den faglige selvtillid, motivationen, læringsstil eller noget helt fjerde, sikrer fagvejledningen, at der bliver taget hånd om den enkeltes behov og ønsker. På den måde bliver der skabt et stærkt fundament for at lave det helt rigtige match og sikre lektiehjælp i høj kvalitet.

Fagvejleder sidder foran computer

Mentorforløbet vil starte med det, vi kalder 'opstartsmødet', som er et møde mellem familie og mentor. Her er der mulighed for at møde mentor, forventningsafstemme og tale om en plan for forløbet. På den måde sikrer vi, at undervisningen kan leve op til de forestillinger, eleven har. For nogle elever kan det være et ønske, at undervisningen skal adskille sig fra den vante i skolen. Mange har fx haft glæde af at tage ud af hjemmet for at udfordre rutiner og fastgroede mønstre. Skift af lokation kan betyde, at der opstår nye ideer og energi. Man kunne fx skifte blok og pen ud med en bold, når matematiktabellerne skal repeteres næste gang?