Lektiehjælp i silkeborg

Skræddersyet lektiehjælp i Silkeborg

Vores mentorer har fokus på...
Skoleglæde
Motivation
Faglighed

Lektiehjælp i Silkeborg


En skræddersyet løsning til dit barn

Kunne dit barn bruge lidt ekstra hjælp og støtte til lektierne? I MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i hele Silkeborg. Dit barn får en fast mentor tilknyttet baseret på faglighed, geografi, personlighed og hobbyer. Lektiehjælpen foregår som udgangspunkt hjemme hos jer. Vores erfaring er nemlig, at det skaber tryghed og dermed også de bedste resultater. 

Tidspunktet bliver fastlagt, så det passer ind i jeres kalender - og hvis der dukker noget op, er vi altid fleksible med at rykke sted og tid. Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette mentor.

Lektiehjælp med mentor

Andres erfaringer med lektiehjælp


98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

En rollemodel for dit barn


Mentor er altid i øjenhøjde

I MentorDanmark går vi altid efter de mest kompetente profiler, når vi skal finde en mentor til dit barn. Faglighed danner fundamentet for, om man kan få en plads på vores hold af mentorer, så det er absolut kun topstuderende, der underviser og giver lektiehjælp. Men karakterbladet er ikke adgangsgivende i sig selv. Alle vores mentorer skal selvfølgelig også besidde pædagogiske færdigheder og leve op til vores pædagogiske grundlag. Med en mentor får dit barn mere end blot en dygtig og pædagogisk underviser. Dit barn får en at se op til og spejle sig i - en rollemodel.

Når aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor, opstår der en anden dynamik og relation, hvor undervisningen er mere i øjenhøjde. Vi ser derfor ofte, at mentors glæde ved at lære smitter af på barnet. Mentor fungerer dermed både som faglig, kompetent underviser og som betroet "studiekammerat", der kan relatere til de ting, der sker i skolen - både i timen og frikvarteret.

Lektiehjælp i fransk

Fagvejledningen sikrer topkvalitet


Det rette match til jeres behov

Alle børn fortjener at føle skoleglæde. Det er vores målsætning på tværs af MentorDanmark. Når et mentorforløb skal starte op, er første skridt på vejen at tage kontakt til en af vores dygtige fagvejledere. De er eksperter i at behovsafdække og kender til de udfordringer, som børn kan opleve i forbindelse med skolen.

Uanset om det er den faglige selvtillid, motivationen, læringsstil eller noget helt fjerde, sikrer fagvejledningen, at der bliver taget hånd om den enkeltes behov og ønsker. På den måde bliver der skabt et stærkt fundament for at lave det helt rigtige match og sikre lektiehjælp i høj kvalitet.

Mentorforløbet vil altid starte med et gratis møde med mentor, hvor der bliver forventningsafstemt, så undervisningen kan leve op til de forestillinger, eleven har. For nogle elever kan det være et ønske, at undervisningen skal adskille sig fra den vante i skolen. Mange har fx haft glæde af at tage ud af hjemmet for at udfordre rutiner og fastgroede mønstre. Skift af lokation kan betyde, at der opstår nye ideer og energi. Man kunne fx skifte blok og pen ud med en bold, når matematiktabellerne skal repeteres næste gang?