Odense-bymidte.jpg
Odense-bymidte.jpg

Skræddersyet og motiverende lektiehjælp

- med en mentor, som giver lyst til læring

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Elev faar lektiehjaelp af mentor

Lektiehjælp i Odense

Vores mentorer i Odense og omegn kan give en hjælpende hånd

Har dit barn brug for hjælp i et eller flere fag? Så står MentorDanmark klar til at hjælpe. Vi dækker hele Odense, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i Odense centrum, Tarup, Bolbro eller Skibhuskvarteret. Bor I længere uden for Odense, finder vi også en løsning på dette. Uanset hvilke faglige udfordringer, dit barn står overfor, kan en af vores dygtige mentorer i Odense eller omegn være en hjælpende hånd.

Størstedelen af vores mentorer kommer fra gymnasierne i Odense og omegn, men vi har også mentorer, der læser en af de mange videregående uddannelser på Syddansk Universitet. Fælles for alle vores mentorer er, at de er ambitiøse topstuderende, der brænder for at gøre en forskel for børn og unge og skabe lyst til læring.

Vi skræddersyr et forløb, der passer til lige præcis dit barn, og vi gør en dyd ud af at finde det perfekte match. Faglighed og geografi er naturligvis vigtige faktorer for et godt match, men lige så vigtigt er det, at mentor kan tilpasse undervisningen til dit barns personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil – så både det faglige og personlige spiller sammen.

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Mentorerne hjælper med alt i dansk i gymnasiet

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor og elev gaar en tur under lektiehjaelp

Vores mentorer skaber lyst til læring

Lektiehjælper, faglig sparringspartner og rollemodel

Den skræddersyede en-til-en-undervisning og ung-til-ung-relationen er noget, vi er stolte af hos MentorDanmark. Vores erfaringer viser nemlig, at det netop er den nære relation, der skaber de største aha-oplevelser og faglige succeser. Vores mentorer fungerer ikke blot som undervisere, men bliver også rollemodeller. Vi har nemlig erfaret, at børn og unge med faglige udfordringer bliver inspireret af at spejle sig i andre unge mennesker.

Mange af vores mentorer bruger desuden nærmiljøet til at skabe en sjov, lærerig og inddragende lektiehjælp. Det kan eksempelvis være en gåtur i H. C. Andersen Haven, mens ordklasserne øves. En tur i den lokale Brugs kan være samtalestarter for en dialog på engelsk. Eller en aktiv matematikundervisning i Kongens Have, hvor der er rig mulighed for at kaste bold, mens regnestykker udregnes.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Taet og godt forhold elev og mentor imellem

Undervisning i Odense og omegn

- hvornår og hvor det passer jer

Dit barn får en fast mentor tilknyttet, som underviser på tidspunkter, der passer bedst ind i jeres program. For nogle passer det bedst med en fast ´lektiehjælpsdag’, mens det for andre familier er en fordel, at lektiehjælpen kan foregå på varierende dage.

Oftest foregår den skræddersyede lektiehjælp i trygge rammer hjemme hos jer, men nogle familier har også gode erfaringer med at mødes på et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis har Hovedbiblioteket i Odense, Bolbro Bibliotek eller Tarup Bibliotek gode faciliteter, som man frit kan benytte sig af.

For nogle børn kan det nemlig være en fordel at skifte hjemmets trygge rammer ud med et sted, som de kan forbinde med lektielæsning. Af og til kan det nemlig være svært at koncentrere sig om at få lektiehjælp i dagligstuen, som sandsynligvis er et sted, barnet forbinder med hygge og fritid.

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her

Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

Vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe

Det helt rette match og løbende kontakt

Når I kontakter MentorDanmark er fagvejlederen den første, I møder. Fagvejlederen vil stille spørgsmål til dit barns faglige niveau, udfordringer og mål. Herefter vil I blive tilknyttet en personlig fagvejleder, som finder den helt rette mentor til dit barn. Den personlige fagvejleder følger løbende op på forløbet for at sikre, at forløbet er, som det skal være, og at I er tilfredse med undervisningen.

Fagvejlederen finder en mentor, som lever op til dit barns faglige udfordringer og fritidsinteresser, men samtidig er det også en fordel, at mentoren kender til området. Mister dit barn eksempelvis hurtigt koncentrationen, har dit barn måske glæde af en aktiv udendørsundervisning – og så vil det være oplagt at rykke undervisningen ud i det fri, såsom H.C. Andersen Haven, Klosterhaven eller Munke Mose.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.