Header-billede Header-billede

Skræddersyet lektiehjælp efter dit barns behov og læringsstil

- fordi det giver lyst til læring

Mentor og elev laver lektier

Lektiehjælp i Næstved

Få hjælp til lektierne af en mentor i Næstved

Har dit barn brug for en hjælpende hånd til skolearbejdet? I MentorDanmark er vi specialister i at skabe skoleglæde og faglig selvtillid. Uanset hvilke udfordringer dit barn står med, kan en af vores inspirerende mentorer i Næstved hjælpe dit barn med at få det bedste ud af skolen. Vores mentorforløb er altid skræddersyet, og ingen faglig udfordring er for stor eller for lille. Målet er altid, at dit barn skal opnå faglig selvtillid.

Mange af vores mentorer bor selv i Næstved og pendler til og fra deres videregående uddannelser. Nogle af de allerdygtigste gymnasieelever fra Næstved er også sluppet gennem nåleøjet. Det giver os samlet en bred vifte af profiler med forskellige fagligheder, personligheder og undervisningsstile. Én ting, som alle vores mentorer i Næstved har tilfælles, er, at de brænder for at skabe succesoplevelser med deres elever.

Vi tager højde for mange parametre for at levere lektiehjælp af høj kvalitet. I screeningen af kvalificerede mentorer er det et krav, at de har fået 10 eller 12 i samtlige fag, de ønsker at undervise i, og vi udfordrer dem i deres pædagogiske færdigheder, så de også lever op til vores pædagogiske grundlag. Dermed er det kun de mest kvalificerede kandidater, som ender med en plads på vores mentorteam.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

Ung-til-ung-undervisning

En relaterbar mentor til dit barn

Med ung-til-ung-undervisning bliver der skabt et særligt læringsrum for lektielæsningen, hvor mentor fungerer som rollemodel. Derfor er de fleste af vores mentorer unge studerende mellem 17 og 30 år. Når aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor, foregår undervisningen nemlig i øjenhøjde.

Det bliver samtidig lettere for mentor og elev at relatere til hinanden, da mentoren kender til dagligdagen i både folkeskolen og gymnasiet, og mentor har dermed også fag, pensum og metoder i frisk erindring. Uanset alder har vi altid de samme krav til høj faglighed og pædagogisk overskud.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Fleksibel lektiehjælp i Næstved

Altid målrettet elevens behov

Uanset om lektiehjælpen skal foregå ude eller hjemme, garanterer vi, at undervisningen bliver skræddersyet efter dit barns behov. For nogle elever føles det mest trygt, når undervisningen foregår derhjemme, mens det for andre er nødvendigt at komme væk fra distraktionerne derhjemme. Flere af vores mentorer har med stor fornøjelse fx besøgt Næstved Bibliotek sammen med deres elever.

Elever i folkeskolen og gymnasiet i Næstved kan få lektiehjælp i alle fag. Oftest mødes elev og mentor to timer hver uge. Det har vi bedst erfaring med. For på den måde bliver der skabt kontinuitet og struktur for eleven. Et mentorforløb er jeres garanti for fleksibel lektiehjælp – både tid, sted, form og indhold kan tilpasses, så vi sikrer den bedste oplevelse for dit barn.

Andres erfaringer med lektiehjælp

98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentorerne bruger anderledes materialer i lektiehjaelpen

Det rigtige match

Lektiehjælp skal være ligetil

Når vi i MentorDanmark skal skabe det bedst tænkelige match mellem dit barn og mentor, er det afgørende, at vi har en forståelse af, hvad dit barn har brug for. Spørgsmål om indlæringsstil, fritidsinteresser og personlighed er derfor altid en del af den indledende fase til et mentorforløb.

Lektiehjælpen skal være tilfredsstillende og ligetil. Det sikrer vi blandt andet ved at matche mentor og elev ud fra interesser, så lektiehjælpen foregår i øjenhøjde. Det skaber nemlig et socialt fundament, der kan være med til at fremme tillid og tryghed under lektiehjælpen.

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her

Elev og mentor lektiehjaelp

Professionel fagvejledning

Vejleder og sikrer løbende opfølgning

Første kontakt til MentorDanmark er oftest til fagvejledningen. Her sidder vores team af dygtige fagvejledere, der sætter en ære i at forstå og imødekomme jeres behov.

I får tilknyttet en fast fagvejleder, hvis fornemste rolle er at sikre det rette match mellem elev og mentor med udgangspunkt i dit barns faglige udfordringer, foretrukne læringsstil og personlighed. Jeres fagvejleder vil besvare alle jeres spørgsmål både før, under og efter forløbet.