Header-billede

Få skræddersyet lektiehjælp i Næstved

Lektiehjælp i Næstved

Har dit barn brug for en hjælpende hånd til skolearbejdet? I MentorDanmark er vi specialister i at skabe skoleglæde og faglig selvtillid. Uanset hvilke udfordringer dit barn står med, kan en af vores inspirerende mentorer i Næstved hjælpe dit barn med at få det bedste ud af skolen. Vores mentorforløb er altid skræddersyet, og ingen faglig udfordring er for stor eller for lille. Målet er altid, at dit barn skal opnå faglig selvtillid.

Mange af vores mentorer bor selv i Næstved og pendler til og fra deres videregående uddannelser. Nogle af de allerdygtigste gymnasieelever fra Næstved er også sluppet gennem nåleøjet. Det giver os samlet en bred vifte af profiler med forskellige fagligheder, personligheder og undervisningsstile. Én ting, som alle vores mentorer i Næstved har tilfælles, er, at de brænder for at skabe succesoplevelser med deres elever.

Lektiehjaelp-i-elev-og-mentor

Vi tager højde for mange parametre for at levere lektiehjælp af høj kvalitet. I screeningen af kvalificerede mentorer er det et krav, at de har fået 10 eller 12 i samtlige fag, de ønsker at undervise i, og vi udfordrer dem i deres pædagogiske færdigheder, så de også lever op til vores pædagogiske grundlag. Dermed er det kun de mest kvalificerede kandidater, som ender med en plads på vores mentorteam.

Vi hjælper i alle fag

Ung-til-ung-undervisning

Med ung-til-ung-undervisning bliver der skabt et særligt læringsrum for lektielæsningen, hvor mentor fungerer som rollemodel. Derfor er de fleste af vores mentorer unge studerende mellem 17 og 30 år. Når aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor, foregår undervisningen nemlig i øjenhøjde.

Det bliver samtidig lettere for mentor og elev at relatere til hinanden, da mentoren kender til dagligdagen i både folkeskolen og gymnasiet, og mentor har dermed også fag, pensum og metoder i frisk erindring. Uanset alder har vi altid de samme krav til høj faglighed og pædagogisk overskud.

Andres erfaringer med lektiehjælp

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Fleksibel lektiehjælp i Næstved

Lektiehjælpen tilrettelægges efter dit barns behov og læringsstil

Uanset om lektiehjælpen skal foregå ude eller hjemme, garanterer vi, at undervisningen bliver skræddersyet efter dit barns behov. For nogle elever føles det mest trygt, når undervisningen foregår derhjemme, mens det for andre er nødvendigt at komme væk fra distraktionerne derhjemme. Flere af vores mentorer har med stor fornøjelse fx besøgt Næstved Bibliotek sammen med deres elever.

Elever i folkeskolen og gymnasiet i Næstved kan få lektiehjælp i alle fag. Oftest mødes elev og mentor to timer hver uge. Det har vi bedst erfaring med. For på den måde bliver der skabt kontinuitet og struktur for eleven.

Et mentorforløb er jeres garanti for fleksibel lektiehjælp – både tid, sted, form og indhold kan tilpasses, så vi sikrer den bedste oplevelse for dit barn.

Det rigtige match

Når vi i MentorDanmark skal skabe det bedst tænkelige match mellem dit barn og mentor, er det afgørende, at vi har en forståelse af, hvad dit barn har brug for. Spørgsmål om indlæringsstil, fritidsinteresser og personlighed er derfor altid en del af den indledende fase til et mentorforløb.

Lektiehjælpen skal være tilfredsstillende og ligetil. Det sikrer vi blandt andet ved at matche mentor og elev ud fra interesser, så lektiehjælpen foregår i øjenhøjde. Det skaber nemlig et socialt fundament, der kan være med til at fremme tillid og tryghed under lektiehjælpen.

Professionel fagvejledning

Første kontakt til MentorDanmark er oftest til fagvejledningen. Her sidder vores team af dygtige fagvejledere, der sætter en ære i at forstå og imødekomme jeres behov.

I får tilknyttet en fast fagvejleder, hvis fornemste rolle er at sikre det rette match mellem elev og mentor med udgangspunkt i dit barns faglige udfordringer, foretrukne læringsstil og personlighed. Jeres fagvejleder vil besvare alle jeres spørgsmål både før, under og efter forløbet.

Fagvejlederne hjælper dig