Læser oppefra_2 Læser oppefra_2

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Få hjælp af en mentor på Østerbro

Danmarks største udbyder Ekspertudviklet lektiehjælp Tilpasset dine behov Mentorer i hele landet

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
Privatundervisning med mentor

Lektiehjælp på Østerbro

En hjælpende hånd i skolen

Mangler dit barn en ekstra hjælpende hånd i skolen? Så Står MentorDanmarks lokale mentorteam fra Østerbro klar til at hjælpe dit barn. Vores mentorer har alle fået 10 eller 12 i samtlige fag, de underviser i, og de kan hjælpe i alle fag på alle niveauer i grundskolen og gymnasiet.

Vores mentorer er unge fra nærområdet, og størstedelen af dem er studerende på en videregående uddannelse på for eksempel Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. De mentorer, der ikke går på en videregående uddannelse, er blandt de allerbedste elever på deres gymnasium.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Skræddersyet og personlig ung-til-ung-undervisning

Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra ung til ung, så der er grobund for god kemi mellem mentor og elev, samt et forhold som er tættere end det, der typisk ville være mellem en lærer og elev. Derudover kan mentoren bedre huske pensum, fordi det ikke ligger særlig langt tilbage.

Det er også en fordel, at dit barn får mulighed for at spejle sig i en mentor, der har fuldkommen styr på og brænder for det fag, som dit barn synes er udfordrende. Dermed kan mentorens skoleglæde smitte af på dit barn, der får lyst til at tilegne sig endnu mere viden. Således kan dit barn blive yderligere motiveret i skolen og gøre endnu større fremskridt.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Vores mentorer har høj fleksibilitet

Så I kan bestemme sted og tidspunkt

De fleste familie foretrækker lektiehjælp hjemme hos sig selv, så jeres barn kan føle sig trygt og være i vante rammer. Lektiehjælpen foregår ugentligt med to timer ad gangen. De hjemlige rammer kan dog godt udgøre en udfordring for nogle børn og unge, og her kan det være en god idé at finde et sted uden for hjemmet.

I sådanne tilfælde kan hjælpen for eksempel rykke til Østerbro Bibliotek, hvor der er gode faciliteter og åbent størstedelen af døgnet. Vores mentorer kan også undervise udendørs, og på Østerbro ville det så være oplagt at bruge Fælledparken. Hvis I selv har et specifikt ønske til undervisningssted, kan I også foreslå det, eller I kan ringe ind til vores fagvejledning, som også kan være behjælpelig med at finde et sted til lektiehjælpen.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Mentorerne hjælper med alt i dansk i gymnasiet

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Forældre har gode erfaringer med MentorDanmark

Fagvejlederne sidder klar til at hjælpe jer

Når du ringer ind på 61 61 77 77 eller lægger dit telefonnummer i kontaktboksen, er det en af vores dygtige fagvejledere, du kommer i kontakt med. Her får jeres familie tildelt en personlig vejleder, som tager vare på jeres forløb og kan besvare alle jeres spørgsmål angående forløbet.

Fagvejlederen sørger også for at snakke med dig om dit barns nuværende niveau i skolen, hvilke behov dit barn har, men også om dit barns personlighed og interesser. Fagvejlederen vil gerne have så mange informationer som muligt om dit barn, da vores viden om dit barn bliver brugt til at finde den helt rette mentor. Derefter får I et uforpligtigende møde med mentoren, så I får mulighed for at teste kemien af. Efterfølgende ringer fagvejlederen løbende til jer og følger op på jeres oplevelse for at sikre, at I er tilfredse med forløbet.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.