DSC09565 DSC09565

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Få hjælp af en mentor på Østerbro

Lektiehjælp på Østerbro

En hjælpende hånd i skolen

Mangler dit barn en ekstra hjælpende hånd i skolen? Så Står MentorDanmarks lokale mentorteam fra Østerbro klar til at hjælpe dit barn. Vores mentorer har alle fået 10 eller 12 i samtlige fag, de underviser i, og de kan hjælpe i alle fag på alle niveauer i grundskolen og gymnasiet.

Vores mentorer er unge fra nærområdet, og størstedelen af dem er studerende på en videregående uddannelse på for eksempel Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. De mentorer, der ikke går på en videregående uddannelse, er blandt de allerbedste elever på deres gymnasium.

Mentor hjaelper elev

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Skræddersyet og personlig ung-til-ung-undervisning

Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra ung til ung, så der er grobund for god kemi mellem mentor og elev, samt et forhold som er tættere end det, der typisk ville være mellem en lærer og elev. Derudover kan mentoren bedre huske pensum, fordi det ikke ligger særlig langt tilbage.

Det er også en fordel, at dit barn får mulighed for at spejle sig i en mentor, der har fuldkommen styr på og brænder for det fag, som dit barn synes er udfordrende. Dermed kan mentorens skoleglæde smitte af på dit barn, der får lyst til at tilegne sig endnu mere viden. Således kan dit barn blive yderligere motiveret i skolen og gøre endnu større fremskridt.

Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Vi hjælper i alle fag

Grundskolen
Gymnasiet

Vores mentorer har høj fleksibilitet

Så I kan bestemme sted og tidspunkt

De fleste familie foretrækker lektiehjælp hjemme hos sig selv, så jeres barn kan føle sig trygt og være i vante rammer. Lektiehjælpen foregår ugentligt med to timer ad gangen. De hjemlige rammer kan dog godt udgøre en udfordring for nogle børn og unge, og her kan det være en god idé at finde et sted uden for hjemmet.

I sådanne tilfælde kan hjælpen for eksempel rykke til Østerbro Bibliotek, hvor der er gode faciliteter og åbent størstedelen af døgnet. Vores mentorer kan også undervise udendørs, og på Østerbro ville det så være oplagt at bruge Fælledparken. Hvis I selv har et specifikt ønske til undervisningssted, kan I også foreslå det, eller I kan ringe ind til vores fagvejledning, som også kan være behjælpelig med at finde et sted til lektiehjælpen.

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Andres erfaringer

Elev får lektiehjælp af mentor

Danniel Nor
“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

lektiehjælp mellemtrinnet

Olivia
“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja fik hjælp til sin eksamen

Maja
“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Elev får lektiehjaelp

Jeppe
“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejlederne sidder klar til at hjælpe jer

Når du ringer ind på 61 61 77 77 eller lægger dit telefonnummer i kontaktboksen, er det en af vores dygtige fagvejledere, du kommer i kontakt med. Her får jeres familie tildelt en personlig vejleder, som tager vare på jeres forløb og kan besvare alle jeres spørgsmål angående forløbet.

Fagvejlederen sørger også for at snakke med dig om dit barns nuværende niveau i skolen, hvilke behov dit barn har, men også om dit barns personlighed og interesser. Fagvejlederen vil gerne have så mange informationer som muligt om dit barn, da vores viden om dit barn bliver brugt til at finde den helt rette mentor. Derefter får I et uforpligtigende møde med mentoren, så I får mulighed for at teste kemien af. Efterfølgende ringer fagvejlederen løbende til jer og følger op på jeres oplevelse for at sikre, at I er tilfredse med forløbet.

Foraeldre er glade for deres barns mentor

Bliv kontaktet inden for 24 timer!