Lektiehjælp i Vejle


Vores mentorteam i Vejle kan hjælpe dit barn

Vores mentorteam i Vejle kan hjælpe dit barn

Har dit barn brug for en håndsrækning i skolen? Så tilbyder MentorDanmark lektiehjælp i Vejle og omegn i alle fag og niveauer i grundskolen og gymnasiet. Lektiehjælpen bliver varetaget af vores dygtige mentorer, som alle har mulighed for at lade sig inspirere af Gyldendals skolemateriale, som alle vores mentorer har fuld adgang til.

Vores mentorer er individuelt udvalgt med fokus på høje færdigheder inden for pædagogik og høj faglighed, og de har alle fået 12 og 10 i samtlige fag, de underviser i. Mentorerne bor selv i nærheden af Vejle, og mange af dem er lærerstuderende på UCL i Jelling – eller sidder mandag til fredag på skolebænken på Rødkilde Gymnasium, Rosborg Gymnasium & HF eller Vejle Tekniske Gymnasium.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Skræddersyet ung-til-ung-undervisning


Vores mentorer motiverer dit barn

Vores mentorer motiverer dit barn

Elev får lektiehjælp

Med tanke på vores mentorers karakterblad er der ingen tvivl om, at de alle er topkvalificerede elever med fagligheden på plads. Derfor kan I altid være sikre på, at det er en fagligt dygtig mentor, der træder ind ad jeres hoveddør. Men mentor er ikke bare endnu en underviser eller ’’bare’’ en fagligt stærk elev fra et nærliggende gymnasium. Vores mentorer brænder nemlig både for at undervise og for det fag, som dit barn har brug for en hjælpende hånd i.

Dermed får dit barn mulighed for at spejle sig i en fagligt topkvalificeret mentor, som med tiden kan udvikle sig til en rollemodel, der inspirerer dit barn til at få endnu mere ud af timerne i skolen og stræbe efter endnu flere succesoplevelser – og hvem ved, måske kan dit barns hadefag med tiden udvikle sig til et yndlingsfag.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Har I svært ved at finde tid til lektiehjælp i hverdagen?


Vores mentorer tager hensyn til jeres hverdag

Vores mentorer tager hensyn til jeres hverdag

De fleste familier vælger at have en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer hjem til jer og underviser i to timer. Men hvis det ikke passer ind i jeres hverdag, kan vores mentorer også komme på varierede dage, sådan at lektiehjælpen er fuldstændig tilpasset til jeres hverdag.

Vil I hellere have undervisning uden for hjemmet, kan mentor også mødes med dit barn på et lokalt bibliotek som for eksempel Vejle Bibliotek eller Give Bibliotek. Skal undervisningen foregå udendørs, kan I sætte jer til rette i et af kommunens mange madpakkehuse, hvor der både er frisk luft og læ for regn.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Vores fagvejledere hjælper jer i gang


Ring ind og få mere at vide om vores lektiehjælp

Ring ind og få mere at vide

Det er vores kompetente fagvejledning, der modtager dit opkald. Fagvejledningen stræber efter at give et godt indtryk og skabe et endnu bedre match. Derfor sørger fagvejlederen for at spørge grundigt ind til dit barn, både i forhold til det praktiske og fagønsker, men også de konkrete udfordringer i faget, dit barns måde at lære på og interesser i fritiden.

Jo mere information vi får om dit barn, desto nemmere er det for os at finde den perfekte mentor. Vores mentorer bliver ikke kun matchet med dit barn på baggrund af, hvor de bor, men også med udgangspunkt i alle de andre informationer, du giver fagvejlederne. På den måde skaber vi de optimale muligheder for at skabe god kemi mellem vores mentor og dit barn.

Fagvejleder sidder foran computer

Vores kompetente fagvejledning står til enhver tid parat til at besvare de spørgsmål, der måtte opstå hos jer, og tjekker løbende op på jeres forløb, så vi sikrer os, at alt fortsat er, som det skal være. Du kan ringe til fagvejledningen på 61 61 77 77 for en uforpligtende samtale om dit barns udfordringer og mulighederne ved skræddersyet lektiehjælp.

Bliv kontaktet inden 24 timer