Glad og smilende dreng Glad og smilende dreng

Få tilpasset lektiehjælp til dit barn

- giv dit barn et fagligt og personligt løft

Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Lektiehjælp i Vejle

Vores mentorteam i Vejle kan hjælpe dit barn

Har dit barn brug for en håndsrækning i skolen? Så tilbyder MentorDanmark lektiehjælp i Vejle og omegn i alle fag og niveauer i grundskolen og gymnasiet. Lektiehjælpen bliver varetaget af vores dygtige mentorer, som alle har mulighed for at lade sig inspirere af Gyldendals skolemateriale, som alle vores mentorer har fuld adgang til.

Vores mentorer er individuelt udvalgt med fokus på høje færdigheder inden for pædagogik og høj faglighed, og de har alle fået 12 og 10 i samtlige fag, de underviser i. Mentorerne bor selv i nærheden af Vejle, og mange af dem er lærerstuderende på UCL i Jelling – eller sidder mandag til fredag på skolebænken på Rødkilde Gymnasium, Rosborg Gymnasium & HF eller Vejle Tekniske Gymnasium.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

Vores mentorer motiverer dit barn

Med tanke på vores mentorers karakterblad er der ingen tvivl om, at de alle er topkvalificerede elever med fagligheden på plads. Derfor kan I altid være sikre på, at det er en fagligt dygtig mentor, der træder ind ad jeres hoveddør. Men mentor er ikke bare endnu en underviser eller ’’bare’’ en fagligt stærk elev fra et nærliggende gymnasium. Vores mentorer brænder nemlig både for at undervise og for det fag, som dit barn har brug for en hjælpende hånd i.

Dermed får dit barn mulighed for at spejle sig i en fagligt topkvalificeret mentor, som med tiden kan udvikle sig til en rollemodel, der inspirerer dit barn til at få endnu mere ud af timerne i skolen og stræbe efter endnu flere succesoplevelser – og hvem ved, måske kan dit barns hadefag med tiden udvikle sig til et yndlingsfag.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Har I svært ved at finde tid til lektiehjælp i hverdagen?

Vores mentorer tager hensyn til jeres hverdag

De fleste familier vælger at have en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer hjem til jer og underviser i to timer. Men hvis det ikke passer ind i jeres hverdag, kan vores mentorer også komme på varierede dage, sådan at lektiehjælpen er fuldstændig tilpasset til jeres hverdag.

Vil I hellere have undervisning uden for hjemmet, kan mentor også mødes med dit barn på et lokalt bibliotek som for eksempel Vejle Bibliotek eller Give Bibliotek. Skal undervisningen foregå udendørs, kan I sætte jer til rette i et af kommunens mange madpakkehuse, hvor der både er frisk luft og læ for regn.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Vores fagvejledere hjælper jer i gang

Ring ind og få mere at vide om vores lektiehjælp

Det er vores kompetente fagvejledning, der modtager dit opkald. Fagvejledningen stræber efter at give et godt indtryk og skabe et endnu bedre match. Derfor sørger fagvejlederen for at spørge grundigt ind til dit barn, både i forhold til det praktiske og fagønsker, men også de konkrete udfordringer i faget, dit barns måde at lære på og interesser i fritiden.

Jo mere information vi får om dit barn, desto nemmere er det for os at finde den perfekte mentor. Vores mentorer bliver ikke kun matchet med dit barn på baggrund af, hvor de bor, men også med udgangspunkt i alle de andre informationer, du giver fagvejlederne. På den måde skaber vi de optimale muligheder for at skabe god kemi mellem vores mentor og dit barn.

Vores kompetente fagvejledning står til enhver tid parat til at besvare de spørgsmål, der måtte opstå hos jer, og tjekker løbende op på jeres forløb, så vi sikrer os, at alt fortsat er, som det skal være. Du kan ringe til fagvejledningen på 61 61 77 77 for en uforpligtende samtale om dit barns udfordringer og mulighederne ved skræddersyet lektiehjælp.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer