Lektiehjælp i Vedbæk

Sukker dit barn ved tanken om matematik, tysk eller geografi? Giv dit barn skoleglæden og lysten til at lære tilbage. Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyede mentorforløb efter den enkeltes behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Vores mentorer i Vedbæk og omegn står klar til at hjælpe jer, uanset om I bor i Vedbæk, Smidstrup, Trørød eller længere ude. Vi skal nok finde en løsning til lige netop jer. 

Undervisningen foregår normalt hjemme hos jer, men det kan også foregå uden for hjemmets fire vægge, hvis det er ønsket. Man kan fx gå en tur ved Vedbæk havn og snakke om kommareglerne, tælle både til matematikopgaver eller noget tredje. Mulighederne er mange.

Elev får lektiehjælp

I Danmark er vi førende inden for lektiehjælp, og en af vores dygtige mentorer kan give dit barn en hjælpende hånd og et selvtillidsboost. Hos MentorDanmark har vi et bredt mentorteam bestående af mentorer i alderen 17-30 år, som alle har vidt forskellige faglige og personlige interesser. Fælles for dem er, at de ønsker at gøre en forskel i børn og unges liv, og de brænder for deres fag.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-koncept

Elev får lektiehjælp

Relationen mellem mentor og elev er nøglen til et succesfuldt mentorforløb, hvor der er plads til fordybelse og udfoldelse. Med en mentor får I ikke kun en lektiehjælper. I får også en rollemodel og en støtte til jeres barn, når det hele virker lidt uoverskueligt – både fagligt og personligt. Vi har et ung-til-ung-koncept, hvilket vil sige, at der er en relativ lille aldersforskel mellem mentor og elev. Jeres mentor kan sætte sig i barnets sted på en helt særlig måde og på den måde forstå de udfordringer, som et barn eller et ungt menneske står overfor.

Vi møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. Det skaber de bedste forudsætninger, når elever med faglige udfordringer kan spejle sig i andre unge og dermed blive inspireret. At se et andet ungt menneske være så passioneret om sit fag har det med at smitte af på eleverne.

Vores mentorer er støttende og imødekommende, men de er selvfølgelig også fagligt kompetente. De er alle topstuderende, som har fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Vores mentorer sidder eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor deres undervisningsfag på rygraden.

Vi hjælper i alle fag

Det rigtige match og opfølgning

Hos MentorDanmark er vi af den overbevisning, at der skal mere end faglighed og geografi til at få et godt match i hus. Vi udvælger nøje den helt rigtige mentor til dit barn, og vi spørger derfor bl.a. ind til dit barns faglige udfordringer, mål, interesser og personlighed, når I ringer herind.

Vores mentorteam består af mentorer med vidt forskellige interesser, uddannelser og faglige områder, som vi kigger på, når vi matcher forløb. Det er nemlig vores erfaring, at magien mellem elev og mentor for alvor opstår, når de mødes i fælles interesser og dermed kan spejle sig i hinanden.

Fagvejleder sidder foran computer

I får fat i en af vores dygtige fagvejledere, når I ringer ind til os. Når fagvejlederen har fået et billede af dit barn og de faglige udfordringer, I står med, vil I få tilknyttet en personlig fagvejleder. Fagvejlederen vil give sig i kast med at finde det helt rigtige match til forløbet, så I hurtigst muligt kan komme ud over stepperne. Løbende vil fagvejlederen følge op på forløbet for at høre, hvordan det går med forløbet, og om I er tilfredse med undervisningen. Jeres personlige fagvejleder kender godt til Vedbæk og omegn, så han/hun kan også være behjælpelig med idéer i nærområdet, som I kan bruge i undervisningen.

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Bliv kontaktet inden 24 timer