Elev under lektiehjælp Elev under lektiehjælp

Brug for hjælp til engelsk, matematik eller noget tredje?

Vores mentorer er topstuderende, som står klar til at hjælpe dit barn med at genfinde skoleglæden

Danmarks største udbyder Ekspertudviklet lektiehjælp Tilpasset dine behov Mentorer i hele landet

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
Privatundervisning med mentor

Lektiehjælp i Vedbæk

Tilpasset lektiehjælp til dit barn

Sukker dit barn ved tanken om matematik, tysk eller geografi? Giv dit barn skoleglæden og lysten til at lære tilbage. Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyede mentorforløb efter den enkeltes behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Vores mentorer i Vedbæk og omegn står klar til at hjælpe jer, uanset om I bor i Vedbæk, Smidstrup, Trørød eller længere ude. Vi skal nok finde en løsning til lige netop jer.

Undervisningen foregår normalt hjemme hos jer, men det kan også foregå uden for hjemmets fire vægge, hvis det er ønsket. Man kan fx gå en tur ved Vedbæk havn og snakke om kommareglerne, tælle både til matematikopgaver eller noget tredje. Mulighederne er mange.

I Danmark er vi førende inden for lektiehjælp, og en af vores dygtige mentorer kan give dit barn en hjælpende hånd og et selvtillidsboost.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Ung-til-ung-koncept

Mere end en lektiehjælper

Mentor og elevs relation er alfa og omega for et godt og lærerigt mentorforløb, hvor der er plads til både at kunne stråle og til at lave fejl. Vi har et ung-til-ung-koncept, hvilket vil sige, at der er en relativ lille aldersforskel mellem mentor og elev. Jeres mentor kan sætte sig i barnets sted på en helt særlig måde og på den måde forstå de udfordringer, som et barn eller et ungt menneske står overfor.

Vi møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. Det skaber de bedste forudsætninger, når elever med faglige udfordringer kan spejle sig i andre unge og dermed blive inspireret. At se et andet ungt menneske være så passioneret om sit fag har det med at smitte af på eleverne.

Vores mentorer er støttende og imødekommende, men de er selvfølgelig også fagligt kompetente. De er alle topstuderende, som har fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Vores mentorer sidder eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor deres undervisningsfag på rygraden.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev faar lektiehjaelp af mentor

Det rigtige match og opfølgning

Fagvejledningen sidder klar

Hos MentorDanmark er vi af den overbevisning, at der skal mere end faglighed og geografi til at få et godt match i hus. Vi udvælger nøje den helt rigtige mentor til dit barn, og vi spørger derfor bl.a. ind til dit barns faglige udfordringer, mål, interesser og personlighed, når I ringer herind.

Når I ringer ind, får I en fagvejleder i røret, som vil give sig i kast med at finde det helt rigtige match til forløbet. Når det er fundet, vil fagvejlederen løbende følge op på forløbet for at høre, hvordan det går med forløbet, og om I er tilfredse med undervisningen. Jeres personlige fagvejleder kender godt til Vedbæk og omegn, så han/hun kan også være behjælpelig med idéer i nærområdet, som I kan bruge i undervisningen.

Vores mentorteam består af mentorer med vidt forskellige interesser, uddannelser og faglige områder, som vi kigger på, når vi matcher forløb. Det er nemlig vores erfaring, at magien mellem elev og mentor for alvor opstår, når de mødes i fælles interesser og dermed kan spejle sig i hinanden.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Mentorerne hjælper med alt i dansk i gymnasiet

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.