Lektiehjælp i Vallensbæk


Vores mentorer i Vallensbæk kan hjælpe dit barn

Vores mentorer i Vallensbæk kan hjælpe dit barn

Har dit barn svært ved kommareglerne? Eller er det matematikken, som driller? MentorDanmark tilbyder privat og skræddersyet lektiehjælp i Vallensbæk og omegn med dygtige mentorer, som gerne vil hjælpe med at få skoleglæden tilbage. Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og er derfor højt kvalificeret.

Vi har håndplukket de dygtigste elever fra gymnasierne i Vallensbæk og omegn såsom Vestskoven Gymnasium, Greve Gymnasium og Solrød Gymnasium. Vi har derudover flere mentorer, som går på videregående uddannelser i København eksempelvis Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School.

Elev får lektiehjælp

Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi gør meget ud af at finde det perfekte match mellem mentor og mentee. Vi går op i, at både faglighed og geografi matcher, men det er også vigtigt for os, at der er et godt socialt match. Derfor matcher vi også på personlighed, interesser og hobbyer.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Underviser og rollemodel


Børn og unge kan spejle sig i et ungt menneske

Børn og unge kan spejle sig i et ungt menneske

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark tilbyder vi en kombination af en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning. Vi har erfaret, at det er en stor fordel, at aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er særlig stor, da det skaber undervisning i øjenhøjde. Det er derudover en stor fordel, at mentor selv lige har været igennem pensum og derfor ved, hvad der er det vigtigste at gennemgå.

Fordi lektiehjælpen er tilpasset til dit barn, så har mentoren også mulighed for, at lektiehjælpen stemmer overens med dit barns læringsstil. Hvis dit barn eksempelvis er glad for at røre sig, så har Vallensbæk flere grønne områder, som man med fordel kan trække undervisningen ud i. Eksempelvis kan undervisningen foregå ved Vallensbæk Mose. Det gør undervisningen sjov og læring på en og samme tid.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Målrettet lektiehjælp i Vallensbæk


En mentor, som kender nærmiljøet

En mentor, som kender nærmiljøet

Elever i folkeskolen og gymnasiet kan få hjælp i alle fag i Vallensbæk. Oftest mødes elev og mentor to timer hver uge. Det har vi god erfaring med, da det skaber struktur for eleven. Hvis der er behov for mere eller mindre undervisning, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Det skal være nemt og ubesværet at aftale undervisning, og derfor matcher vi også mentor og elev med de tidspunkter på ugen, hvor undervisningen kan ligge.

For mange elever føles det tryggest, at undervisningen foregår hjemme. For andre kan det dog være en ulempe, og der er derfor mulighed for at flytte undervisningen uden for hjemmet. Her kan man eksempelvis benytte sig af Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, og hvis undervisningen skal være udendørs, er Vallensbæk Naturlegeplads en oplagt mulighed, som omdrejningspunktet for et stjerneløb om kommareglerne i dansk. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når det handler om at gøre undervisningen spændende og lærerig.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Ring til fagvejledningen


– og find ud af mere om lektiehjælp i Vallensbæk

– og find ud af mere om lektiehjælp i Vallensbæk

Vores team af fagvejledere vil være de første, I får fat på, når I ringer til os. I vil blive tilknyttet en personlig vejleder, som vil udarbejde en behovsanalyse baseret på jeres barn faglighed, niveau, ønsker, interesser og hobbyer. På den måde sikrer vi det bedste matchforløb. Vores fagvejleder vil også tjekke op både før, under og efter forløbet for at sikre sig, at alt forløber, som det skal.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer