Elev og mentor øver matematik udenfor Elev og mentor øver matematik udenfor

Giv dit barn skoleglæden tilbage

- få en kompetent mentor

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Vallensbæk

Vores mentorer i Vallensbæk kan hjælpe dit barn

Har dit barn svært ved kommareglerne? Eller er det matematikken, som driller? MentorDanmark tilbyder privat og skræddersyet lektiehjælp i Vallensbæk og omegn med dygtige mentorer, som gerne vil hjælpe med at få skoleglæden tilbage. Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og er derfor højt kvalificeret.

Vi har håndplukket de dygtigste elever fra gymnasierne i Vallensbæk og omegn såsom Vestskoven Gymnasium, Greve Gymnasium og Solrød Gymnasium. Vi har derudover flere mentorer, som går på videregående uddannelser i København eksempelvis Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business School.

Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi gør meget ud af at finde det perfekte match mellem mentor og mentee. Vi går op i, at både faglighed og geografi matcher, men det er også vigtigt for os, at der er et godt socialt match. Derfor matcher vi også på personlighed, interesser og hobbyer.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev har det godt ved computeren

Underviser og rollemodel

Børn og unge kan spejle sig i et ungt menneske

Hos MentorDanmark tilbyder vi en kombination af en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning. Vi har erfaret, at det er en stor fordel, at aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er særlig stor, da det skaber undervisning i øjenhøjde. Det er derudover en stor fordel, at mentor selv lige har været igennem pensum og derfor ved, hvad der er det vigtigste at gennemgå.

Fordi lektiehjælpen er tilpasset til dit barn, så har mentoren også mulighed for, at lektiehjælpen stemmer overens med dit barns læringsstil. Hvis dit barn eksempelvis er glad for at røre sig, så har Vallensbæk flere grønne områder, som man med fordel kan trække undervisningen ud i. Eksempelvis kan undervisningen foregå ved Vallensbæk Mose. Det gør undervisningen sjov og læring på en og samme tid.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Foraeldre er glade for deres barns mentor

Målrettet lektiehjælp i Vallensbæk

En mentor, som kender nærmiljøet

Elever i folkeskolen og gymnasiet kan få hjælp i alle fag i Vallensbæk. Oftest mødes elev og mentor to timer hver uge. Det har vi god erfaring med, da det skaber struktur for eleven. Hvis der er behov for mere eller mindre undervisning, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Det skal være nemt og ubesværet at aftale undervisning, og derfor matcher vi også mentor og elev med de tidspunkter på ugen, hvor undervisningen kan ligge.

For mange elever føles det tryggest, at undervisningen foregår hjemme. For andre kan det dog være en ulempe, og der er derfor mulighed for at flytte undervisningen uden for hjemmet. Her kan man eksempelvis benytte sig af Vallensbæk Kultur- og Borgerhus, og hvis undervisningen skal være udendørs, er Vallensbæk Naturlegeplads en oplagt mulighed, som omdrejningspunktet for et stjerneløb om kommareglerne i dansk. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når det handler om at gøre undervisningen spændende og lærerig.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Ring til fagvejledningen

– og find ud af mere om lektiehjælp i Vallensbæk

Vores team af fagvejledere vil være de første, I får fat på, når I ringer til os. I vil blive tilknyttet en personlig vejleder, som vil udarbejde en behovsanalyse baseret på jeres barn faglighed, niveau, ønsker, interesser og hobbyer. På den måde sikrer vi det bedste matchforløb. Vores fagvejleder vil også tjekke op både før, under og efter forløbet for at sikre sig, at alt forløber, som det skal.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer