Lektiehjælp i Svendborg

Trænger dit barn til et fagligt selvtillidsboost? Så kan vores mentorer styrke dit barns selvtillid og læringsglæde i skolen. Vores mentorer holder til i hele Svendborg og omegn, så dit barn kan få kvalitetssikker lektiehjælp i Svendborgs midte, i Tved, Rantzausminde eller på Tåsinge.

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer ved, hvordan man gør usikre skoleelever fulde af selvtillid og hvordan man vender hadefag til yndlingsfag. Mange af mentorerne er studerende på Svendborg Gymnasium og Svendborgs Tekniske Gymnasium, og nogle læser pædagogik på UCL. Fælles for dem alle er, at de har fået topkarakterer i samtlige fag de underviser i, og at de udover deres egne kompetencer også har mulighed for at bruge Gyldendals materialer i undervisningen, så der altid er mulighed for ny og afvekslende undervisning.

For elever der er kinæstetisk orienterede, kan det også gavne at få undervisning udendørs, så der er plads til bevægelse. Så kan I tage en tur langs Svendborg Havn eller Christiansmindestien og tale om, hvad I ser - på dit barns fremmedsprog selvfølgelig. Man kan også sætte sig ved Kammerateriet med en kop kakao og kigge på for eksempel vektoropgaver.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Undervisning fra ung til ung

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra ung til ung, og de fleste af vores mentorer er stadig studerende. Den model er vi selv overordentligt stolte af, fordi det skaber en mere ligeværdigt forhold mellem mentor og elev, så dit barn kan føle sig tryg og turde kaste sig ud i det fag, som der er brug for hjælp i. Derudover har mentoren endnu pensum i frisk erindring, hvilket gør det nemmere at undervise dit barn.

Undervisningen foregår ikke kun fra ung til ung, men også fra en til en. Derved sikrer vi os, at vores mentorer har god tid til at sætte sig ind i dit barns behov og tilpasse undervisningen efter dit barns niveau.

Vi hjælper i alle fag

Vores mentorer lytter til jeres behov

For de fleste familier fungerer det bedst med undervisning hos jer på en fast dag på ugen i et fast tidsrum. Det, at undervisningen derved bliver rutinepræget, kan være med til at skabe struktur for dit barn, fordi det ved hvad der skal ske hvornår.

Mentor og elever læser sammen

Hvis I alligevel foretrækker undervisningen uden for hjemmet, kan dit barn sætte sig til rette på Svendborg Bibliotek sammen med sin mentor. Alternativt kan Stenstrup Bibliotek eller Gudme Bibliotek også tages i brug. Har I hjemme på Tåsinge, kan Lundby Bibliotek også være hjemsted for fantastisk og skræddersyet undervisning.

For elever der er kinæstetisk orienterede, kan det også gavne at få undervisning udendørs, så der er plads til bevægelse. Så kan I tage en tur langs Svendborg Havn eller Christiansmindestien og tale om hvad I ser - på dit barns fremmedsprog selvfølgelig. Man kan også sætte sig ved Kammerateriet med en kop kakao og kigge på for eksempel vektoropgaver.

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Fagvejlederne sætter jer godt i gang

Når du ringer ind på 61 61 77 77, er det en af vores servicemindede fagvejledere, du får i røret. Vores fagvejlednings største ønske er at skabe de helt perfekte matches. Derfor spørger de ikke kun ind til dit barns niveau og mål - men også dit barns personlighed og interesser. Den viden bruger vi nemlig også til at tilknytte den rette mentor til jer. Når fagvejlederen har fundet en mentor, og I har haft et uforpligtigende møde med mentoren, vil fagvejlederen igen ringe og spørge om I er enige med os I, at vi har fundet det rigtige match. Derefter holder vi løbende kontakt, så vi er sikre på, at I forbliver tilfredse med forløbet.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer