Elev er glad under lektiehjælp med sin mentor Elev er glad under lektiehjælp med sin mentor

Giv dit barn skoleglæden tilbage

- få skræddersyet lektiehjælp

Elev faar lektiehjaelp af mentor

Lektiehjælp i Svendborg

Vores mentorer kan hjælpe i Svendborg

Trænger dit barn til et fagligt selvtillidsboost? Så kan vores mentorer styrke dit barns selvtillid og læringsglæde i skolen. Vores mentorer holder til i hele Svendborg og omegn, så dit barn kan få kvalitetssikker lektiehjælp i Svendborgs midte, i Tved, Rantzausminde eller på Tåsinge.

Vores mentorer ved, hvordan man gør usikre skoleelever fulde af selvtillid og hvordan man vender hadefag til yndlingsfag. Mange af mentorerne er studerende på Svendborg Gymnasium og Svendborgs Tekniske Gymnasium, og nogle læser pædagogik på UCL. Fælles for dem alle er, at de har fået topkarakterer i samtlige fag de underviser i, og at de udover deres egne kompetencer også har mulighed for at bruge Gyldendals materialer i undervisningen, så der altid er mulighed for ny og afvekslende undervisning.

Har dit barn brug for plads til bevægelse, kan undervisning udendørs være en mulighed. I kan fx træne fremmesprog ved at tale om, hvad I ser, langs Svendborg Havn. Man kan også sætte sig ved Kammerateriet med en kop kakao og kigge på vektoropgaver.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

Undervisning fra ung til ung

Lad dit barn spejle sig i en anden ung

Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra ung til ung, og de fleste af vores mentorer er stadig studerende. Den model er vi selv overordentligt stolte af, fordi det skaber en mere ligeværdigt forhold mellem mentor og elev, så dit barn kan føle sig tryg og turde kaste sig ud i det fag, som der er brug for hjælp i. Derudover har mentoren endnu pensum i frisk erindring, hvilket gør det nemmere at undervise dit barn.

Undervisningen foregår ikke kun fra ung til ung, men også fra en til en. Derved sikrer vi os, at vores mentorer har god tid til at sætte sig ind i dit barns behov og tilpasse undervisningen efter dit barns niveau.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev

Vores mentorer lytter til jeres behov

- og lader jer fastsætte undervisningsrammerne

For de fleste familier fungerer det bedst med undervisning hos jer på en fast dag på ugen i et fast tidsrum. Det, at undervisningen derved bliver rutinepræget, kan være med til at skabe struktur for dit barn, fordi det ved hvad der skal ske hvornår.

Hvis I alligevel foretrækker undervisningen uden for hjemmet, kan dit barn sætte sig til rette på Svendborg Bibliotek sammen med sin mentor. Alternativt kan Stenstrup Bibliotek eller Gudme Bibliotek også tages i brug. Har I hjemme på Tåsinge, kan Lundby Bibliotek også være hjemsted for fantastisk og skræddersyet undervisning.

For elever der er kinæstetisk orienterede, kan det også gavne at få undervisning udendørs, så der er plads til bevægelse. Så kan I tage en tur langs Svendborg Havn eller Christiansmindestien og tale om hvad I ser - på dit barns fremmedsprog selvfølgelig. Man kan også sætte sig ved Kammerateriet med en kop kakao og kigge på for eksempel vektoropgaver.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

Fagvejlederne sætter jer godt i gang

- og sikrer, at I forbliver tilfredse

Når du ringer ind på 61 61 77 77, er det en af vores servicemindede fagvejledere, du får i røret. Vores fagvejlednings største ønske er at skabe de helt perfekte matches. Derfor spørger de ikke kun ind til dit barns niveau og mål - men også dit barns personlighed og interesser. Den viden bruger vi nemlig også til at tilknytte den rette mentor til jer. Når fagvejlederen har fundet en mentor, og I har haft et uforpligtigende møde med mentoren, vil fagvejlederen igen ringe og spørge om I er enige med os I, at vi har fundet det rigtige match. Derefter holder vi løbende kontakt, så vi er sikre på, at I forbliver tilfredse med forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer