Lektiehjælp i Skive

Har dit barn brug for hjælp med at genfinde grebet om og motivationen i et eller flere fag i skolen? Vores mentorteam i Skive er eksperter i at give børn og unge lysten til læring tilbage og kan undervise i hele Skive-egnen. Uanset om I bor centralt i Skive – eller I bor i Vinde, Egeris eller Resen, har vi en dygtig mentor i nærheden.

Vores mentorer kan hjælpe i alle fag og på alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet og har alle fået 10 og 12 i samtlige fag, de hjælper med. De fleste af vores mentorer i Skive er i gang med at uddanne sig til lærer på VIA University College eller tage en gymnasial uddannelse på Skive Gymnasium.

Elev får lektiehjælp

Sikkert er det, at alle vores mentorer har både de faglige og pædagogiske kvaliteter på plads og med skolematerialer fra Gyldendal, kan de alle tilbyde førsteklasses lektiehjælp.

Bliv kontaktet inden 24 timer

En ung rollemodel at spejle sig i

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer er i langt de fleste tilfælde unge, der selv er i gang med deres egen uddannelse. Den ringe aldersforskel skaber grobund for god kemi, da dit barn og mentoren ofte vil kunne relatere til hinanden og dele udfordringer og frustrationer ved at gå i skole.

Samtidig brænder mentoren for netop det fag, som, dit barn synes, er udfordrende. Dit barn kan derfor spejle sig i mentorens glæde og motivation i faget og se sin mentor som en slags rollemodel. At mentorerne stadig kan huske pensum i folkeskolen og gymnasiet, er også en stor fordel.

Vi hjælper i alle fag

Har I travlt i hverdagen?

For mange familier kan hverdagen være travl, og det kan være svært at finde et passende tidspunkt til lektiehjælp. Heldigvis er vores mentorer superfleksible, så undervisningen finder sted på et tidpunkt, I selv vælger. Vi anbefaler at have undervisning en fast dag om ugen – to timer ad gangen, så der skabes struktur og tid til fordybning. Er det ikke muligt, kan dagene dog også variere, så det passer ind i jeres planer.

Det meste af vores undervisning foregår hjemme hos eleven, men vores mentorer kan også komme med forslag til, hvor I ellers kan være, hvis det passer bedre med ikke at have undervisning i jeres hus. For eksempel kan Hovedbiblioteket i Skive udmærket danne ramme om god og produktiv undervisning.

Undervisningen kan også foregå udenfor, og især for børn, der lærer bedst ved bevægelse, kan udendørsundervisning være en god idé. Det kunne både være i jeres have, ved Skive Fjord eller et helt tredje sted.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Vil du høre mere om vores lektiehjælp?

Når du ringer til MentorDanmark, er det fagvejledningen, du får fat i. De vil med glæde tage en uforpligtigende snak med dig om lektiehjælp i Skive og kan hjælp med at afklare dit barns faglige behov.

Fagvejlederen vil også spørge ind til dit barns personlighed og interesser og på baggrund af de oplysninger matche dit barn med den perfekte mentor.

Fagvejleder sidder foran computer

Når I har haft jeres første, uforpligtende møde med mentoren, tager fagvejlederen kontakt til jer igen. Der bliver I spurgt ind til, hvordan I synes, første møde er gået, og jeres tanker vedrørende vores valg af mentor. Bagefter kan I se frem til løbende kontakt med fagvejlederen, der vil sikre jeres tilfredshed med forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer