Lektiehjælp i Skanderborg

Vores mentorer kan give dit barn skoleglæde

Har dit barn svært ved pensum i et af sine fag? Eller svigter motivationen til overhovedet at lære noget i skolen? Så er vores mentorer i Skanderborg eksperter i at skaffe overblikket og læringslysten tilbage. Alle vores forløb er skræddersyede, så de passer til lige dit barns behov og interesser.

Vores mentorer er blandt de allerdygtigste elever fra Aarhus Universitet og Skanderborg Gymnasium og brænder for at lære fra sig i deres egne yndlingsfag. Alle vores mentorer har fået testet deres pædagogiske færdigheder og har adgang til materialer fra Gyldendal. Dermed sikrer vi høj kvalitet i undervisningen, både inden for pædagogik og materialer.

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer kan hjælpe i hele området nær Skanderborg, så uanset om I bor i midten af Skanderborg eller ude i for eksempel Vrold eller Stilling, kan vi skaffe jer en kompetent og engageret mentor.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

Vores mentorer er rollemodeller

– der giver dit barn skoleglæden tilbage
Elev får lektiehjælp

Formålet med et mentorforløb er at hjælpe elever i skolen og gymnasiet ved skræddersyet en-til-en-undervisning. Derigennem kan dit barn se, at det ikke er en travl lærer, der samtidig skal fokusere på 20 andre børn, som kommer ind ad døren, men et ungt menneske med tid og overskud.

Al vores lektiehjælp er tilrettelagt efter den enkelte elev, så det passer bedst muligt til både læringsstil og interesser. Når lektiehjælpen er skræddersyet, får dit barn det optimale ud af undervisningen og kan gøre hurtige fremskridt.

Derudover er vores lektiehjælpere også unge. Det giver dit barn mulighed for at spejle sig i mentoren. Derved kan mentoren blive en rollemodel for dit barn, hvilket kan inspirere dit barn til at få lyst til at lære endnu mere i skolen.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet

Vi tilpasser undervisningen efter jeres behov

– så både tidspunkt og sted passer med jer

For de fleste familier passer det bedst, at undervisningen foregår en fast dag på ugen – to timer ad gangen i elevens eget hjem. Så er der ingen udefrakommende forstyrrelser, men god tid til at sætte sig ordentligt ind i lektierne.

For nogle børn kan de hjemlige rammer dog være mere distraherende end tryghedsskabende. Så kan det være en god idé at bringe undervisningen ud af huset og et sted hen, hvor dit barn nemmere kan koncentrere sig. Så kan undervisningen eksempelvis foregå på et nærliggende bibliotek – for eksempel Skanderborg Bibliotek. Hvis jeres barn har brug for meget bevægelse i undervisningen, kan det også fungere godt med undervisningen i naturen. I kan for eksempel gå en tur langs Skanderborg Søs bredder og tale om kanonforfattere eller vektorer eller sætte jer ned og kigge på konkrete opgaver fra skolen.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

En personlig fagvejleder besvarer spørgsmål

– og sikrer, at I er tilfredse med forløbet

Den første fra MentorDanmark, I får fat på over telefonen, er en af vores dygtige fagvejledere. Fagvejlederen har en indledende samtale med dig omkring dit barn, både dets faglige niveau og behov, men også personlighed og interesser.

Fagvejlederen sørger for at finde den perfekte mentor til jer og følger derefter løbende op på forløbet. Fagvejlederen sikrer, at I er tilfredse med både mentor og forløb, og kan besvare alle de spørgsmål, der kan opstå hos jer vedrørende jeres mentorforløb.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer