Matematikundervisning oppefra Matematikundervisning oppefra

Giv dit barn et fagligt løft

Få et skræddersyet mentorforløb med en engageret og motiverende mentor

Vendespil med engelske gloser

Lektiehjælp i Rungsted

Vores mentorer er klar til at hjælpe

Oplever dit barn faglige udfordringer? Hos MentorDanmark har vi en række topstuderende, som står klar til at give den bedste lektiehjælp. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn. Derudover har vi også tilknyttet en række af de dygtigste gymnasieelever fra området blandt andet fra Rungsted Gymnasium. Hos MentorDanmark har vi derfor mange forskellige mentorer, som kan give den bedste lektiehjælp til dit barn. Vi har stor erfaring med at finde det perfekte match, både hvad angår fag, behov, læringsstile og interesser.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Meget mere end en lektiehjælper

En ung rollemodel at spejle sig i

Hos MentorDanmark har alle vores mentorer fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Vores mentorer er derfor alle fagligt dygtige og ambitiøse. Dog er det også vigtigt for os, at en mentor er en rollemodel. En ung-til-ung relation giver både en tryghed og motivation. Da mentoren ofte selv sidder på skolebænken, ved han/hun hvilke udfordringer, der kan være ved de forskellige fag. Desuden har mentoren pensum i frisk erindring.

Den nære relation mellem mentor og mentee skaber resultater, som kan ses. Mentoren kan derfor også hurtigt finde ud af, hvis der er et behov for at flytte rammerne. Eksempelvis kan matematikken foregå på Rungsted Havn, hvor de mange sejlbåde kan blive centrum i en opgave om geometri. Mentorerne har fingeren på pulsen, både hvad angår pensum og dit barns behov.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev

Fokus på elevens behov

- hvor og hvornår det passer jer

Lektiehjælpen vil som oftest foregå to timer hver uge, hvilket vi har den største erfaring med. På den måde bliver der skabt struktur, så der kan være fokus på læringen. Vores mentorer er desuden fleksible, så skulle der ønskes mere eller mindre undervisning, kan dette også lade sig gøre. Fleksibiliteten går også igen i forhold til mødested. Mange familier foretrækker undervisningen i trygge omgivelser i hjemmet, men skulle der være behov for, at undervisningen foregår andre steder, er dette også en mulighed. Hørsholm Bibliotek byder på gode faciliteter til lektiehjælp, eller måske kender du et sted, som kan være godt til lærerig lektiehjælp?

Lektiehjælpsforløbene kan strække sig fra få intensive gange – eksempelvis før en eksamen, men også længere forløb over flere måneder, hvis der er flere fag, som er svære. Vi sikrer derfor, at der opnås den form for undervisning, som giver størst udbytte for dit barn i sidste ende.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentorerne bruger anderledes materialer i lektiehjaelpen

Fagvejledningen sidder klar ved telefonerne

Professionel vejledning fra start til slut

Den første kontakt til MentorDanmark er til fagvejledningen. Fagvejlederen vil spørge ind til faglighed, mål og interesser, så I er sikre på at få den rigtige mentor til jeres barn. I vil desuden få tilknyttet en fast fagvejleder, som vil sikre sig, at alt forløber, som det skal. Det er også fagvejlederen, som både I og mentoren kan ringe til, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs i forløbet.

Vores fagvejledning kan kontaktes både i hverdagene og weekenden, og fagvejlederne gør deres bedste for at forstå jeres behov og ønsker. Flere fra fagvejledningen kender også selv til området omkring Rungsted og Nordsjælland og kan derfor også hjælpe med at guide til de bedste områder.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer