Lektiehjælp i Ringsted


Personlig lektiehjælp til dit barn i Ringsted

Personlig lektiehjælp til dit barn i Ringsted

Kan dit barn ikke knække koden til at læse? Eller er differentialligninger ikke til at forstå? Hos MentorDanmark har vi sammensat et dygtigt team af ambitiøse mentorer i Ringsted, som gerne vil hjælpe dit barn. Vi har mentorer i hele Ringsted, så uanset om I bor i Ringsted centrum, Kværkeby eller Høm, så har vi en mentor til jer. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Vores mentorer har alle fået topkarakter i de fag, som de underviser i, og I kan derfor være sikre på undervisning med et højt fagligt niveau.

Elev får lektiehjælp

Mentorerne i Ringsted læser ofte på Midtsjællands Gymnasium eller ZBC i Ringsted. Vi har dog også mentorer, som læser på videregående uddannelser i blandt andet København, og som pendler frem og tilbage. Fælles for mentorerne i Ringsted er, at de alle ønsker at kunne give lektiehjælp til et barn, som har brug for det.

Bliv kontaktet inden 24 timer

En-til-en-undervisning


Skræddersyet lektiehjælp til dit barn

Skræddersyet lektiehjælp til dit barn

Elev får lektiehjælp

Med en-til-en-undervisning bliver der skabt et særligt lærerum for lektiehjælpen, hvor der er tid til at gå i dybden med forskellige opgaver og få gennemgået det, som er svært. Samtidig får mentor og mentee en nær relation, da mentoren ved præcis, hvilke undervisningsformer og hvilke opgaver, som fungerer bedst. Hvis dit barn drager fordel af udendørsundervisning, så kan man for eksempel tage op til Ringsted bymidte og udregne, hvor mange mennesker der går forbi i minuttet, eller gå i Lunden og lave en stafet med navneordenes bøjninger. 

En mentor sidder ofte selv på skolebænken og kender derfor til de udfordringer, der kan være ved at gå i skole. En mentor er derfor ikke kun en lektiehjælper, men også en rollemodel, som eleven kan spejle sig i. Vi tester derfor også løbende mentorernes pædagogiske evner. Det er noget, som vi er særligt stolte af.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Fleksibel lektiehjælp i Ringsted


– hvor og hvornår det passer jer

– hvor og hvornår det passer jer

Uanset om undervisningen skal foregå hjemme eller ude, så garanterer vi, at undervisningen passer til dit barns behov. Er der lidt for meget larm derhjemme, så kan man med fordel blive undervist på eksempelvis Ringsted Bibliotek, som flere af vores mentorer har gode erfaringer med. Hvis der er brug for at komme ud i den friske luft, så kan man tage til Ringsted Stadion, Anlægget eller Ringsted Skaterpark. Undervisningen vil blive tilpasset til dit barn, så der er de bedste betingelser for god og sjov læring.

Et mentorforløb hos os sikrer fleksibilitet, både når det kommer til sted, tid og form. Undervisningen vil som regel foregå to timer hver uge, men hvis der eksempelvis er brug for flere eller færre timer, så er dette selvfølgelig også en mulighed.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Professionel fagvejledning fra start


Kom godt i gang med et mentorforløb i Ringsted

Kom godt i gang med et mentorforløb i Ringsted

Vores fagvejledere sidder klar ved telefonen til at hjælpe med at finde den rette mentor til dit barn. Når I ringer ind, vil I blive tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil følge jer før, under og efter forløbet. Fagvejlederen vil yderligere spørge ind til dit barns faglighed, behov, interesser og hobbyer for at sikre det helt rigtige match mellem mentor og mentee.

Fagvejlederne sidder klar ved telefonerne både i hverdagene og weekenderne, så de er nemme at få fat på, hvis der skulle opstå et spørgsmål fra jer. Det er også dem, som har helt styr på alt om MentorDanmark og jeres individuelle forløb.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer