Lektiehjælp i Ølstykke

Har dit barn brug for et fagligt løft? Hos MentorDanmark står vi klar til at hjælpe dit barn med lektiehjælp, uanset hvilke(t) fag, der er brug for hjælp til. Vi kan hjælpe i hele Ølstykke, Stenløse og omegn, og vi står klar til at hjælp dit barn med de faglige udfordringer.

De fleste af vores mentorer i området går til dagligt på enten Egedal Gymnasium og HF eller på Frederikssund Gymnasium, men vi har også mentorer, som læser en videregående uddannelse på Københavns Universitet. Fælles for vores mentorer er, at de er ambitiøse topstuderende, som alle ønsker at give børn og unge glæden ved læring tilbage.

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark skræddersyr vi et forløb ud fra dit barns behov og interesser, og vi går meget op i at finde det rette match. Faglighed og geografi er essentielle for et ordentligt match, men vi mener også, at det er mindst lige så vigtigt, at mentor matcher dit barns personlighed og foretrukne læringsstil. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et succesfuldt og lærerigt forløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-undervisning

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark er vores mentorer ikke bare lektiehjælpere. De fungerer også som rollemodeller, som dit barn kan spejle sig i. Vi er meget stolte af vores ung-til-ung-relation og den skræddersyede en-til-en-undervisning. Det er vi, fordi kernen til de store faglige succeser bunder i den nære relation – mentor og elev imellem. 

Vores mentorer brænder for at skabe aha-oplevelser, og de bliver endnu mere motiveret af at se dit barn få lys i øjnene, når koden til faget knækkes. De går op i at lave undervisning i øjenhøjde, og vi mener derfor, at det er et plus, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor. Det betyder også, at vores mentorer selv sidder eller lige har siddet med pensum, og de har det derfor i frisk erindring. De ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Vi hjælper i alle fag

Undervisning i Ølstykke og omegn

For at skabe en nær relation mellem dit barn og en mentor, så får dit barn tilknyttet en fast mentor, og undervisningen vil foregå på tidspunkter, der passer jer. Nogle familier foretrækker en fast dag til lektiehjælp, hvor andre foretrækker varierende dage, og I bestemmer selv, hvad der passer ind i jeres hverdag.

Den skræddersyede lektiehjælp foregår som regel hjemme hos jer i Ølstykke, men det er også muligt at mødes et andet sted – for eksempel på Ølstykke Bibliotek, udendørs i en park eller noget helt tredje. Nogle børn kan have svært ved at koncentrere sig ved skrivebordet, når legetøj, PlayStation og mobiltelefon er inden for rækkevidde, og det kan i disse tilfælde gavne eleven at rykke lektielæsningen væk fra hjemmet.

Uanset hvor og hvornår, det passer jer, er vores mentorer meget fleksible, så vi kan finde den helt rigtige løsning for jer.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Det rigtige match på tværs af faglighed og interesser

Når I ringer ind til MentorDanmark, kommer I i kontakt med en fagvejleder. Her vil fagvejlederen spørge ind til dit barns faglige niveau, udfordringer og ønskede mål, hvorefter I vil blive tilknyttet en personlig fagvejleder, der vil finde det rette match til netop dit barn. 

Hos MentorDanmark vægter vi opfølgning højt, og den tilknyttede fagvejleder vil derfor løbende følge op og sikre sig, at forløbet går godt, og at I er tilfredse med undervisningen.

Fagvejleder sidder foran computer

For at finde det perfekte match vil fagvejlederen finde en mentor, som matcher dit barn fagligt og geografisk, men også i forhold til dit barns personlighed, interesser og foretrukne læringsstil. Vi mener nemlig, at det helt perfekte match mellem elev og mentor skaber den bedste grobund for et givende forløb – både fagligt og personligt.

Bliv kontaktet inden 24 timer