Aktiv lektiehjælp med fodbold Aktiv lektiehjælp med fodbold

Sjov og varierende lektiehjælp

- målrettet efter dit barns behov

Under lektiehjaelp laeser mentor og elev sammen

Lektiehjælp i Ølstykke

– der giver lyst til læring

Har dit barn brug for et fagligt løft? Hos MentorDanmark står vi klar til at hjælpe dit barn med lektiehjælp, uanset hvilke(t) fag, der er brug for hjælp til. Vi kan hjælpe i hele Ølstykke, Stenløse og omegn, og vi står klar til at hjælp dit barn med de faglige udfordringer.

De fleste af vores mentorer i området går til dagligt på enten Egedal Gymnasium og HF eller på Frederikssund Gymnasium, men vi har også mentorer, som læser en videregående uddannelse på Københavns Universitet. Fælles for vores mentorer er, at de er ambitiøse topstuderende, som alle ønsker at give børn og unge glæden ved læring tilbage.

Hos MentorDanmark skræddersyr vi et forløb ud fra dit barns behov og interesser, og vi går meget op i at finde det rette match. Faglighed og geografi er essentielle for et ordentligt match, men vi mener også, at det er mindst lige så vigtigt, at mentor matcher dit barns personlighed og foretrukne læringsstil. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et succesfuldt og lærerigt forløb.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelp

Ung-til-ung-undervisning

Mere end bare en lektiehjælper

Hos MentorDanmark er vores mentorer ikke bare lektiehjælpere. De fungerer også som rollemodeller, som dit barn kan spejle sig i. Vi er meget stolte af vores ung-til-ung-relation og den skræddersyede en-til-en-undervisning. Det er vi, fordi kernen til de store faglige succeser bunder i den nære relation – mentor og elev imellem.

Vores mentorer brænder for at skabe aha-oplevelser, og de bliver endnu mere motiveret af at se dit barn få lys i øjnene, når koden til faget knækkes. De går op i at lave undervisning i øjenhøjde, og vi mener derfor, at det er et plus, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor. Det betyder også, at vores mentorer selv sidder eller lige har siddet med pensum, og de har det derfor i frisk erindring. De ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev lytter til mentor

Undervisning i Ølstykke og omegn

– hvor og hvornår det passer jer

For at skabe en nær relation mellem dit barn og en mentor, så får dit barn tilknyttet en fast mentor, og undervisningen vil foregå på tidspunkter, der passer jer. Nogle familier foretrækker en fast dag til lektiehjælp, hvor andre foretrækker varierende dage, og I bestemmer selv, hvad der passer ind i jeres hverdag.

Den skræddersyede lektiehjælp foregår som regel hjemme hos jer i Ølstykke, men det er også muligt at mødes et andet sted – for eksempel på Ølstykke Bibliotek, udendørs i en park eller noget helt tredje. Nogle børn kan have svært ved at koncentrere sig ved skrivebordet, når legetøj, PlayStation og mobiltelefon er inden for rækkevidde, og det kan i disse tilfælde gavne eleven at rykke lektielæsningen væk fra hjemmet.

Uanset hvor og hvornår, det passer jer, er vores mentorer meget fleksible, så vi kan finde den helt rigtige løsning for jer.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Det rigtige match på tværs af faglighed og interesser

Vores fagvejledere er klar til at guide jer

Når I ringer ind til MentorDanmark, kommer I i kontakt med en fagvejleder. Her vil fagvejlederen spørge ind til dit barns faglige niveau, udfordringer og ønskede mål, hvorefter I vil blive tilknyttet en personlig fagvejleder, der vil finde det rette match til netop dit barn.

Vi vægter vi opfølgning højt, og den tilknyttede fagvejleder vil derfor løbende følge op og sikre sig, at forløbet går godt, og at I er tilfredse med undervisningen.

For at finde det perfekte match vil fagvejlederen finde en mentor, som matcher dit barn fagligt og geografisk, men også i forhold til dit barns personlighed, interesser og foretrukne læringsstil. Vi mener nemlig, at det helt perfekte match mellem elev og mentor skaber den bedste grobund for et givende forløb – både fagligt og personligt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer