Lektiehjælp i Odense


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

MentorDanmark yder skræddersyet lektiehjælp i Odense. Vi dækker hele byen, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i midtbyen eller forstæderne – og vi tilbyder lektiehjælp i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet.

Vi sørger for en skræddersyet lektiehjælp, som foregår i trygge rammer hjemme hos jer. Målet er at øge den faglige selvtillid, som for mange også giver øget selvværd. Det skal være sjovt at lave lektier og sjovt at gå i skole – derfor handler det om at skabe lysten til at lære og

blive endnu bedre. Dit barn får en fast mentor tilknyttet, og vi sørger for det perfekte match til lige netop dit barns behov. Vi finder den helt rette mentor baseret på faglighed, personlighed, geografi og fritidsinteresser. Det skaber tryghed og dermed også de bedste resultater. Lektiehjælpen foregår på tidspunkter, der passer jer bedst.

Kontakt os
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov og finde den rette mentor.

Andres erfaringer


98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Kom i gang her

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter