Lektiehjælp i Nyborg

Mangler dit barn noget ekstra faglig støtte og lektiehjælp i Nyborg? Eller har dit barn helt givet op på et eller flere fag i skolen? Så er vores mentorteam i Nyborg parat til at vende dit barns faglige udfordringer til sejre. Vores engagerende mentorer bor spredt ud i området, så vi dækker hele området nær Nyborg. Derfor kan du være sikker på at få en dygtig lektiehjælper til dit barn uanset om I bor midt i Nyborg, eller uden for byen i for eksempel Aunslev, Vindinge eller Kogsbølle.

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer ved hvordan man gør hadefag til yndlingsfag og har adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal, så både mentoren og undervisningsmaterialerne er i absolut topklasse. Til daglig er mange af vores mentorer dygtige studerende på Nyborg Gymnasium, hvor de får 10 og 12 i alle de fag, de underviser i.

Bliv kontaktet inden 24 timer

En nær relation

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra en til en, så der er god tid til at tage hånd om lige dit barns udfordringer og spørgsmål. Når undervisningen foregår i et en-til-en-format, er der mulighed for at skabe den skræddersyede undervisning, som vi er stolte af at tilbyde. Skræddersyet undervisning hos MentorDanmark betyder nemlig, at undervisningen er udformet efter dit barns læringsstil, niveau og mål.

Undervisningen foregår også fra ung til ung, så vi kan skabe nære og tryghedsskabende relationer mellem mentor og elev. Den unge mentor fungerer samtidig som en figur, som dit barn kan spejle sig i. Dermed kan mentorens glæde og engagement i skolen inspirere dit barn til også selv at ville lære mere og blive glad for det fag, der i øjeblikket driller.

Vi hjælper i alle fag

Vores mentorer står parat

I nogle tilfælde kan eleven dog også blive distraheret af at være hjemme sammen med alt sit legetøj og sin computerskærm. I sådanne tilfælde har vores mentorer gode erfaringer med at afholde undervisning ude i lokalområdet. Heldigvis er der gode biblioteksfaciliteter, og både Nyborg Bibliotek, Ørbæk Bibliotek og Ullerslev Bibliotek kan danne ramme om dit barns faglige succesoplevelser.

Mentor og elever læser sammen

Vil I gerne have udendørsundervisning, er der også mulighed for det. Dit barn kan for eksempel sætte sig til rette ved Storebælt sammen med sin mentor, eller tage en tur langs Nyborg Vold, imens dit barn får genopbygget og genvundet sin skoleglæde.

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Vil du have topprofessionel lektiehjælp?

Når du ringer ind på 61 61 77 77, er det en af vores servicemindede fagvejledere, du får i røret. Vores fagvejlednings største ønske er at skabe de helt perfekte matches. Derfor spørger de ikke kun ind til dit barns niveau og mål - men også dit barns personlighed og interesser. Den viden bruger vi nemlig også til at tilknytte den rette mentor til jer. Når fagvejlederen har fundet en mentor, og I har haft et uforpligtigende møde med mentoren, vil fagvejlederen igen ringe og spørge om I er enige med os I, at vi har fundet det rigtige match. Derefter holder vi løbende kontakt, så vi er sikre på, at I forbliver tilfredse med forløbet.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer