Vendespil med engelske gloser Vendespil med engelske gloser

Har dit barn svært ved et fag?

Få professionel lektiehjælp til dit barn

Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp i Nyborg

Har dit barn brug for en hjælpende hånd?

Mangler dit barn noget ekstra faglig støtte og lektiehjælp i Nyborg? Eller har dit barn helt givet op på et eller flere fag i skolen? Så er vores mentorteam i Nyborg parat til at vende dit barns faglige udfordringer til sejre. Vores engagerende mentorer bor spredt ud i området, så vi dækker hele området nær Nyborg. Derfor kan du være sikker på at få en dygtig lektiehjælper til dit barn uanset om I bor midt i Nyborg, eller uden for byen i for eksempel Aunslev, Vindinge eller Kogsbølle.

Vores mentorer ved hvordan man gør hadefag til yndlingsfag og har adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal, så både mentoren og undervisningsmaterialerne er i absolut topklasse. Til daglig er mange af vores mentorer dygtige studerende på Nyborg Gymnasium, hvor de får 10 og 12 i alle de fag, de underviser i.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Taet og godt forhold elev og mentor imellem

En nær relation

Mentor giver dit barn faglig tryghed

Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra en til en, så der er god tid til at tage hånd om lige dit barns udfordringer og spørgsmål. Når undervisningen foregår i et en-til-en-format, er der mulighed for at skabe den skræddersyede undervisning, som vi er stolte af at tilbyde. Skræddersyet undervisning hos MentorDanmark betyder nemlig, at undervisningen er udformet efter dit barns læringsstil, niveau og mål.
Undervisningen foregår også fra ung til ung, så vi kan skabe nære og tryghedsskabende relationer mellem mentor og elev. Den unge mentor fungerer samtidig som en figur, som dit barn kan spejle sig i. Dermed kan mentorens glæde og engagement i skolen inspirere dit barn til også selv at ville lære mere og blive glad for det fag, der i øjeblikket driller.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

Vores mentorer står parat

– på et tidspunkt og sted I selv vælger

I nogle tilfælde kan eleven dog også blive distraheret af at være hjemme sammen med alt sit legetøj og sin computerskærm. I sådanne tilfælde har vores mentorer gode erfaringer med at afholde undervisning ude i lokalområdet. Heldigvis er der gode biblioteksfaciliteter, og både Nyborg Bibliotek, Ørbæk Bibliotek og Ullerslev Bibliotek kan danne ramme om dit barns faglige succesoplevelser.

Vil I gerne have udendørsundervisning, er der også mulighed for det. Dit barn kan for eksempel sætte sig til rette ved Storebælt sammen med sin mentor, eller tage en tur langs Nyborg Vold, imens dit barn får genopbygget og genvundet sin skoleglæde.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor hjaelper elev

Vil du have topprofessionel lektiehjælp?

Så tag en snak med vores fagvejledere

Når du ringer ind på 61 61 77 77, er det en af vores servicemindede fagvejledere, du får i røret. Vores fagvejlednings største ønske er at skabe de helt perfekte matches. Derfor spørger de ikke kun ind til dit barns niveau og mål - men også dit barns personlighed og interesser. Den viden bruger vi nemlig også til at tilknytte den rette mentor til jer. Når fagvejlederen har fundet en mentor, og I har haft et uforpligtigende møde med mentoren, vil fagvejlederen igen ringe og spørge om I er enige med os I, at vi har fundet det rigtige match. Derefter holder vi løbende kontakt, så vi er sikre på, at I forbliver tilfredse med forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer