Lektiehjælp i Middelfart

Har dit barn svært ved lektielæsningen? Prøv et mentorforløb, som er skræddersyet efter jeres behov og interesser. Vi har mentorer i Middelfart og omegn, som kan undervise i alle fag i folkeskolen og i gymnasiet. Uanset om dit barn har brug for hjælp i et eller flere fag, har vi en løsning, der passer jer.

Vores mentorer er alle topstuderende, og mange af vores fynske mentorer pendler til Odense, hvor de læser en videregående uddannelse. Derudover har vi også udvalgt nogle af de bedste elever fra blandt andet Middelfart Gymnasium og HF til vores mentorteam. Fælles for mentorerne er, at de brænder for deres fag og for at give børn og unge lysten til læring tilbage.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Det rette match

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark er vi af den overbevisning, at der skal mere end geografi og faglighed til at skabe et godt match. Vi bruger tid på at finde det helt rigtige match til dit barn, og vi spørger derfor bredt ind til dit barn. Når I ringer herind, vil I blive spurgt ind til de faglige udfordringer, dit barn oplever, men I vil også blive spurgt ind til interesser, foretrukne måde at lære på, mål og lignende. 

På den måde får vi et nuanceret billede af, hvem dit barn er, og hvilken type mentor vi skal på udkig efter. Mentorerne spænder nemlig vidt i interesser, uddannelser og faglighed. Vores erfaring er, at grobunden for et godt forløb mentor og elev imellem skabes, når de kan mødes i deres fælles interesser.

Foruden at være søde og empatiske, er vores mentorer også stærke fagligt og har topkarakterer i de fag, de underviser i. Det er kun de allerbedste, vi lader være en del af vores team. Når de bliver ansat hos os, skal de gennemføre det, vi kalder for MentorUddannelsen. Her bliver de klædt på til jobbet og får at vide, hvad der forventes af dem. Derudover tilbyder vi også en lang række mirkokurser om læring, formidling og diagnoser såsom ADHD og ordblindhed. Det gør vi, fordi vi på den måde kan sikre os, at I kun får kvalificerede studerende ind ad døren. Det er vi meget stolte af.

Vi hjælper i alle fag

Lektiehjælp på jeres præmisser

Lektiehjælpen foregår normalt i trygge rammer hjemme hos jer i Middelfart, da det skaber genkendelighed for barnet og den unge. Men for nogle familier fungerer det bedst at rykke undervisningen væk fra hjemmets fire vægge. Hvis dit barn har brug for ro, kan lektiehjælpen foregå på Middelfart Bibliotek, hvor I kan fordybe jer i et H. C. Andersen eventyr i inspirerende omgivelser. 

Har dit barn derimod brug for bevægelse og fart over feltet, kan I gå en tur ved Middelfart Lystbådehavne og tælle både til en matematikopgave. Der er mange muligheder. Jeres mentor kender nærområdet godt og vil have nogle idéer til, hvor undervisningen kunne foregå.

Mentor og elever læser sammen

Med et mentorforløb hos os får I en fleksibel mentor, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal finde sted. De fleste familier foretrækker at have en fast lektiehjælpsdag, men det er også muligt at variere det fra uge til uge. Det er op til jer, og I aftaler nærmere med jeres tilknyttede mentor til det første møde.

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Ring ind og få en snak med fagvejledningen

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I få en fagvejleder i røret. Her får I en snak om dit barns behov, hvorefter I vil blive tilknyttet en personlig fagvejleder. Jeres fagvejleder vil gå i gang med at finde den helt rigtige mentor til jeres forløb. Han/hun vil desuden også løbende følge op på forløbet for at sikre sig, at undervisningen går godt, og at I er tilfredse.

Vi vægter løbende kontakt højt, da det giver os mulighed for at rette til undervejs. Det skaber den bedste grobund for en god lektiehjælp, hvor dit barn kan blomstre og nå sine mål.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer