Polynomier og ligninger Polynomier og ligninger

Har dit barn brug for lektiehjælp?

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Elev og mentor er glade under lektiehjaelpen

Lektiehjælp i Middelfart

En anderledes og sjov tilgang til læring

Har dit barn svært ved lektielæsningen? Prøv et mentorforløb, som er skræddersyet efter jeres behov og interesser. Vi har mentorer i Middelfart og omegn, som kan undervise i alle fag i folkeskolen og i gymnasiet. Uanset om dit barn har brug for hjælp i et eller flere fag, har vi en løsning, der passer jer.

Vores mentorer er alle topstuderende, og mange af vores fynske mentorer pendler til Odense, hvor de læser en videregående uddannelse. Derudover har vi også udvalgt nogle af de bedste elever fra blandt andet Middelfart Gymnasium og HF til vores mentorteam. Fælles for mentorerne er, at de brænder for deres fag og for at give børn og unge lysten til læring tilbage.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Det rette match

Når faglighed og personlighed går hånd i hånd

Hos MentorDanmark er vi af den overbevisning, at der skal mere end geografi og faglighed til at skabe et godt match. Vi bruger tid på at finde det helt rigtige match til dit barn, og vi spørger derfor bredt ind til dit barn. Når I ringer herind, vil I blive spurgt ind til de faglige udfordringer, dit barn oplever, men I vil også blive spurgt ind til interesser, foretrukne måde at lære på, mål og lignende.

På den måde får vi et nuanceret billede af, hvem dit barn er, og hvilken type mentor vi skal på udkig efter. Mentorerne spænder nemlig vidt i interesser, uddannelser og faglighed. Vores erfaring er, at grobunden for et godt forløb mentor og elev imellem skabes, når de kan mødes i deres fælles interesser.

Foruden at være søde og empatiske er vores mentorer også stærke fagligt og har topkarakterer i de fag, de underviser i. Når de bliver ansat hos os, klæder vi dem godt på til jobbet. Derudover tilbyder vi også en lang række mirkokurser om læring, formidling og diagnoser såsom ADHD og ordblindhed. Det gør vi, fordi vi på den måde kan sikre os, at I kun får kvalificerede studerende ind ad døren. Det er vi meget stolte af.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp på jeres præmisser

Hvor og hvornår, I ønsker

Lektiehjælpen foregår normalt i trygge rammer hjemme hos jer i Middelfart, da det skaber genkendelighed for barnet og den unge. Men for nogle familier fungerer det bedst at rykke undervisningen væk fra hjemmets fire vægge. Hvis dit barn har brug for ro, kan lektiehjælpen foregå på Middelfart Bibliotek, hvor I kan fordybe jer i et H. C. Andersen eventyr i inspirerende omgivelser. Har dit barn derimod brug for bevægelse og fart over feltet, kan I gå en tur ved Middelfart Lystbådehavne og tælle både til en matematikopgave. Der er mange muligheder.

Med et mentorforløb hos os får I en fleksibel mentor, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal finde sted. De fleste familier foretrækker at have en fast lektiehjælpsdag, men det er også muligt at variere det fra uge til uge. Det er op til jer, og I aftaler nærmere med jeres tilknyttede mentor til det første møde.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Ring ind og få en snak med fagvejledningen

Opfølgning og løbende kontakt

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I få en fagvejleder i røret. Her får I en snak om dit barns behov, hvorefter I vil blive tilknyttet en personlig fagvejleder. Jeres fagvejleder vil gå i gang med at finde den helt rigtige mentor til jeres forløb. Han/hun vil desuden også løbende følge op på forløbet for at sikre sig, at undervisningen går godt, og at I er tilfredse.

Vi vægter løbende kontakt højt, da det giver os mulighed for at rette til undervejs. Det skaber den bedste grobund for en god lektiehjælp, hvor dit barn kan blomstre og nå sine mål.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer