Elev og mentor øver matematik udenfor Elev og mentor øver matematik udenfor

Boost dit barns skoleglæde med et mentorforløb

- med en sød og kompetent lektiehjælper

Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp i Lyngby

Få lektiehjælp af en mentor i Lyngby

Har dit barn brug for lektiehjælp i et eller flere fag? Så har MentorDanmark en række dygtige mentorer klar til at hjælpe jer. Vi har mentorer i hele Lyngby, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i centrum af Lyngby, Lundtofte, Virum eller Taarbæk. Bor I længere væk, kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det. Vores mentorer står klar til at hjælpe jer uanset de faglige udfordringer.

Mange af vores mentorer i Lyngby og omegn går på et af gymnasierne i området som Lyngby Gymnasium eller Virum Gymnasium. Vi har desuden rekrutteret nogle af de studerende, som læser på videregående uddannelser som Danmarks Tekniske Universitet. Fælles for vores mentorer i Lyngby er, at de alle er topstuderende i de fag, som de underviser i. De brænder for at skabe skoleglæde, der giver faglig selvtillid.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev gaar en tur under lektiehjaelp

Skræddersyet undervisning

Lektiehjælp, som giver mening

Hos MentorDanmark har vi stort fokus på, at undervisningen er tilpasset netop dit barn. Dette opnår vi med en-til-en-undervisning, hvor dit barn får mulighed for at fordybe sig, undre sig og stille de spørgsmål, som der nogle gange ikke er tid til henne i skolen.

Vores mentorer er også unge mennesker, som selv sidder på skolebænken, og de kan derfor relatere til dit barns udfordringer og tanker ved skolen. Vi oplever, at den nære relation mellem mentor og mentee skaber faglige succesoplevelser og en større skoleglæde.

Den skræddersyede undervisning giver også muligheden for at benytte sig af nærmiljøet. Det kan for eksempel være, at en tur omkring Lyngby Sø kan starte en samtale på spansk om naturen, eller at man med en tur op og ned ad gågaden kan regne besparelser på udsalgsvarer. Lyngby og omegn byder på mange gode områder og faciliteter til at gøre læring sjovt.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

En fast mentor

– som skaber tryghed og glæde

Hos MentorDanmark vil dit barn blive tilknyttet en fast mentor, som underviser på de tidspunkter, der passer til dit barns skema. Her kan undervisningen både lægge mere fast med en ugentlig ’lektiehjælpsdag’, men også mere løst, hvis det passer bedst. Vi bestræber os på at finde en mentor, som bor i nærmiljøet, for at gøre planlægningen nem og ukompliceret. Mentorerne er fleksible og ønsker at skabe et godt og trygt miljø, hvor det er barnets læring, som er i fokus.

Lektiehjælpen vil som regel foregå i trygge rammer hos jer, men for nogle fungerer det bedst, at undervisningen foregår på et bibliotek eller lignende. Her kan man med fordel benytte Stadsbiblioteket, Virum Bibliotek eller Taarbæk Bibliotek.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

Vores fagvejledere sidder klar

Få mere information om lektiehjælp i Lyngby

Når I ringer ind til kontoret, vil I få fat på en fagvejleder, som personligt vil matche jer med en mentor. Fagvejlederen vil spørge ind til fag, niveau, interesser og meget andet, som vil give de bedste forudsætninger for at finde en god mentor. Det er også fagvejlederen, som sikrer sig, at alt forløber, som det skal både før, under og efter forløbet.

Flere af vores fagvejledere kommer også selv fra Lyngby eller omegn og kan derfor guide til nye områder, hvor undervisningen kan finde sted. På den måde sikrer vi, at undervisningen bliver ved med at være spændende og interessant, så skoleglæden kommer tilbage.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer