Elev under lektiehjælp Elev under lektiehjælp

Styrk dit barns læringsglæde

- med en lokal mentor i Kolding

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Kolding

Vores mentorer i Kolding kan give dit barn en håndsrækning

Møder dit barn udfordringer i skolen? Så står vores mentorteam klar til at hjælpe. Vi har mentorer i både Kolding og omegn, så du har mulighed for at få hjælp, uanset om du bor i midten af Kolding, Seest, Vonsild eller Bramdrupdam. Hvis I bor et stykke uden for Kolding, kan vi også finde en løsning, der passer med jeres familie.

Vores mentorteam er udgjort af de allerbedste gymnasieelever fra Kolding Gymnasium og studerende på Syddansk Universitet. Dermed har vores mentorer vidt forskellige interesser, faglige spidskompetencer, aldre og personligheder, sådan at vi altid vil kunne tilbyde det helt perfekte match til jeres familie.

Hele vores mentorteam har dog én ting fælles; De vil glædeligt hjælpe til og brænder for at skabe skoleglæde og fremgang sammen med dit barn. Dermed kan vi sikre topkvalificeret lektiehjælp i Kolding.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev spejler sig i mentor

Skræddersyet lektiehjælp i øjenhøjde

Læringslyst, der smitter

Hos MentorDanmark giver vi ikke kun en-til-en-undervisning, der sikrer nærværet mellem mentor og mentee, men også undervisning fra ung til ung. Vi ved af erfaring, at børn og unge, der har det svært i skolen, ser sin mentor som en rollemodel og spejler sig i mentoren. Ved at se mentorens begejstring for sin egen læring, bliver barnet også motiveret til selv at lære mere. Derfor er vores mentorteam udgjort af unge, som også selv er i gang med deres egen uddannelse.

Funktionen som rollemodel er ikke den eneste fordel ved, at mentoren selv er ung. På grund af mentorens egen hverdag med undervisning ved mentoren nemlig også, hvilke udfordringer man kan møde som studerende. Men selvom mentorerne er unge, stiller vi altid høje krav til både faglighed og pædagogiske evner, og alle vores mentorer har topkarakterer i alle fag, de underviser i.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Vores mentorer i Kolding kan hjælpe

Når og hvor som helst, det passer jer

De fleste mentorer kommer hjem til mentee og underviser der. Hvis det ikke er muligt at undervise i hjemmet, har vi også erfaring med, at lektiehjælpen kan fungere på fx det lokale bibliotek. Forskellige metoder virker for forskellige børn, og derfor er det slet ikke sikkert, at stuen er godt egnet til læring for dit barn. Det har vi naturligvis også med i tankerne, når vi finder en mentor til jer. I Kolding kan Kolding Bibliotek anvendes, men bor I en smule uden for byen, har Vamdrup eller Lunderskov Bibliotek også gode faciliteter til undervisning og mulige steder at mødes med dit barns mentor.

Vores mentorer i Kolding og omegn kan hjælpe med alle fag og på alle niveauer i grundskolen og gymnasiet. Normalvis har familien en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer og underviser – oftest to timer ad gangen. Det skaber overskuelighed for barnet, at undervisningen altid finder sted på samme tidspunkt. Hvis det ikke er muligt at finde en fast dag, kan man dog også skabe en mere fleksibel ordning, hvor lektiehjælpsdagen skifter fra uge til uge. Alt dette aftaler I med jeres mentor.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mor og gymnasieelev kigger på elevs fremgang i Mentorportalen

En personlig fagvejleder

– der følger jeres forløb fra start til slut

Den første, du taler med, når du ringer ind til MentorDanmark, er en af vores servicemindede fagvejledere. Når du ringer ind, bliver du tilknyttet en personlig fagvejleder, som følger din familie hele vejen gennem forløbet. Det er jeres personlige fagvejleder, der står for at finde det bedste mentormatch til jeres familie. Udover at finde den perfekte mentor sikrer fagvejlederen også løbende, at alt går som planlagt. Derfor tager jeres fagvejleder løbende kontakt til jer og sikrer, at I stadig er fuldt ud tilfredse med forløbet.

Hvis I har spørgsmål til forløbet, kan vores fagvejledere også altid hjælpe med at besvare dem eller komme med forslag til, hvordan I kan bruge nærområdet i undervisningen. Fordi jeres mentor også er lokal, kender mentoren også til de lokale muligheder og kan fx anbefale at bruge Madpakkehuset ved Harteværket, Trapholts Have eller et helt tredje sted.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer