Lektiehjælp i Køge


Vores mentorer i Køge kan hjælpe dit barn

Vores mentorer i Køge kan hjælpe dit barn

Har dit barn et eller flere udfordrende fag i skolen? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i Køge. Vi har flere mentorer i Køge, så uanset om I bor i midten af Køge, Ølby, Ølsemagle, Borup, Herfølge eller Strøby Egede, så har vi en mentor til jer. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Vores mentorer i Køge har det til fælles, at de alle er topstuderende i de fag, som de underviser i. De har derfor et fagligt overskud til at lære fra sig og give den skoleglæde videre, som de selv har oplevet. Mange af vores mentorer i Køge går på Køge Gymnasium, Køge Handelsskole og HTX Køge, men vi har også studerende på videregående uddannelser i København, der pendler. Vi har dermed et bredt udvalg af mentorer, så vi kan finde det helt rigtige match til dit barn.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Lektiehjælp i øjenhøjde


Undervisning for unge af unge

Undervisning for unge af unge

Elev får lektiehjælp

Vores mange tilbagemeldinger fra familier viser, at det at blive undervist af en ung gør den store forskel. Selvom mange forældre gerne vil hjælpe deres børn, så kan det være svært for børnene at lytte ordentligt efter, og det ender derfor i en ærgerlig oplevelse. Når det er en ung, som kommer ind og underviser, så er det nemmere for barnet at høre efter, fordi undervisningen foregår i øjenhøjde.

Ydermere er det en fordel, at det ikke er længe siden, at vores mentorer selv sad på skolebænken, og mange gør det stadig. Derfor kan de relatere til de udfordringer, som der er ved at gå i skole både fagligt og socialt. De har desuden pensum i frisk erindring og kender ofte til de nye eksamens- og prøveformer.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Undervisning i Køge og omegn


– skræddersyet til dit barn

– skræddersyet til dit barn

Den skræddersyet lektiehjælp vil ofte finde sted hjemme hos familien selv. Hvis man ønsker, at undervisningen skal foregå et andet sted, så har Køge også mange muligheder for det. Der findes flere biblioteker som Køge Bibliotek, Borup Bibliotek, Herfølge Bibliotek og Rishøj Minibibliotek, hvor der er plads til fordybelse.

Hvis der er brug for at komme udenfor, så er der også mulighed for det. Her kunne man eksempelvis gå en tur gennem Køges hyggelige og gamle gader, mens man øver sig på danske verber. Hvis man har brug for vind i håret, kan man tage til Køge Marina og bruge sejlbådene som omdrejningspunktet i et regnestykke. Køge har mange muligheder og måske har du også en god idé til, hvor undervisningen kan være?

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningen vil hjælpe jer


– både før, under og efter forløbet

– både før, under og efter forløbet

Fagvejleder sidder foran computer

Fagvejledningen er de første, som I får fat på, når I ringer ind. I vil her få fat i en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til jeres barns faglighed, behov, læringsstile og interesser for at kunne finde den perfekte mentor. Den samme fagvejleder vil ringe både før, under og efter forløbet for at garantere, at alt forløber, som det skal. Det er også fagvejledningen, som I kan ringe til, hvis I har opfølgende spørgsmål om MentorDanmark eller det enkelte forløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer