Mor og elev er glade for datterens mentor Mor og elev er glade for datterens mentor

Giv dit barn skoleglæden tilbage

- med en kompetent lektiehjælper

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Lektiehjælp i Køge

Vores mentorer i Køge kan hjælpe dit barn

Har dit barn et eller flere udfordrende fag i skolen? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i Køge. Vi har flere mentorer i Køge, så uanset om I bor i midten af Køge, Ølby, Ølsemagle, Borup, Herfølge eller Strøby Egede, så har vi en mentor til jer. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Vores mentorer i Køge har det til fælles, at de alle er topstuderende i de fag, som de underviser i. De har derfor et fagligt overskud til at lære fra sig og give den skoleglæde videre, som de selv har oplevet. Mange af vores mentorer i Køge går på Køge Gymnasium, Køge Handelsskole og HTX Køge, men vi har også studerende på videregående uddannelser i København, der pendler. Vi har dermed et bredt udvalg af mentorer, så vi kan finde det helt rigtige match til dit barn.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev er aldersmaessigt tæt på hinanden

Lektiehjælp i øjenhøjde

Undervisning for unge af unge

Vores mange tilbagemeldinger fra familier viser, at det at blive undervist af en ung gør den store forskel. Selvom mange forældre gerne vil hjælpe deres børn, så kan det være svært for børnene at lytte ordentligt efter, og det ender derfor i en ærgerlig oplevelse. Når det er en ung, som kommer ind og underviser, så er det nemmere for barnet at høre efter, fordi undervisningen foregår i øjenhøjde.

Ydermere er det en fordel, at det ikke er længe siden, at vores mentorer selv sad på skolebænken, og mange gør det stadig. Derfor kan de relatere til de udfordringer, som der er ved at gå i skole både fagligt og socialt. De har desuden pensum i frisk erindring og kender ofte til de nye eksamens- og prøveformer.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev laver matematik

Undervisning i Køge og omegn

– skræddersyet til dit barn

Den skræddersyet lektiehjælp vil ofte finde sted hjemme hos familien selv. Hvis man ønsker, at undervisningen skal foregå et andet sted, så har Køge også mange muligheder for det. Der findes flere biblioteker som Køge Bibliotek, Borup Bibliotek, Herfølge Bibliotek og Rishøj Minibibliotek, hvor der er plads til fordybelse.

Hvis der er brug for at komme udenfor, så er der også mulighed for det. Her kunne man eksempelvis gå en tur gennem Køges hyggelige og gamle gader, mens man øver sig på danske verber. Hvis man har brug for vind i håret, kan man tage til Køge Marina og bruge sejlbådene som omdrejningspunktet i et regnestykke. Køge har mange muligheder og måske har du også en god idé til, hvor undervisningen kan være?

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Fagvejledningen vil hjælpe jer

– både før, under og efter forløbet

Fagvejledningen er de første, som I får fat på, når I ringer ind. I vil her få fat i en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til jeres barns faglighed, behov, læringsstile og interesser for at kunne finde den perfekte mentor. Den samme fagvejleder vil ringe både før, under og efter forløbet for at garantere, at alt forløber, som det skal. Det er også fagvejledningen, som I kan ringe til, hvis I har opfølgende spørgsmål om MentorDanmark eller det enkelte forløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer