Lektiehjælp i København


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Hos MentorDanmark yder vi skræddersyet lektiehjælp i København – i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Vores mentorer dækker hele Københavnsområdet, lige fra brokvartererne til Brønshøj og Vallensbæk til Vangede. Uanset hvor I bor i København, kan vi finde en mentor til jer.

Den skræddersyede lektiehjælp foregår i trygge rammer i hjemmet og tilpasses dit barns behov. Målet er at øge den faglige selvtillid, som for mange også giver øget selvværd.

Det skal være sjovt at lave lektier og sjovt at gå i skole, derfor vil vi skabe lyst til læring. Dit barn får en fast mentor tilknyttet, og vi matcher på baggrund af faglighed, personlighed, geografi og fritidsinteresser for at skabe tryghed og dermed også de bedste resultater.

Kontakt os
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov og finde den rette mentor.

Andres erfaringer


98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Kom i gang her

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter