Lektiehjælp i Kastrup

Har dit barn brug for ekstra hjælp og støtte til lektierne? Hos MentorDanmark brænder vi for at give børn og unge glæden ved læring tilbage, og det gør vi igennem skræddersyet lektiehjælp. Uanset om det er matematiske ligninger, digtanalyser eller engelske gloser, der volder problemer for dit barn, så står vi klar til at hjælpe jer.

Vores mentorer er omhyggeligt udvalgt, og en del af dem har vi håndplukket fra bl.a. Ørestad Gymnasium og Tårnby Gymnasium og HF. Mange af dem studerer også på en videregående uddannelse på Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet.

Elev får lektiehjælp

Matchet mellem mentor og elev er baseret på dit barns behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Hos MentorDanmark har vi et stort netværk af mentorer med forskellige interesseområder og faglige kompetencer, og vi udvælger nøje den rette mentor til lige netop jer. Det gør vi, fordi vi er af den overbevisning, at magien for alvor sprudler, når mentor og elev går godt i spænd – både fagligt og personligt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Med en mentor får du mere end en lektiehjælper

Elev får lektiehjælp

MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp i form af en-til-en-undervisning med en af vores mange dygtige mentorer. Vi yder også ung-til-ung-undervisning, og det vil sige, at aldersforskellen på mentor og elev ikke er så stor. Det ser vi som en fordel, fordi vores erfaring er, at børn og unge med faglige udfordringer lærer af at spejle sig i andre unge mennesker. 

Når et barn identificerer sig med sin mentor, vil eleven ofte se op til mentorens egen glæde ved læring. En anden fordel ved ung-til-ung-undervisningen er, at vores mentorer ikke bare er en lektiehjælper – de er en faglig støtte og en rollemodel. Mentorerne ved selv, hvilke udfordringer man kan stå overfor som barn eller som ung, og de kan derfor guide og lytte på en helt særlig måde.

Vi hjælper i alle fag

Undervisning i Kastrup og omegn

Undervisningen foregår som regel i jeres hjem i Kastrup i trygge rammer. Nogle børn og unge kan have svært ved at fokusere på lektierne, når der er udsyn til sengen eller computeren, og det kan derfor være en god idé at rykke ud af huset. Undervisningen kunne blandt andet foregå på Vestamager Bibliotek, hvis dit barn har brug for ro og fordybelse. Hvis dit barn derimod har brug for bevægelse og fart over feltet, er udendørs undervisning ved fx Bevægelseslandskab i Kastrup en oplagt mulighed.

Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og vores mentorer er derfor meget fleksible. Lektiehjælpen skal selvfølgelig passe ind i jeres hverdag, og det er derfor op til jer, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle kan bedst lide at have en fast undervisningsdag om ugen, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Ring ind og hør nærmere

Skal vi også hjælpe dit barn? Ring ind til MentorDanmark på 61 61 77 77 og få en snak med en af vores dygtige fagvejledere. Fagvejlederen vil spørge ind til dit barns motivation, faglige udfordringer og fritidsinteresser, så vi får et godt billede af, hvem dit barn er. Når det er på plads, får I tilknyttet en personlig fagvejleder, som sørger for at få den rette mentor i hus. 

Fagvejlederen vil finde en mentor ud fra dit barns faglige udfordringer og bopæl, men vi matcher også ud fra læringsstil, interesser og personlighed. På den måde skaber vi det bedste fundament for et godt mentorforløb.

Fagvejleder sidder foran computer

Jeres personlige fagvejleder vil løbende følge op på forløbet og høre, hvordan det går med undervisningen. Fagvejlederne kender desuden Kastrups områder godt, og de sidder altid klar med et godt råd til nye og spændende områder, som kan inddrages i undervisningen.

Bliv kontaktet inden 24 timer