Vendespil med æble (engelsk) Vendespil med æble (engelsk)

Lær engelsk på en anderledes og sjov måde

Få skræddersyet lektiehjælp til dit barn

Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp i Kastrup

Skræddersyet lektiehjælp efter dit barns behov

Har dit barn brug for ekstra hjælp og støtte til lektierne? Hos MentorDanmark brænder vi for at give børn og unge glæden ved læring tilbage, og det gør vi igennem skræddersyet lektiehjælp. Uanset om det er matematiske ligninger, digtanalyser eller engelske gloser, der volder problemer for dit barn, så står vi klar til at hjælpe jer.

Vores mentorer er omhyggeligt udvalgt, og en del af dem har vi håndplukket fra bl.a. Ørestad Gymnasium og Tårnby Gymnasium og HF. Mange af dem studerer også på en videregående uddannelse på Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet.

Matchet mellem mentor og elev er baseret på dit barns behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Hos MentorDanmark har vi et stort netværk af mentorer med forskellige interesseområder og faglige kompetencer, og vi udvælger nøje den rette mentor til lige netop jer. Det gør vi, fordi vi er af den overbevisning, at magien for alvor sprudler, når mentor og elev går godt i spænd – både fagligt og personligt.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

Med en mentor får du mere end en lektiehjælper

En rollemodel, der skaber lyst til læring

MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp i form af en-til-en-undervisning med en af vores mange dygtige mentorer. Vi yder også ung-til-ung-undervisning, og det vil sige, at aldersforskellen på mentor og elev ikke er så stor. Det ser vi som en fordel, fordi vores erfaring er, at børn og unge med faglige udfordringer lærer af at spejle sig i andre unge mennesker.

Når et barn identificerer sig med sin mentor, vil eleven ofte se op til mentorens egen glæde ved læring. En anden fordel ved ung-til-ung-undervisningen er, at vores mentorer ikke bare er en lektiehjælper – de er en faglig støtte og en rollemodel. Mentorerne ved selv, hvilke udfordringer man kan stå overfor som barn eller som ung, og de kan derfor guide og lytte på en helt særlig måde.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og mentee gaar_2

Undervisning i Kastrup og omegn

Hvor og hvornår? Det er op til jer

Undervisningen foregår som regel i jeres hjem i Kastrup i trygge rammer. Nogle børn og unge kan have svært ved at fokusere på lektierne, når der er udsyn til sengen eller computeren, og det kan derfor være en god idé at rykke ud af huset. Undervisningen kunne blandt andet foregå på Vestamager Bibliotek, hvis dit barn har brug for ro og fordybelse. Hvis dit barn derimod har brug for bevægelse og fart over feltet, er udendørs undervisning ved fx Bevægelseslandskab i Kastrup en oplagt mulighed.

Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og vores mentorer er derfor meget fleksible. Lektiehjælpen skal selvfølgelig passe ind i jeres hverdag, og det er derfor op til jer, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle kan bedst lide at have en fast undervisningsdag om ugen, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Foraeldre er glade for deres barns mentor

Ring ind og hør nærmere

Vi sidder klar ved telefonerne

Skal vi også hjælpe dit barn? Ring ind til MentorDanmark på 61 61 77 77 og få en snak med en af vores dygtige fagvejledere. Fagvejlederen vil spørge ind til dit barns motivation, faglige udfordringer og fritidsinteresser, så vi får et godt billede af, hvem dit barn er. Når det er på plads, får I tilknyttet en personlig fagvejleder, som sørger for at få den rette mentor i hus.

Jeres personlige fagvejleder vil løbende følge op på forløbet og høre, hvordan det går med undervisningen. Fagvejlederne kender desuden Kastrups områder godt, og de sidder altid klar med et godt råd til nye og spændende områder, som kan inddrages i undervisningen.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer